Wkodk

Hvordan til at studere godt

Så du er nødt til at studere for test, men du ikke rigtig ved hvordan man studerer det godt. Heldigt for dig, at problemet ender her! Følg disse enkle trin til at lære at studere godt! Resultater venter dig

Steps

Hvordan til at studere godt. Har en god plads til at studere.
Hvordan til at studere godt. Har en god plads til at studere.
 1. 1
  Har en god plads til at studere. Du har brug for et skrivebord eller et bord med masser af plads. Du har også brug for god belysning, så du er i stand til at se, hvad du har brug for at studere. Dette sted bør være et roligt sted, hvor man kan studere uden at blive distraheret af tv eller andre familiemedlemmer.
 2. 2
  Vide, hvad din læringsstil er. Hvis du er en visuel læringsstil, skal du måske til at fremhæve dine noter. Hvis du er en verbal elev, skal du måske til at lave en sang ud af dine noter. Hvis du er en kinæstetisk lærende, du måske nødt til at handle ud af dine noter. Din læringsstil er en stor del af at studere succes, for hvis du ikke studerer på en måde, der supplerer din læringsstil, vil oplysningerne ikke synke i meget godt.
  • Lav nogle flash-kort, hvis de vil hjælpe dig med at lære.
 3. 3
  Tag pauser. Undersøgelse i 20 minutter ad gangen, og derefter tage en 10 minutters pause, så oplysningerne synker i. Det er en forsøgt og sand indlæringsmetode. Når du føler dig overvældet, tage en pause, så lad de ting, du lige har lært synke i, og komme tilbage til det. Gentagelse er nøglen til at studere godt.
 4. 4
  Test din viden. Når du tror, ​​du har lært alt, hvad du behøver at vide, har en ven / familiemedlem quiz dig på det, eller udgør en quiz for dig selv, så skjule dine noter og udfyld den. Tag tilbage dine noter og rette din lille quiz og se, hvordan du gjorde. Fik du alle svarene rigtige, eller har du brug for at studere noget mere?
 5. 5
  Undgå at proppe. For de fleste mennesker, er proppe (studerer til noget natten før) ikke rigtig arbejde. De fleste mennesker har brug for et par dage til at gennemgå deres noter for de oplysninger, virkelig synke i. Må ikke proppe, fordi selv hvis du studerer ordentligt, er normalt proppe ikke virker alt for godt alligevel.
 6. 6
  Beslut hvad du ønsker at studere og gøre klare mål. Gør opmærksom på at bruge bøger som den primære ressource for yderligere oplysninger på internettet, kan ikke have pålidelige oplysninger.
 7. 7
  Vær selvsikker. Før studere det vigtigste er at have tillid til dig selv. Husk, at "Jeg kan gøre noget". Intet er umuligt.
 8. 8
  Arbejd hårdt. Dont bare sidde og studere uden betydning. Hvis du virkelig ønsker at være toppen, først tage skridt til at uddanne dig til at blive en god elev. Prøv dit bedste.
 9. 9
  Har et mål. Nogle studerende kan studere, så de får besked på at / tvinges til / tid pass. Har et mål i dit liv. Prøv at nå dette mål ved at studere hårdt.
 10. 10
  Være opmærksomme og interesserede. Du skal være interesseret og opmærksom på det emne, du studerer. Må ikke studere, når du ser tv / høre musik / ant distraktioner, der forvandler dit sind fra at studere. Koncentrer dig om det emne, du studerer.
 11. 11
  Være selvsikker, undgå at tænke, at du har dette som din sidste chance. Slap af og trække vejret. Du vil få mange chancer, men kun hvis du giver ærlig indsats. prøv dit bedste
 12. 12
  hvis du er i at studere, ikke gider om andre ting

Tips

 • Gå til et bibliotek eller universitet campus undersøgelse område, hvor alle andre er stille og dine koncentrationsniveauer bør stige.
 • Må ikke se tv, høre musik, spise snacks, drømme etc. Disse vil gøre din koncentration slå væk som er svært at studere.
 • Mens han studerede matematik, er du nødt til at praktisere. Øvelse gør mester.
 • Må ikke holde få op til mad til dette vil distrahere dig. I stedet spiser før eller under dit studie session.
 • Koncentrer dig om dit arbejde i nogen tid og tage pauser. Prøv ikke at blive distraheret mellem dine pauser.
 • Sørg for at have et sted, hvor du kan fokusere.
 • Få ekstra noter og eksempler fra opslagsværker.
 • Vær omhyggelig med at undgå at blive generet eller distraheret af andre sager.
 • Husk på, at intet er umuligt.
 • Tror ikke negativ. Tænk positivt. Prøv dit bedste, og alt bliver positivt for dig.
 • Styre din tid. Setup en tidsplan eller planlægge at se, hvad din kommer til at studere. Hvis du færdig studerer derefter planlægge næste dage revision
 • I et klasseværelse altid koncentrere, hvad læreren siger, og stille spørgsmål, hvis forvirret.