Wkodk

Hvordan til at opnå en konkurrencemæssig fordel i erhvervslivet

At have en konkurrencemæssig fordel, skal du oprette en kant over dine konkurrenter. I den aggressive erhvervslivet, især i dagens økonomi hver eneste fordel tæller at etablere din virksomhed i toppen af ​​din branche. Vinder en konkurrencefordel tager strategisk planlægning og omfattende forskning.

Steps

Hvordan til at opnå en konkurrencemæssig fordel i erhvervslivet. Analyser din målgruppe og identificere din konkurrence.
Hvordan til at opnå en konkurrencemæssig fordel i erhvervslivet. Analyser din målgruppe og identificere din konkurrence.
 1. 1
  Analyser din målgruppe og identificere din konkurrence. Din målgruppe er "en særlig gruppe af forbrugere, hvor en virksomhed har til formål sine produkter og tjenester" (Entrepreneur). En målgruppe er kendetegnet ved socioøkonomiske, demografiske og fælles karakteristika eller behov, der gør dem det bedste publikum til at fokusere på at sælge til. At afdække din målgruppe, besvare følgende simple spørgsmål: Hvad skal jeg sælge? Hvem vil sandsynligvis købe eller indtage mit produkt eller service? Før du kan knuse din konkurrence, du har brug for at vide, hvem de er. Find ud af hvilke virksomheder går efter din samme målgruppe. Hvordan de differentiere sig fra andre virksomheder i branchen? Hvor er de placeret? For at finde disse oplysninger, kan fagbøger bruges til at søge gratis firmaprofiler. Oplysningerne i de firmaprofiler er firma oversigt, kontaktoplysninger, placering, nøglefakta, medarbejdere, og virksomhedens betaling rating.
 2. 2
  Lær af dine konkurrenter og dine kunder. Må ikke være bange for din konkurrence, men snarere bruge dem som et læringsredskab og vurdere deres forretningsmodel. Lær dine konkurrenters styrker og svagheder - efterligne deres styrker, og bruge deres svagheder til din fordel. Brug virksomheder, der specialiserer sig i business information, såsom Cortera, at konstruere og analysere en konkurrencemæssige landskab af målgruppe. Forretningen oplysninger, du lærer af dine rivaler vil hjælpe dig med at udvikle den konkurrencefordel, du har brug for at overgå dem i din branche. Intimate kunde viden er lige så vigtigt som konkurrent viden. Opnåelse dybdegående indsigt om din kundeportefølje vil give dig mulighed for at maksimere indtægterne potentiale, øger kundefastholdelse og øge potentielle kunder. Du kan bruge en blanding af mange værktøjer og metoder til at måle forbrugernes indsigt og både din position i markedet og holdninger af dine konkurrenter. Sammen med de traditionelle virksomhedens oplysninger ressourcer, mener sociale medier analyse værktøjer, der giver forbrugerindsigt minedrift på en stor skala.
 3. 3
  Opret en "økonomisk voldgrav". Udnyt adgangsbarrierer på markedet, bruger dem til at afskrække konkurrenter fra at udfordre din markedsføring aktie. I nogle tilfælde bliver en etableret virksomheds evne til at manipulere forhindringer for at komme ind og konkurrere i sit marked et effektivt redskab mod ny konkurrence, yderligere forankre virksomheden og bevare sit overskud potentiale for en overskuelig fremtid.
 4. 4
  Bliv på forkant. Når du har fået en konkurrencefordel, dit arbejde er langt fra afsluttet. For at være en succes, vil du nødt til løbende at vedligeholde din konkurrencefordel. Efter alt, er dine konkurrenter, der ikke kommer til at læne sig tilbage og tillade dig at stjæle deres markedsandel. Du kan vedligeholde din konkurrencefordel ved at forudsige den fremtidige udvikling i din branche, konstant forskning og overvågning af dine konkurrenter, og tilpasning til dine kunders ønsker og behov. Sommetider kan du nødt til at tage chancer for at holde foran flokken og differentiere din virksomhed, men med stor risiko ofte kommer store belønning - Bare husk at gøre din forskning før dykning med hovedet først ind i nye ideer.
 5. 5
  Brug business informationsressourcer. Oplysningerne revolution er her - drage fordel af det! Det skaber en konkurrencemæssig fordel ved at give virksomhederne med nye måder at udkonkurrerer deres rivaler. Viden er magt, og business informationssystemer virksomheder giver netop det. Pålidelige forretningsoplysninger selskaber omfatter Cortera, Hoovers, Manta, Portfolio.com og Goliat.