Wkodk

Sådan får du en bilforhandler licens til at sælge biler

Sælge en bil i USA er nemt: hop på eBay Motors, liste det, og sælge det. Men hvis du ønsker at gøre en levende solgte biler, det er en helt anden historie. Du bliver nødt til at videregive nogle tests, få en licens, og få din ejendom inspiceret. Klar til at springe gennem tøndebånd? Vi viser dig hvordan.

Steps

Sådan får du en bilforhandler licens til at sælge biler. Kontakt din lokale DMV.
Sådan får du en bilforhandler licens til at sælge biler. Kontakt din lokale DMV.
 1. 1
  Kontakt din lokale DMV. Hver stat har visse krav til at blive en bilforhandler, og du bliver nødt til at blive fortrolig med din, hvis du ønsker at gøre denne ret.
  • Du vil modtage information og papirarbejde at udfylde.
 2. 2
  De fleste stater kræver tre ting:
  • Pass DMV test for at få en bil forhandler licens
  • Opsæt en korrekt udlagt (detail-og / eller kommercielt udlagt) placering.
  • Få placeringen godkendt af DMV inspektør.
 3. 3
  Opfylde yderligere krav. Før du kan købe og sælge biler, skal du flere andre ting at være både juridisk og vellykket:
  • En erhvervslicens. Før du kan være en virksomhed af nogen art, bliver du nødt til at få din virksomhed licens. Besøg den amerikanske Small Business Administration-de har et væld af oplysninger, ikke bare på regler og regulativer, men om alt fra, hvordan du navngiver din virksomhed til, hvordan du får finansiering.
  • Ideelt set vil du have en forretningsplan, det vil hjælpe dig både at planlægge for fremtiden, og arbejde med mennesker mere effektivt i dag.
  • Ansøg om en garanti. Du kan normalt få et citat fra obligationer virksomheder gratis eller for et mindre gebyr. Du bliver nødt til at have en god kredit historie, og din økonomiske papirer i orden at være vellykket. Hvis citatet er positiv, kan du ansøge om en obligation med limning firmaets formular. Du bliver nødt til at give oplysninger om din virksomhed og angive størrelsen af ​​limning nødvendig. Du vil også nødt til at underskrive en kredit release aftale.
  • Pass en baggrund check. De fleste stater og de fleste limning virksomheder vil gerne vide, hvis du har ikke kun en solid økonomisk historie, men har også nogen forbrydelser i din fortid, der kan være et problem at gå fremad.
 4. 4
  Sælg biler! Når du er blevet godkendt, begynde at sælge biler. Hvis du er flittig, køb klogt, og markedet godt, er der ingen grund til at du ikke kan lave en succesfuld virksomhed, der sælger biler. Held og lykke!

Tips

 • Californien er den eneste stat, der kræver en 6 timers pre-licens klasse til at blive en bilforhandler.
 • Nogle stater har strenge love forhindrer individer i at blive bilforhandlere.

Advarsler

 • Pas på out-of-state licens outfits, der lover du kan sælge biler i din tilstand, men er godkendt i deres. Det er en misdmeanor forbrydelse, der kan give dig alvorlige problemer.
 • Kom godt i en obligation og forsikring vil være den dyreste del af at blive en bilforhandler, foruden leje.