Wkodk

Sådan bliver du en pilot

At være et flyselskab pilot er en glamourøs, spændende og meget givende job. Men præcis hvordan du bliver en? Du kan ikke bare sende et cv og forventer nogen til at ringe tilbage til dig med et jobtilbud. Selve processen tager lang tid, og meget engagement, men også betyder at opfylde præcise krav og kan være en temmelig dyrt vej til at få en karriere. For nogle positioner, kan det tage op til 10 års flyvende oplevelse til endnu kvalificere sig. Overflødigt at sige, er du nødt til at være seriøs og engageret. Arbejd hårdt, og følg nedenstående trin, og en dag vil du kunne blive et flyselskab pilot!

Steps

Sådan bliver du en pilot. Få en fire-årig universitetsuddannelse.
Sådan bliver du en pilot. Få en fire-årig universitetsuddannelse.

Foreløbige krav

 1. 1
  Få en fire-årig universitetsuddannelse. Mens en universitetsuddannelse ikke er forpligtet til at flyve for nogen af de regionale flyselskaber i Europa, en femårig grad er forpligtet til at flyve i en større amerikansk flyselskab. Det er at foretrække at få en Bachelor of Science grad med en vægt i luftfarten (men din uddannelse er ikke nødvendigvis at være luftfarten relateret). Airline pilot uddannelse er intens og dyre. Et kollegium grad er med til at vise det luftfartsselskab, som du vil være i stand til at fuldføre deres uddannelse.
 2. 2
  Kig dig omkring dit lokale område for en god flyvning skole og flyveinstruktør at begynde at arbejde på din private pilot certifikat. FAA minimum flyvetid er 40 timer, men gennemsnittet er omkring 60 år. Skoler med FAA tilsyn kan være mere ønskeligt, hvis du ønsker en meget ensrettede træningsprogram.
 3. 3
  Få en førsteklasses lægeattest fra en Federal Aviation Administration retsmediciner. Det er bedre at ansøge om en første klasses medicinsk første gang du ansøge om en lægeerklæring for at være sikker på at du vil kvalificere sig til en, før du har investeret for meget tid og penge i din nye karriere valg.

Avancerede krav

 1. 1
  Når du tjener din private pilotcertifikat, begynde at arbejde på dit instrument rating og kommerciel certifikat. Et instrument bedømmelse kræver 50 timers cross country Pilot-in-Command (PIC) og 40 timer af faktiske eller simulerede instrument forhold. For den kommercielle certifikat, skal du 250 timer samlede tid, 100 timer PIC, 50 timer cross country og 10 timers dobbeltstyring i en kompleks fly.
  • Alle piloter, der bliver betalt for at transportere passagerer eller fragt skal få en kommerciel pilotcertifikat med et instrument bedømmelse udstedt af FAA. Helikopterpiloter også skal have en kommerciel pilotcertifikat med en helikopter rating.
 2. 2
  Udfyld din certificeret flyveinstruktør (CFI) rating og begynder at arbejde på din flyveskole. Nogle flytilbud skoler tilbyder dig flyvetimer i bytte for at instruere dem. Dette kan være nyttigt, når du går på din flermotoret rating.
  • Piloter har brug for flyvning erfaring at kvalificere sig til en licens. Fuldfører klasser på en flyvning skole er godkendt af FAA kan reducere mængden af ​​flyveerfaring kræves for et pilotcertifikat. I 2006. FAA certificerede omkring 600 civile flyveskoler, herunder nogle gymnasier og universiteter, der tilbyder grader kredit for pilotuddannelse
  • Grunduddannelsen for piloter typisk en uge af virksomhedens indoktrinering, tre til seks uger af jorden skole og simulatortræning, og 25 timers indledende operativ erfaring, herunder en check-ride med en FAA luftfartssikkerhed inspektør. Når trænet, er piloter forpligtet til at deltage periodisk træning og simulator kontrol en gang eller to gange om året i hele deres karriere.
  • At kvalificere sig til FAA licensure skal ansøgere være mindst 18 år og har mindst 250 timers flyveerfaring.
 3. 3
  Arbejde på din multi-engine, certificeret flyveinstruktør instrument (CFII), og multi-engine instruktør (MEI) ratings.

Kom oplevelse

 1. 1
  regional>.
  • At arbejde for en større flyselskab, vil du typisk brug for 3000 timer total flyvetid, herunder mindst 1.500 timers flermotoret og mindst 1000 timer som pilot (PIC) for turbine (jet) drevne fly, helst i rutefly flyvende og typen af ​​luftfartøj. Disse numre er skøn og vil variere afhængigt af flyselskab. Også, mens disse kan være de minimumsplacering kræves for at ansøge om et job på et større flyselskab, kan de være langt fra de faktiske konkurrencemæssige tal og den faktiske oplevelse af ansøgere kan være betydeligt højere end mindstesatser.
  • Piloter skal opfylde yderligere krav. Både Kaptajner og First Officerer skal have et flyselskab transport pilotcertifikat. Ansøgere til denne licens skal være mindst 23 år og have et minimum på 1.500 timers flyveerfaring, herunder nat-og instrument flyvende, og skal passere FAA skrevet og fly undersøgelser. Normalt, de har også en eller flere avancerede ratings, afhængigt af kravene i deres særlige job. Fordi piloter skal være i stand til at træffe hurtige beslutninger og præcise domme under pres, mange flyselskaber afviser ansøgere, der ikke kan passere krævede psykologiske og aptitude tests. Alle licenser er gyldige, så længe en pilot kan passere de periodiske fysiske og øjne undersøgelser og test af flyvende færdigheder, der kræves af FAA og virksomhedens regler.
  • Andre selskaber end flyselskaberne kræver normalt mindre flyvende oplevelse. Men en kommerciel pilotcertifikat er et minimumskrav, og arbejdsgivere foretrækker ansøgere, der har erfaring i den type fartøj, de skal flyve. Nye medarbejdere starter som regel som første officerer, eller flyve mindre avanceret udstyr.
  • Afhængigt af hvilken type af fly, starte nye piloter som de første officerer eller flyvemaskinister. Selv om nogle flyselskaber favorisere ansøgere, der allerede har en flyvning ingeniør licens, kan de give flyvemaskinist uddannelse for dem, der kun har den kommercielle licens. Mange piloter begynder med mindre regionale eller pendler flyselskaber, hvor de får erfaring flyvende passagerer på rutefly til travle lufthavne i alle vejrforhold. Disse arbejdspladser ofte føre til højere betalt job med større, nationale eller større flyselskaber.
 2. 2
  Overvej militær flyvetræning. Flyvevåbnet, Navy (omfatter Marine piloter), Army, og Coast Guard tilbyder flyvetræning. I tilfælde af Air Force Reserver og Air National Guard, efter grunduddannelsen (lidt over et år) kan du gå tilbage til det civile liv, og når du har nok timer, kvalificere sig til at flyve med et flyselskab. Husk, at amerikanske virksomheder skal lade deres reservister og vagt medlemmer til at gøre deres aktive duty øvelser uden konsekvenser.
  • Andre muligheder ville være at gå til en 4-årig college, såsom University of North Dakota eller en flyvning akademi, såsom Embry-Riddle. Begge tilbud flyvetræning i sammenfald med akademiske klasser, men sørg for at forskning undervisning og gebyrer. En anden er Delta Connection Academy, som er ganske dyrt, men efter kurset, kan du blive tilbudt en entry-level interview som et pilotprojekt instruktør, hvilket kan senere føre til et job med Delta-forbindelse.
  • Der er ingen skoler i USA, som garanterer en position som et pilotprojekt for enhver virksomhed, og især ikke en større flyselskab.
 3. 3
  Søg en bred vifte af flyvende arbejdspladser. At gå videre til toppen af ​​dit erhverv, skal du for at få erfaring i et vilkårligt antal kreative måder. For eksempel:
  • Prøv undervisningen. Mange piloter starter deres karriere som flyveinstruktører.
  • Tage opgaver med charterfly eller air-taxaselskaber.
  • Go private. Glem ikke om muligheder flyvende virksomhedernes planer.
  • Og nogle piloter tage et job som flyvemaskinister med flyselskaberne.

Airline avancement

 1. 1
  I flyselskaberne er avancement normalt forudbestemt af anciennitet bestemmelser anført i union kontrakter. Forvent en tidsplan som dette:
  • Efter 1 -5 år, fremme flyvemaskinister efter anciennitet først officer.
  • Efter 5 -15 år, vil et første officer videre til kaptajn.
  • Bemærk: I non-flyselskab job, kan et første officer videre til kaptajn, og i store virksomheder, til chefpilot eller direktør for luftfarten i spidsen af ​​fly planlægning, vedligeholdelse og flyvning procedurer.
 2. 2
  Opnåelse anciennitet vil også hjælpe dig erhverve foretrukne flyvning opgaver. Din tid med flyselskabet vil bestemme, når du flyver, hvis du flyver i weekenden, eller hvis du vil være i luften i julen og andre helligdage.

Advarsler

 • Du vil altid være at tage skriftlige eksamener, mundtlige eksamener og checkrides flere gange i år, for resten af ​​din karriere. Ja, vil du stadig skal udføre boder og stejle sving på checkrides som en 747 kaptajn. Sker disse kontroller kan være en ende på dit flyselskab pilot karriere. Svigt i ethvert luftfartsselskab uddannelse eller kontrol begivenhed bliver en del af din faste flyver rekord, der kræves ved lov til at følge dig til enhver ny arbejdsgiver for hele din karriere.
 • Din karriere vil altid afhænge af din vedligeholdelse af din lægeerklæring.
 • Hver gang du skifter job, ved valg, eller fordi du er blevet afskediget eller dit flyselskab er gået ud af markedet, vil du blive starter i bunden igen på dit nye flyselskab i form af din position, tidsplan, og betale, uanset erfaring.
 • I de senere år har luftfartsselskaberne foretaget nedskæringer pilot løn, fridage hotel kvalitet og beliggenhed, ensartede udgifter, medicinske og dentale planer og ferie tid. Medmindre de regionale luftfartsselskaber radikalt øge startløn (33590€ eller derover), kan det ikke være værd at bruge tid og penge til uddannelse. Flight erfaring er blevet devalueret, og mange piloter har valgt at skifte karriere helt. Andre forfølger alternative flyselskab stillinger, der ikke involverer "flyvende linjen."
 • De fleste af de skridt og tips på denne side gælder primært for folk berettiget til at arbejde i Europa, og planlægger at træne, flyve, og blive et flyselskab pilot i Europa. Mens nogle af dem kan være gældende for andre lande og arbejdsmarkeder, er det bedst at bede om flere råd i dit hjemland om at blive et flyselskab pilot.
 • Flying som en karriere er en stressende job. En pilot har det endelige ansvar, sikkerheden i hans / hendes passagerer og / eller fragt betyder, at en masse personlige ofre - konstant træning og evaluering, konstant stof-og alkohol-test, baggrundstjek, vanskelige timer, lange dage, og enorme ansvar. Tænk længe og hårdt, før du tager på denne karriere.
 • Du kunne have lange fravær fra hjemmet og familien. Du vil aldrig være i stand til at stoppe det. Ligegyldigt hvad der går galt derhjemme, vil du gå tilbage til himlen.
 • Det plejede at være en meget glamourøs profession, men ikke længere. Pilot løn er blevet skåret, og de er nødt til at bo i lufthavnen for at stige ombord på det næste fly. Hvis de ønsker at slappe af, de kan sove på drift skriveunderlag. Ofte har de også nødt til at gå til screening og passerer sikkerhedskontrollen, ligesom alle passagererne.
 • Ikke blot vil en ny pilot starter ud på knap 14930€ / år, på grund af ny lovgivning, er de også forpligtet til at have de samme minimumskrav som en kaptajn (1500 timers flyvetid, Airline Transport Pilot License). Du vil nu blive bedt om at bruge mere tid til at tjene disse minimumsplacering, gør den samme mængde betale som da minimumsplacering var 500-1000 timer, og investere mere i dit liv efterlader mindre tid til at gøre mere nede ad vejen. Passion vil være et must, fordi logistikken af ​​disse ændringer ikke giver mening.