Wkodk

Hvordan man beregner arealet

Beregning af en parcel s areal sker ved at bestemme længde og bredde, så enten finde acres lang tid acres brede eller regne brutto pladsen optagelser, og dividere med det område af en acre, 43.560 kvadrat fod. Denne artikel vil hjælpe dig med at lære, hvordan man beregner arealet.

Steps

Hvordan man beregner arealet. Måle eller afgøre, fra ejendom optegnelser eller en undersøgelse beskrivelse af længde og bredde af den ejendom, du beregne.
Hvordan man beregner arealet. Måle eller afgøre, fra ejendom optegnelser eller en undersøgelse beskrivelse af længde og bredde af den ejendom, du beregne.

Beregning areal

 1. 1
  Måle eller afgøre, fra ejendom optegnelser eller en undersøgelse beskrivelse af længde og bredde af den ejendom, du beregne.
 2. 2
  Gang bredde gange længden i fod. Dette vil give dig den netto firkantede optagelser.
 3. 3
  Divider pladsen optagelser af 43.560. Dette vil give dig den totale areal. Et eksempel kunne være et stykke jord 1200 fod med 1000 meter. Nettet firkantede optagelser er 1.200.000 kvadratmeter. 1.200.000 divideret med 43.560 = 27,548 acres.

Tips

 • Jord sælges ofte i enheder lig med eller delelig med "Agre", dvs 208.7 lineær fødder. En parcel 208.7 meter bred er kendt som "en acre bred", så hver 208.7 meter længden er en "acre lange" dermed en parcel 208,7 bred og 2087 meter lang, er en hektar brede og 10 hektar lang, eller 10 i alt acres.
 • Uregelmæssigt formede pakker kan beregnes, hvis du kan bestemme det samlede areal, enten ved hjælp af geometri, eller bryde det samlede areal i mindre rektangler.
 • Hold det simpelt. Mens du ser på skødet, vil du se, i beskrivelsen portion, afstand, sædvanligvis i fødderne, hver side har. Føje disse sider. Tag alt dette og dividere det med fire. Så tage det og gange det med sig selv "firkantet" det. Derefter dividere, at ved 43.560.
 • Den holde det simpelt idé vil naturligvis ikke fungere. Bare bruge tallene fra det første eksempel på 500 og 700. Dette hack er "formel" starter du ud med 360.000 ft i modsætning til 350.000. Disse resultater er ikke særlig langt væk, fordi objektet er næsten kvadratisk, men en uregelmæssig form med forskellige vinkler ville være langtfra mærket. Du kan ikke finde arealet af eksterne målinger alene, medmindre du har en 90 graders rektangel.

Advarsler

 • Grunde sælges ofte XX acres, (+ eller -), efterlader køberen med mindre jord end annonceret.

Ting du behøver

 • En lommeregner.
 • En lang målebånd.
 • Blyant og papir.