Wkodk

Hvordan til at beregne hvor meget hus du har råd til

Før du køber et hus, er du nødt til at afgøre, om du har råd til det, så du kan kvalificere sig til lån og undgå afskærmning ned på linjen.

Steps

Hvordan til at beregne hvor meget hus du har råd til. Afgøre, om du har en passende ned betaling.
Hvordan til at beregne hvor meget hus du har råd til. Afgøre, om du har en passende ned betaling.
 1. 1
  Afgøre, om du har en passende ned betaling. Du vil normalt kun være tilladt at låne 80-90% af den anslåede værdi og din udbetaling bliver nødt til at dække forskellen mellem det og salgspris. (Bemærk, at den anslåede værdi kan være højere eller lavere end salgsprisen af ​​huset.) Hvis du har 22390€ gemt til en udbetaling, for eksempel, kan du bruge den som en fastsættelse af betaling for et hjem mellem 225000€ (10 % ned betaling), eller 115000€ (20% ned betaling). Sætte ned mindre normalt kræver at du betaler private pant forsikring (PMI), hvilket øger din månedlige boligudgift, men er fradragsberettigede.
 2. 2
  Find ud af hvilke nøgletal långivere bruger til at afgøre, om du opfylder betingelserne for et lån. "28 og 36" er et almindeligt anvendt ratio. Det betyder at 28% af din bruttoindkomst (før du betaler skat), skal dække dine tilsigtede boligudgifter (herunder hovedstol og renter på realkreditlån samt ejendomsskatter og forsikring). Månedlige betalinger på din udestående gæld, når de kombineres med dine boligudgifter, må ikke overstige 36% af din bruttoindkomst. Find hver procent for din månedlige bruttoindkomst (28% og 36% på 2800€ = 785€ og 1010€ henholdsvis). Dine månedlige betalinger på udestående fordringer kan ikke overstige forskellen mellem den (225€), eller andet, du vil ikke blive godkendt.
 3. 3
  Beregn din forventede boligudgifter. Vurdere årlige ejendomsskatter og forsikringsomkostninger i dit område og tilføjer, at den gennemsnitlige pris på det hjem, du gerne vil købe. Også tilføje, hvor meget du kan forvente at betale i. (Disse tage i forskellige gebyrer, der normalt kører mellem 3 til 6 procent af de penge, du låner. Kreditforeninger ofte tilbyde lavere lukning omkostninger til deres medlemmer.) Sæt det samlede i et pant regnemaskine (du kan finde dem online eller gøre din egne i et regneark. Hvis tallet er over 28% af din bruttoindkomst (eller hvad den lavere procentsats bruges af långivere i din situation), så vil du have en hård tid at få et realkreditlån.
 4. 4
  Kig ind home-køb-programmer, som kan gøre processen mere overkommelige.
  • Hvis du kvalificerer dig, så tjek førstegangskøbere "-programmer, som ofte har meget lavere ned betaling krav. Disse tilbydes af forskellige stater og lokale regeringer. Du kan også være i stand til at få adgang til op til 7470€ fra din 401 (k) eller Roth IRA uden straf. Spørg din mægler eller arbejdsgiverens menneskelige ressourcer afdeling for detaljerne vedrørende låntagning mod disse aktiver.
  • Hvis du ikke har råd til en 10% -20% Depositum på dit hjem, men har god kredit og stabil indkomst, kan et realkreditlån mægler hjælpe dig med en kombination realkreditlån. I den, du tager ud af en første pant på op til 80% af værdien af ​​hjemmet, og en anden pant for det resterende beløb. Mens renten på den anden pant vil være lidt højere, renten på den er fradragsberettiget og kombinerede betalinger bør stadig være lavere end en første pant med PMI. Hvis du køber nyt, overveje Nehemias Program til at få hjælp med din ned betaling.

Tips

 • Overvej, om du har brug for at sælge dit nuværende hjem for at give en ny. Hvis det er tilfældet, vil ethvert tilbud om at købe, at du gør være betinget af dette salg. Betingede tilbud er mere risikabel, og mindre ønskeligt for sælgeren, da salget ikke kan gennemføres, indtil købers huset er solgt. Du ønsker måske at sætte dit nuværende hus på markedet først.