Wkodk

Hvordan til at tabe din frygt for at blive fyret

Risikoen for at blive fyret er den største økse en virksomhed eller en leder besidder over en medarbejders hoved. Men på trods af sin Simpelhed, vi har stiltiende accepteret tanken om, at blive fyret er ikke kun dyre og forstyrrende for medarbejderne, deres familier og deres lokalsamfund, men også er en skammelig ting, der bør undgås for enhver pris. Af denne grund, vil mange af os accepterer uholdbare forhold på arbejdspladsen og gå til ekstraordinære anstrengelser for at holde vores job.

Steps

Hvordan til at tabe din frygt for at blive fyret. Indtage en positiv holdning, der overvinder truslen om at blive fyret.
Hvordan til at tabe din frygt for at blive fyret. Indtage en positiv holdning, der overvinder truslen om at blive fyret.
 1. 1
  Indtage en positiv holdning, der overvinder truslen om at blive fyret. Frygt er undertrykkende og truende, og forårsage en angst over mange af sine handlinger eller tanker. Bekymrede medarbejdere er, fordi de frygter at gøre en forkert beslutning eller sige de forkerte ting, og fordi de undgår klager om eventuelle problemer, de støder på. Desuden kroniske hits medarbejdernes sundhed hårdt. Foretag en resolution, som du ikke vil tolerere at arbejde i en tilstand af frygt.
 2. 2
  Lære ikke at føle sig som hvis at blive fyret er sådan en forfærdelig eller pinlig situation. Må ikke gå rundt med hovedet hængende ned, bange for, at nogen vil finde dig sidder i parken i stedet for at være på job. Mange er fyret af andre årsager end deres job ydeevne eller evne til at fungere i kontormiljøet. Ofte at blive fyret er en velsignelse, som den faktisk giver dig mulighed for at komme ud af en skure og finde et job mere til din smag og bedre egnet til dine evner.
 3. 3
  Forstå, at mange almindelige årsager folk bliver fyret er ofte ikke som følge af medarbejderens egne fejl eller adfærd. De eneste store undtagelser er situationer, hvor en person er fyret for chikanerende eller krænkende adfærd, eller hvis en person har en historie af gentagne blive eller almindelig doven og usamarbejdsvillig. Selv da, er det muligt for en fyret person at få en ny chance, hvis han eller hun er selvsikker og kan foretage de nødvendige (eller strategiske) ændringer i hans eller hendes tilgang til arbejdslivet. Hvis du er fyret for en af ​​følgende grunde, du har været uheldig, men forbereder uforudsete kan hjælpe dig komme videre.
  • Personlighed mismatch - Du forblev på grund af den, men faktisk du var ikke tilfreds med omgivelserne. Af holdningen hos de mennesker omkring dig ikke var kompatibelt med din. Arbejdet var gentagelser og blev kedelige, personalet var ikke venligt og hele miljøet var ikke behageligt. At blive fyret er sandsynligvis en velsignelse, da det frigør dig til at søge efter beskæftigelse, der er en bedre match til din erfaring og personlighed.
  • Kvalifikationsmismatch - Når man søgte jobbet, du ikke var helt klar over det fulde ansvar for job eller de potentielle strabadser den indeholdt. Dette kan være fordi den person, der hyrede dig ikke præcist vurdere, om dine evner og erfaring ville matche jobbeskrivelse, eller var slap i at gøre tingene klart nok. En anden mulighed er, hvor job opgaver blev tændt dig, efter du er blevet ansat. Hvis ja, mens det ikke arbejde ud, i det mindste du prøvet. Tænk positivt, som du vil have bedre held andetsteds.
  • Nægter at gå sammen - stå for dine overbevisninger, nægter at være uærlig eller at overse fejl business praksis og at blive fyret for det er ikke en nedværdigelse på dig, bør du være stolt til at stå for hvad der er rigtigt.
  • Downsizing - Tusindvis af mennesker er nedprioriteret hver dag. Det er ikke deres skyld. Det er en upersonlig teknik, som virksomhederne øge værdien af ​​deres bestand. Virksomheden selv kan bevæge sig til forskellige lande til lavere udgifter. I denne økonomiske tilstand, det kunne ske oftere. Cheferne tager ikke stor fornøjelse at gennemtvinge en lukning af en virksomhed med så meget historie bag sig.
  • Urimeligt - Hvis du blev gravid eller behov for at tage tid ud til en tendens til et sygt barn, og hvis du sætter en anmodning om en kort orlov og blev fyret, det havde intet at gøre med dig. Må ikke bebrejde dig selv. Du kan endda være i stand til at sagsøge selskabet i dette tilfælde for job diskrimination.
 4. 4
  Gør blive fyret et mindre problem, selvom det skaber flere problemer. Økonomisk usikkerhed er det sværeste resultat af at blive fyret. Ikke at vide, hvordan du vil betale regninger eller hvordan at fortælle børnene, at du ikke kan købe dem den nye computer, de ønskede kan forårsage mange søvnløse nætter. Pludselig dit realkreditlån betaling synes endnu større, og du er bekymret for dine børns kollegium besparelser.
  • Forøg dine arbejdsmuligheder ved at udvikle dine personlige og professionelle og dyrke et solidt netværk.
  • Sprede dine ressourcer. Forøg dine investeringer, starte din egen virksomhed, eller organiserer med arbejderbevægelsen.
  • Hold dit forbrug så lavt som du overhovedet kan, så du ikke er 100% afhængig af, at løn check hver måned. Det betyder ikke at spise ude eller gå i biografen for en stund. Dyrk sunde og billige avocations stedet, såsom gåture, havearbejde, læsning, og at få sammen med venner til at spille musik. Du kan endda nødt til. Det sandsynligvis ville være det bedste, der kunne komme ud for at blive fyret.
 5. 5
  Genopfinde dig selv. Bliver slip giver dig en mulighed for at give slip. En tvungen pause fra arbejdet kan give en chance for at ændre løbet af dit liv. Skiftende retninger kan indebære yderligere uddannelse, uddannelse eller lærlingeuddannelse, og sandsynligvis nulstiller din position på løn / position stigen. Måske er ændringer, du ønskede at gøre alligevel, men kunne ikke, fordi du havde tilsyneladende stabil beskæftigelse.

Tips

 • Det er ikke smart at være villig til at bruge dit arbejdsliv går sammen med næsten alt blot at hænge på et job, der ikke er godt for dig.
 • Vær proaktiv og sætte din fremtid i dine egne hænder. Hvis du hader dit job, så gør det til en vane at kigge efter en ny hver uge. Hold dit CV ajour, så hvis du ser et job, du kan lide udseendet af, kan du ansøge om det samme.
 • Hvis din karriere felt har en tung omsætning, bør du ikke være flove over at gå videre med hovedet holdt højt. Du kan altid forklare fremtidige arbejdsgivere at feltet havde tunge omsætning og opsigelse og downsizing var almindelige. Understreg, at du er på udkig efter en karriere på et stabilt selskab, hvor loyalitet og gode arbejde er værdsat.
 • Hvis du er i en tung omsætning karriere eller dit firma er begyndt at øge antallet af opsigelser, bør du begynde at lede efter noget mere stabil, hvis du er bange for dit job er i fare.
 • Bare fordi fyringer sker rundt omkring dig, betyder det ikke dit job er i fare. De kan sætte dig mere end du tror. Hvis moral er lav omkring virksomheden på grund af fyringer, gå til din chef og lad dem vide. Tilbyd at hjælpe med at planlægge en firmafest eller andet moral builder.
 • Kontakt en advokat. Nogle konflikter på arbejdspladsen indebærer uenighed om, hvad der er lovligt, eller om at følge loven. Whistleblowers, der rapporterer overtrædelser kan have juridiske beskyttelse, og kan overveje at hæve deres bekymringer uden for den normale kommandovej. Hvis konflikt fra et bedrageri for at opnå penge fra regeringen kan whistleblowers nødt til at følge særlige procedurer for at beskytte deres rettigheder. Den falske påstande Act kræver, at whistleblowers med original viden om denne form for svig være den første til at indgive deres påstand, og afstå fra at offentliggørelse af visse oplysninger om deres påstand. Sådanne juridiske begrænsninger vil sandsynligvis straffe dig for whistle blowing og forhindre dig i at hjælpe borgerne. Fordi amerikansk lovgivning fokuserer på at beskytte grundejere, fløjte blæser retsbeskyttelse er dårlig, og du kan overveje diskret dirigere beviser til en progressiv journalist, snarere end at forfølge lovlige kanaler.
 • Forklare til en potentiel arbejdsgiver, at du blev fyret, er en dvælende bekymring. Hvis du er flov over at miste dit job eller mener, at have blevet fyret reflekterer dårligt på dig, vil en sådan lavt selvværd være tydelig i dine jobsamtaler. Meget bedre for dig at holde hovedet højt op og forklare omstændighederne præcist, uden følelser og sagligt. Formidle en holdning af: "Jeg blev fyret i X grunde, men jeg har samlet mig sammen, og jeg komme videre." Arbejdsgivere vil gøre et spørgsmål ud af det, hvis du ikke viser sandheden, klare fakta, og en ansvarlig fremtidssikret projekterede attitude. Forudsat du forklare det korrekt, en arbejdsgiver er mere tilbøjelige til at se en person med den rette indstilling og get-up-and-go behov i det nye selskab, sammen med nogen, der har haft erfaring med modgang og flyttes gennem det med succes.

Advarsler

 • Alle retskrav har tidsfrister, og nogle er overraskende kort. Fristen for miljømæssig whistleblowers at indgive en klage mod repressalier er kun 30 dage. Nogle offentlige medarbejdere har tidsfrister så korte som ti dage.

Ligegyldigt hvor fristende, ikke fortælle din chef til at "tage dette job og skubbe det", når du afslutter. Det kan komme tilbage for at hjemsøge dig, selv år senere. En ægte professionel altid efterlader et job med værdighed og ynde.

Husk, at din opsigelsesbrev forbliver på din personale-fil for evigt. Hold det kort og til det punkt, et par sætninger burde være nok. Må ikke bruge den til luft klager og kvababbelser mod selskabet, din chef eller kollegaer, uanset hvor berettiget.

Aldrig op uden varsel. Uanset hvor hårdt det er at bo, giver mindst en to ugers varsel.

 • Hvis du er elendige på arbejde, skal du ikke vente med at blive fyret. Gør dig selv en tjeneste og! Der er en bedre job derude for dig. Befri dig selv at finde den, men altid huske at være forsigtige med, hvordan du går om at ændre din ansættelse. Sørg for at du har et minimum på tre måneder at betale i banken, og at du har gode referencer på plads, inden de forlader i en mopset.