Wkodk

Hvordan motivere medarbejdere

Hjælp til at motivere medarbejdere kan være svært til tider, især hvis personalet ikke føler sig motiverede længere.

Steps

Hvordan motivere medarbejdere. Sørg for at du sætter et godt eksempel på produktivitet og livsglæde.
Hvordan motivere medarbejdere. Sørg for at du sætter et godt eksempel på produktivitet og livsglæde.
 1. 1
  Sørg for at du sætter et godt eksempel på produktivitet og livsglæde. Lad ikke dine egne stemninger distrahere andre medarbejdere fra deres arbejde.
 2. 2
  Udvikle din lytter færdigheder. Det betyder, at bruge aktiv lytning til sit fulde potentiale, ikke bare foregiver interesse.
 3. 3
  Vær klar over formålet med jobbet, og det store billede af virksomhedens mission og mål. Foster ære i at arbejde på denne virksomhed, hvad enten den er designet til at gøre verdens bedste sandwich eller bygge verdens bedste bro. Sørg alle kender det store billede og hvor deres afdeling og enkelte job passer ind
 4. 4
  Lad ikke din personlige sympatier og antipatier dig blind for hvem der egentlig produktiv på jobbet. Være fair.
 5. 5
  Må ikke sved de små ting. Hvis du har en god arbejdstager, der er ofte 10 minutter for sent, så lad dem vide, at du forventer, at være på tide, men ikke belabor punkt, hvis deres arbejde er ellers over gennemsnittet. Medarbejderne er mennesker med stærke og svage sider, ikke arbejdstager robotter.
 6. 6
  Sæt mål og belønne de ansatte, når målene nås. Belønningen kan være så simpelt som en stjerne på kalenderen og en større belønning i slutningen af ​​måneden, hvis der er nok stjerner for hver dag.
 7. 7
  Vær åben, venlig og professionel med personalet, de er dine hårdt arbejdstagere og fortjener at blive behandlet med respekt.
 8. 8
  Gør det en atmosfære, hvor gør et godt stykke arbejde er anerkendt og værdsat.
 9. 9
  Opmuntrer til kommunikation mellem mennesker, der skal arbejde sammen. Folk kan føle blokeret og ude af stand til at forholde sig til kollegaer, når de er skjult i et aflukke. Spørg personalet, hvordan de gerne vil se arbejdsområdet organiseret og oprettet muligheder for folk at arbejde sammen.
 10. 10
  Hvis du har et problem ansat, ikke undgå problemet. Tale med denne person, og sørg for at de ved, hvad de gør forkert, samt hvad de laver rigtigt. Lav en plan og en tid diagram for at korrigere problemadfærd. Hvis medarbejderen ikke vil eller ikke kan forbedre efter flere ydeevne møder og det er i din magt til at gøre det, opsige deres ansættelsesforhold. Det er meget demoraliserende for de øvrige ansatte til at have en kollega ansat, der ikke trækker deres vægt.

Tips

 • Tænk på måder at hjælpe folk obligation med hinanden og nyder at komme på arbejde:
  • Gør noget med vilje dumt, såsom at spille et barnligt harmonika i frokostpausen. Gør det sjovt at komme til at arbejde. Laugh på andre folks vittigheder.
  • Giv de ansatte en pause hver gang i et stykke tid. Hvis der er noget afslappende at folk nyder, rotere, at "akkord" omkring. For eksempel skal hvis nogen til at tage post ned til postkassen, og flere mennesker kan lide at komme udenfor hver gang i et stykke tid, så lad forskellige mennesker gør det.
  • Har en firmafest, spille spil og give ud præmier. Relatere de spil til jobbet. Du kan gøre en pop quiz for at se, hvor mange telefon extensions folk har lært udenad, eller som kan liste de mest virksomhedens produkter, der starter med et bestemt bogstav.
  • Lav en idé / forslagskasse, gennemgå det lejlighedsvis, og gennemføre de gode ideer. Tag alle forslag alvorligt. Nogle gange er det de usædvanlige ideer, der kan genoplive en arbejdsplads.
  • Erkend, at de fleste mennesker arbejder for deres levende, og at opmuntring går kun så langt, før folk ønsker raises, når de er konsekvent produktive på deres job. Hvis du virkelig ikke kan give anledning til, at give frynsegoder til fortjenstfulde medarbejdere, såsom en bedre arbejdsplads, mere interessante projekter eller chancen for at møde folk, der kan forhånd, at medarbejderens karriere.

Advarsler

 • Forvent ikke at være venner med folk, du fører tilsyn, selv hvis du var venner, før du var deres vejleder. Du er nu primært deres vejleder, og afslappet eller uhensigtsmæssig tale, især suggestive kommentarer, kan føre til retssager.