Wkodk

Hvordan til at forsvare dig selv mod en dårlig chef

En af grundene til dårlige chefer slippe af sted med upassende opførsel er, fordi der ikke er noget spor af beviser. Det talte ord kan altid blive nægtet, og hvis det kommer ned til dit ord mod din dårlige chefs ord, din dårlige boss vinder. Men når du har dokumentation, der klart viser din chef hensigt, så din chef bliver ansvarlig og ansvarlig.

Steps

Hvordan til at forsvare dig selv mod en dårlig chef. Få en kopi af din jobbeskrivelse, så snart du bliver ansat, eller så snart du tænker på det, og gem den til senere brug.
Hvordan til at forsvare dig selv mod en dårlig chef. Få en kopi af din jobbeskrivelse, så snart du bliver ansat, eller så snart du tænker på det, og gem den til senere brug.
 1. 1
  Få en kopi af din jobbeskrivelse, så snart du bliver ansat, eller så snart du tænker på det, og gem den til senere brug.
 2. 2
  Få en liste over dine mål, så snart du bliver ansat, herunder konkrete målinger af forventede realisering, og gem den til senere brug.
 3. 3
  Få en kopi af alle virksomhedens politikker, der vedrører din ansættelse, herunder en adfærdskodeks. Disse er normalt får, når du er ansat, hvis ikke, bede for dem. Hvis du er fagforening, så spørg din tillidsrepræsentant for en kopi af din fagforening kontrakt.
 4. 4
  Behold en kopi af ethvert dokument, din arbejdsgiver beder dig om at underskrive.
 5. 5
  Må ikke underskrive et dokument, der indeholder udsagn, som du er uenig.
 6. 6
  Få skriftligt eventuelle nye retninger din chef giver dig, der afviger fra satserne i din jobbeskrivelse og mål. Hvis din chef nægter at skrive disse retninger, skriver et notat til din chef herunder de nye retninger og forklare den måde, hvorpå den nye retninger konflikt med din jobbeskrivelse, og spørge, om din forståelse er en nøjagtig afspejling af de nye instrukser s / han gav dig.
 7. 7
  Skriv oplysninger om alle diskussioner, du har med din chef, hvis du har mistanke om noget kan være uhensigtsmæssig. Del disse noter med din chef i memoer, spørger, om du har forstået det korrekt. Vær sikker på at medtage tid og dato for diskussionen.
 8. 8
  Datere og underskrive alle skriftlige memoer til din chef.
 9. 9
  Seek intern hjælp. Hvis din chef fortsætter med at yde uhensigtsmæssige retninger, kopiere en HR-chef på fremtidige memoer til din chef, hvor du beder om afklaring.
 10. 10
  Spørg efter bevis. Hvis du er anklaget for at have gjort noget uhensigtsmæssigt, bede om at se beviser og ikke drøfte sagen, indtil dokumentation er til rådighed. Bare sige gebyret er forkert, og der er ikke noget at diskutere, medmindre der er håndgribelige beviser - ikke bare en eller andens ord.
 11. 11
  Kontakt din fagforening. Hvis du er anklaget for at have gjort noget uhensigtsmæssigt og du tilhører en fagforening, skal du kontakte din tillidsrepræsentant straks og bede om deres deltagelse i eventuelle fremtidige møder vedrørende afgift. Hvis du er i ledelsen eller har ingen fagforening, fortsætter med at benægte anklagen og nægter at drøfte situationen indtil håndgribelige beviser er til rådighed.
 12. 12
  Undgå at have din chef skaber et skriftligt referat af falske anklager mod dig. Hvis der er en skriftlig dokumentation for den afgift, ikke underskrive det under nogen omstændigheder. Hvis du er tvunget til signering, skrive på det dokument, du er uenig med dens indhold, men IKKE TILMELD.
 13. 13
  Må ikke involvere dine kolleger i spørgsmål - De kan blive tvunget til at side mod dig eller blive placeret i en akavet stilling, der truer deres ansættelse.
 14. 14
  Søg hjælp fra EEOC. Hvis du tror du bliver diskrimineret, skal du kontakte Equal Employment Opportunity Kommissionen i dit område (se link nedenfor).
 15. 15
  Opbevar alle dine skriftlig dokumentation på et sikkert sted væk fra dit arbejde placering.
 16. 16
  Opdater dit cv og begynde en jobsøgning, så du vil blive forberedt i tilfælde situationen bliver uudholdelig eller din ansættelse ophører af falske årsager.
 17. 17
  Tal med venner og familie uden for arbejdspladsen, men ikke overbebyrde dem ved at gentage de samme spørgsmål dag efter dag, hvis du ikke gør noget for at forbedre din situation.
 18. 18
  Mødes med en privat, uafhængig rådgiver eller religiøs leder for at drøfte spørgsmålet, hvis venner og familie bliver utålmodig med dig.
 19. 19
  Bevar sunde livsstilsvaner for at undgå at udvikle en stress-relateret sygdom. Spis en afbalanceret kost, motion regelmæssigt, og undgå at bruge afhængighedsskabende stoffer.

Tips

 • Udeluk personlige spørgsmål og meninger fra diskussionen.
 • Hold alle dine kommentarer fokuseret på at gøre et godt stykke arbejde for din arbejdsgiver.

Advarsler

 • Folk plejer ikke holde job, de holder op ledere. Du vil måske seriøst overveje at overføre til en anden afdeling.
 • En dårlig chef vil sandsynligvis ikke lide din handling at nedskrive de retninger, han eller hun giver dig mundtligt og kan fortælle dig at stoppe. Forklar, at du skal skrive retninger ned for at sikre at du forstår dem korrekt, at være i stand til at vende tilbage til dem, hvis du har spørgsmål senere, og for at føje dem til din liste over mål og resultater.
 • Medmindre noget ulovligt eller potentielt dyrt for virksomheden, der er sket ledere vil normalt støtte andre ledere. Hvis du er ny til den virksomhed, du måske ønsker at begynde at kigge efter noget andet. Hvis du har været der i årevis, skal der udvises forsigtighed før eskalere til din chefs chef eller HR-afdelingen - de er mere tilbøjelige til at støtte virksomheden, der beskæftiger dem. Hold god dokumentation til at understøtte dine påstande og kontakt eksterne organisationer, hvis det ser ud som intern alternativ kan gøre din situation værre.