Wkodk

Hvordan skal man behandle med en uhøflige, arrogante og gennemsnitlig underordnet

En medarbejder, der er uhøfligt, arrogant og ond kan forstyrre arbejdspladsen produktivitet, skræmme kolleger, korrumpere et team og føre til eventuelle juridiske eller sikkerhedsmæssige problemer for en virksomhed. Beskæftiger sig med aggressive og antagonistiske adfærd er udfordrende for enhver manager. Resolution af denne forstyrrende medarbejder spørgsmål kræver planlægning og selvsikker indsats for at undgå juridiske problemer for dig eller din virksomhed.

Steps

Hvordan skal man behandle med en uhøflige, arrogante og gennemsnitlig underordnet. Gennemgå virksomhedens personalehåndbog for retningslinjer for medarbejderen disciplinære proces.
Hvordan skal man behandle med en uhøflige, arrogante og gennemsnitlig underordnet. Gennemgå virksomhedens personalehåndbog for retningslinjer for medarbejderen disciplinære proces.
 1. 1
  Dokumentere adfærd: Medtag datoer, en detaljeret beskrivelse af hver enkelt hændelse, og som rapporteres / vidne til det.
 2. 2
  Vurdere adfærd: Er den adfærd, rettet til dig, kunder, kolleger? Hvor aggressiv er adfærd? Er medarbejderen oplever en personlig spørgsmål eller problem, der kunne være årsag til adfærd?
 3. 3
  Gennemgå virksomhedens personalehåndbog for retningslinjer for medarbejderen disciplinære proces.
 4. 4
  Kontakt din virksomheds HR-afdelingen for at få støtte og vejledning. Hvis din virksomhed ikke har en Human Resources Professional, kan du ønsker at drøfte en handlingsplan med din nærmeste leder eller en Human Resources Consultant.
 5. 5
  Udarbejdelse af en plan for disciplinær handling baseret på din dokumentation, evaluering, virksomhedens retningslinjer, eller human ressource konsulent anbefalinger. De fleste selskabsrepræsentanter manualer bruger en version af en progressiv disciplinær plan for adressering medarbejdernes adfærd eller problemer med ydeevnen. Typiske disciplinære planer omfatter følgende - Verbal diskussion og advarsel Skriftlig advarsel (op til tre hændelser), opsigelse.
  • Verbal Diskussion og Advarsel: Formålet med en mundtlig advarsel er at lade medarbejderen vide, at de gør noget, der ikke er acceptabelt på arbejdspladsen. Det er også en mulighed for at løse situationen. Husk på, at den ansatte ikke vil være opmærksomme på, at de opfører sig på en offensiv måde. Dette ansigt-til-ansigt møde kan kræve fra 15 minutter til en time at gennemføre. Vær åben, rolig og selvsikker i din tilgang. På en direkte måde, giver konkrete eksempler på den krænkende adfærd og spørge medarbejderen, hvis der er en forklaring på deres handlinger. Selvom du giver medarbejderen en chance for at forklare deres adfærd, er det vigtigt at være klar til at sige, at adfærden ikke er acceptabel. Hvis medarbejderen er åben for coaching eller uddannelse for at forbedre deres kommunikationsevner, planlægge et møde for at diskutere. Give medarbejderen med en kopi af den side / si medarbejderen manual, hvor den disciplinære procedure er forklaret. Efter mødet, dokument, hvad der blev sagt eller aftalt.
  • Advarsel Brev: Hvis medarbejderen fortsat at handle i en arrogant, uforskammet eller gennemsnitlig måde, er det vigtigt at tage fat på adfærden straks med et brev af advarsel. Uoverensstemmelse på din side, vil kun gøre problemet værre. I advarselsskrivelsen, giver en kort gennemgang af de seneste diskussion og mundtlig advarsel. Så tydeligt fremgå bestemt adfærd eller handling, der fører til den skriftlige advarsel sammen med den dato, den indtraf.
  • Opsigelse: Hvis medarbejderen adfærd ikke er forbedret efter tre advarsler, bør opsigelsen overvejes. Rådfør dig med din Human Resource Manager eller direkte vejleder, før afslutning enhver medarbejder.

Tips

 • Manager-Tips: At opbygge din selvtillid og forberede antagonistiske svar fra medarbejderen i en verbal advarsel møde, rollespil med et andet selskab manager.

Advarsler

 • Hvis din virksomhed ikke har en medarbejder manual eller politikker for loyal medarbejder behandling, kan det (og dig) have større juridisk risiko for handlinger i forbindelse med ansættelse, forvaltning og disciplin af ansatte.
 • Hvis medarbejderen opførsel er voldelige eller skaber en farlig situation for virksomheden eller ansatte i virksomheden, bør øjeblikkelig opsigelse overvejes.

Ting du behøver

 • Your Company Beskæftigelse Policy Manual