Wkodk

Hvordan til at finansiere kollegium uden et kollegium opsparingsfond

Den seneste markedsudvikling afmatning har skåret mange college opsparede midler i halve. Forældre og college-bundet børn er nødt til at foretage nogle hårde valg mellem nu og næste efterår, og den hårdeste af disse valg vil beskæftige sig med den økonomiske virkelighed, at en stor del af deres kollegium midler er væk.

Disse dage fleste familier henvender sig til studielån, men hvad nu hvis du ikke ønsker at gå i gæld? Eller du ønsker at minimere antallet af lån, du tager ud? Du har stadig masser af muligheder, som beskrevet nedenfor.

Steps

Hvordan til at finansiere kollegium uden et kollegium opsparingsfond. Genoverveje dit valg af skole.
Hvordan til at finansiere kollegium uden et kollegium opsparingsfond. Genoverveje dit valg af skole.
 1. 1
  Genoverveje dit valg af skole. Før forpligte sig til en skole, skal du sørge for at undersøge, hvor meget du og din familie vil blive forventes at bidrage til din uddannelse, herunder lån. Afhængig af din akademiske præstationer og valg af skole, kan omkostningerne variere meget.
  • Private og Ivy League skoler tilbyder prestigefyldte eksamensbeviser, men de kan også betyde, at du vil opgradere med en bunke af studielån og gæld på kreditkort. Men dette er ikke altid tilfældet. På grund af deres store begavelse, kan top private skoler kunne tilbyde bedre hjælpepakker end billigere skoler, og nogle (fx Princeton) har forpligtet sig til et "no-lån" bistandspolitik.
  • Undersøge de lokale og statslige universiteter. Undervisningen er normalt betydeligt mindre. Mange tilbyder specielle stipendier eller finansielle støttemuligheder til beboerne.
  • Nogle mennesker spare titusindvis af dollars ved at deltage i et Community College for de første to år, og at tage klasser, som de ved vil overføre, da hvad der virkelig betyder noget for arbejdsgiverne er, hvor du opgraderer fra, ikke hvor du startede. Når du får en grad fra en bestemt skole, betyder det, du har mødt deres akademiske standarder, uanset om du startede der eller ej.
  • Hvis dine karakterer ikke var så stor i high school, kan deltage i et community college være en god mulighed for at arbejde hårdt og etablere relationer (dvs. referencer), som du kan parlay ind stipendier, når du overfører.
  • Forskning tyder på, at hvor mange penge du vil i sidste ende gøre ikke handler om, hvordan elite skolen er, at du går til, det er hvordan ambitiøse du er. Folk, der gælder for, men bliver afvist fra eliteskoler gøre lige så mange penge som dem, der får accepteret og deltage!
 2. 2
  Bede om hjælp fra venner og familie. De kan være i stand til at give dig en lav rente eller nul interesse lån. Der er også en form for social investering markedet ledet af Freshman Fund som binder barnets Freshman Fund konto til eksisterende 529 kollegium besparelser planer, og derefter deler den studerendes profil med familie og venner. Bidrag indsamles og deponeres direkte ind i 529 plan bag kulisserne (ingen behov for at dele kontonumre mv med udvidede familie).
 3. 3
  Ansøg om hvert stipendium under solen. Overvej det din del tid job at søge så mange stipendier som muligt. Indtast skrive konkurrencer, deltage forskellige foreninger, og dybest set bruger hver fri øjeblik forske stipendium muligheder. Selv hvis du har ansøgt om 1.000 stipendier og 990 af dem vendte dig ned, er der en chance de resterende 10 kunne finansiere et års skole (eller i det mindste udligne nogle af omkostningerne ved det første år). En elev tjent næsten 67170€ fra fortjeneste stipendier! Og ikke antage stipendier er kun for genier og sportsfolk. Hvis du graver dybt nok, kan du finde særegne stipendier, ligesom en næsten fuld stipendium til at have nok ånd til at være maskot eller 3740€ til de par, der går til skolebal med den bedste tøj eller tilbehør lavet af et bestemt mærke gaffatape, eller fuld studieafgift fireårige stipendier til katolikker med efternavnet på "Zolp" på deres fødsel og bekræftelse certifikater.
 4. 4
  Få et deltidsjob. Denne ene er lidt kontroversielt, fordi nogle hævder, at deltidsarbejde forringer college erfaring, eller fører til lavere kvalitet. De fleste mennesker, der har gjort det, vil indrømme det var et dræn, men bekræfter også, at de værdsatte tingene langt mere, end hvis deres forældre har betalt for alt. Plus, balancere et job med skole giver mulighed for en studerende til at udvikle disciplin, lære hvordan budgettet deres penge og opbygge tid ledelseskvalifikationer.
  • Kig ind at blive en resident rådgiver, du kan være i stand til at få gratis kost og logi eller en pause på undervisning.
  • Må ikke presse dig selv hårdt, at du undlader kurser og har at generobre dem, i hvilket tilfælde kollegium koster dig mere, fordi du bliver nødt til at blive der længere.
 5. 5
  Arbejde på fuld tid for undervisning refusion. Mange virksomheder tilbyder undervisning refusion planer til deres ansatte. Start med at forske virksomheder inden du er i sidste ende interesseret i at studere. De fleste virksomhedens hjemmesider tilbyder en liste over frynsegoder indgår i deres fordele pakke, og hvis du har spørgsmål om undervisning refusion berettigelse, skal du kontakte virksomhedens menneskelige ressourcer kontor (eller recruiter) normalt opført på jobbet søgesiden.
 6. 6
  Bor hjemme og forblive lokalt, eller pendler en kort afstand. Kost og logi kan tilføje betydelige omkostninger til allerede oppustede undervisning omkostninger. Hvis du er korte om kontanter du måske være i stand til at trække ud privattimer-only og ophold og ophold på "mor og far" madplan. Som et kompromis, mener mindst bor hjemme dit første år eller to, og derefter lede efter en rimelig off-campus mulighed for de sidste år i skolen.
 7. 7
  Tag et år fri for at spare op kontanter. Igen, ikke en populær mulighed for de fleste gymnasieelever ivrige efter at komme i gang på college liv. Men familierne skal være realistiske, hvis pengene ikke er der det bare ikke er der. Og med mange mennesker at blive afskediget, eller i det mindste frygt for at de kan blive afskediget, de fleste forældre er tilbageholdende med at prøve at cash flow undervisning på et dyrt skole. Det kan være fornuftigt at tage et år fri, arbejder på fuld tid, mens de bor hjemme, og spare hver eneste dime du optjener mod næste års undervisning. Desuden er det et godt tidspunkt til og tænke over, hvad karriere, du gerne vil forfølge. Spejlvende burgere for et år kan skabe en uovertruffen motivation for at gøre sig godt i skolen og sikre, at du aldrig nødt til at vende burgere igen!
  • Det eneste tilfælde, hvor du virkelig bør ikke gøre dette er, hvis du bliver tilbudt stipendier. Disse stipendier er sandsynligvis ikke tilgængelig til at overføre studerende.
  • Du kan også være i stand til at udskyde din tilmelding til et år, og i dette tilfælde kan du være i stand til at holde dine stipendier, sørg for at spørge.
 8. 8
  Planlæg tidligt og tage high school alvorligt. Hver A får du i en hård klasse i High School kvalificerer dig til Merit baseret stipendier. Det er en fantastisk måde at betale for kollegiet og til at forberede dig til rigor af kollegium klasser.

Tips

 • En anden idé er at fokusere helt på skole og klemme en fireårig uddannelse i tre år. Med dedikation og disciplin, er det muligt, og du vil sandsynligvis spare tusinder, måske titusinder af dollars. Tager college-niveau klasser, mens i high school vil hjælpe enormt med dette.
 • Hvis du pendler til skole, vil du gå glip af muligheder for at socialisere, at folk, der bor på campus tager for givet. Men det er fint, fordi det er en af ​​de mest værdifulde færdigheder du kan lære, og ved at tage en aktiv tilgang til at gøre venner (snarere end at have det præsenteres for dig på et sølvfad, som det vil aldrig være i den virkelige verden), du ' ll blive en mere godt afrundet individ.
 • Prøv at få en work-position i cafeteriet. Selvom det ikke er en højt profileret (eller højt betalte) position, de timer er forudsigelige, kan du møde tonsvis af mennesker, og ofte kan spise gratis eller til en stor rabat. Når du ser every dime, kan besparelser på mad tilføje op til en masse!

Advarsler

 • Det er ikke sundt at spille skylden spillet. Mange forældre er gal på sig selv for ikke at rulle midler til kontanter sidste år, og mange studerende er lige gal på forældrene for at miste så meget af deres kollegium fond. At være gal på dig selv, eller vred over dine forældre udretter noget. Nu er det tid til at trække sammen som en familie, og arbejde på at finde en løsning, der fungerer bedst for alle involverede.
 • Gymnasieelever, modstå fristelsen til at tage ud enorme studielån. Pengene er der, og du behøver ikke at betale det tilbage i et par år, men du bliver nødt til at betale det tilbage. Når du opgraderer kollegium, vil du blive fyldt med spænding at komme i gang i din karriere, ikke ødelægge det ved at binde en løkke rundt om halsen og hænge fire års studielån fra det. Disse lån vil begrænse dine muligheder, og er ofte gateway til andre former for gæld, såsom kreditkort og billån. Foretag de ofre nu, så du ikke behøver at gøre dem senere.