Wkodk

Hvordan man skriver en morsom tegneserie

Tegn en tegneserie med cool tegn. Alt du behøver, er et ønske om at tegne, en god fantasi og en moderat sans for humor. Også bruge de rigtige læsestrategier til at hjælpe dig med at forsøge at finde en indstilling. Se på andre tegneserier for et eksempel.

Steps

Hvordan man skriver en morsom tegneserie. Praksis tegning mennesker, dyr, baggrunde og rekvisitter såsom møbler, fødevarer, TV osv.
Hvordan man skriver en morsom tegneserie. Praksis tegning mennesker, dyr, baggrunde og rekvisitter såsom møbler, fødevarer, TV osv.

Skrive din egen sjove tegneserie

 1. 1
  Praksis tegning mennesker, dyr, baggrunde og rekvisitter såsom møbler, fødevarer, TV osv.
 2. 2
  Skabe karakterer. Vælg iørefaldende navne for dem. Eksperimenter med alle typer af tegn, ikke bare almindelige mennesker. Prøv super-mennesker, aliens, livløse objekter, der kommer til livet. Og glem ikke dyr. Dyr gøre fremragende karakterer, fordi de kan efterligne eller forstørre visse karakteristika, som du ønsker det tegn at skildre. For eksempel. En ugle med et stort hoved for en hjernemæssig karakter, en hund med en panderynken for en gnaven tegn eller en hyæne med en teatralsk smil til en karakter, der altid ser den sjove side af livet
 3. 3
  Tænk på en kort, morsom fortælling eller en humoristisk sketch byder på en joke til din tegneserie. Sørg også for at tilpasse dine vittigheder for den aldersgruppe, som du har til hensigt denne tegneserie for. For eksempel vil komplicerede vittigheder være svært for små børn at forstå.
 4. 4
  Lav et groft kopi af din første tegneserie. Brug fortælling eller vittighed at udvikle historien. En grov kopi er en grundlæggende version af din tegneserie, ved hjælp af tændstikmænd eller hurtige tegninger for at vise, hvad din tegneserie handler om.
 5. 5
  Find et godt navn til din tegneserie. Sørg for, at det går med emnet for din tegneserie.
 6. 6
  Gør et godt kopi af din tegneserie. A "god kopi" er den virkelige version af tegneserie, med alle de detaljer, afsluttet og farve. Du kan scanne din tegneserie i computeren og farve det, hvis du er computer kyndige.
 7. 7
  Vis tegneserien til familie og venner. Bed dem om at læse den. Dette vil hjælpe dig med at måle, hvor sjovt og vellykket din tegneserie er, som vil guide din fremtid tegneserie-making.
 8. 8
  Hold din tegneserie på et sikkert sted, fordi du en dag måske ønsker at få den udgivet.

Tips

 • Sørg for, når du trækker den kladde af billedet, trække så let som en fjer. På den måde, er der ikke en masse viskelæder varemærker, og også at du kan se det tydeligt.
 • Hvis du har tendens til at skrive vidtløftige tegneserier og dine kunstneriske evner er reddes, måske du skulle kigge på en grafisk roman. Selv om disse ekstremt tidskrævende, kan være meget sjovt og givende at gøre.
 • Sommetider familier kan være af stor inspiration! Prøv at portrættere en sjov øjeblik eller historie i din tegneserie. Hvis du gør dette, dog sørge for, at det ikke er for lang, og det gør ikke henvisning "inside jokes" eller "kørende gags" med din familie, der skulle forklares, da disse har en tendens til at gøre tegneserien langt mindre sjovt.
 • Ikke alle tegneserier er strimler. Du kan gøre et "Sunday comic" (lang, normalt tager en masse plads), eller du kan gøre en "hverdag tegneserie" (korte, som regel 3-4 paneler), eller endda en one-panel tegneserie! The New Yorker har et væld af disse korte gag tegneserier.
 • Begynde at tegne grove kopier med et sletbar blyant, og når du bliver bedre til at gøre dette, kan du tegne den komiske lige ud, ved hjælp af blot en pen og papir.
 • Hvis du ødelægge din tegneserie, ikke får mad, bare prøve igen.
 • Der er ingen skade at se på de eksisterende tegneserier for idéer og stil forslag men ikke kopiere. Det er meget vigtigt at udvikle din egen stil.
 • Medbring en notesbog med dig overalt. Du ved aldrig, hvornår en sjov idé vil strejke, så vær klar til at skrive det ned, fordi chancerne er du vil glemme det.
 • Må ikke rigtig gå af, hvad dine forældre siger. Selv om det er forfærdeligt, de vil fortælle dig noget, du gør, er stor.

Advarsler

 • Gør tegneserie blyant. Gør i pen er en dårlig idé, fordi du kunne rod op på en lille ting og er nødt til at starte det komiske forfra.
 • Aldrig har de mennesker i dit komisk fortælle vittigheder lige. Hvis du gøre dem gøre en lignende aktion, vil det være 15 gange sjovere.
 • Må ikke kopiere andre tegneserier. Folk vil vide med det samme, og udover muligvis overtræder copyright, du er ikke sandsynligt, at gøre det så en tegneserie kunstner, fordi dit omdømme vil blive ødelagt.

Ting du behøver

 • En blyant eller pen
 • Nogle papir
 • Din fantasi
 • En moderat sans for humor
 • Bunch of Ideas