Wkodk

Hvordan til at afbetale studielån

Hvis du er færdig med skole med nogle studielån, bliver du nødt til at betale dem væk. Med stigende stigende udgifter til uddannelse, kan du skylder en formidabel sum penge i studielån. Du er nødt til at udvikle en god plan til at betale dem væk. Her er hvordan.

Steps

Hvordan til at afbetale studielån. Finde ud af, hvem du skylder, og hvor meget du skylder.
Hvordan til at afbetale studielån. Finde ud af, hvem du skylder, og hvor meget du skylder.
 1. 1
  Finde ud af, hvem du skylder, og hvor meget du skylder. Du har måske taget disse lån et stykke tid siden, og har gået gennem skole uvidende om det nøjagtige beløb, men du skal nu finde ud af den nøjagtige lån, du skylder, så du kan tage sig af dem. Mest sandsynligt, vil din långivere og din skole finansielle hjælpemidler kontor har sendt dig meddelelser om dine lån. Hvis ja, gå igennem dem nu og finde ud af følgende:
  • Hvilke typer af lån, har du tage? Der er mange typer af lån, såsom Stafford, helbrede, og PLUS lån. Læs omhyggeligt igennem alle de kontrakter, du har tilmeldt og lave en liste over de lån, du har.
  • Hvor meget skylder du i sum? Tag et kig på de kontrakter, du har tilmeldt, som bør omfatte det nøjagtige beløb, du skylder. Også tage et kig på meddelelser fra din långivere, og kontroller, at beløbene er enige. Hvis du har en finansiel støtte belønning brev liste over alle dine finansielle støtte ikke forveksle tilskud med lån. Tilskud er gratis penge, du ikke behøver at betale tilbage. Kig på lånene alene.
  • Hvem skylder du? Indse, at de første banker, med hvem du tog ud lån kan være forskellig fra din nuværende kreditorer. Banker ofte sælge eller overføre dine lån ud til en anden långiver, for at få det samme penge til at låne til andre på en højere rente. De har ikke brug for din tilladelse til at sælge dine lån, men du vil blive underrettet om din nye kreditor. Ofte vil dine lån få ændret hænder flere gange, fra det tidspunkt, du tog dem ud, til den tid, du har til at betale dem tilbage. Det er et meget likvidt marked, ligesom aktier og obligationer. Dine seneste regnskab skal identificere dine kreditorer.
 2. 2
  Overveje lån tilgivelse muligheder. Læs Hvordan søger man om lån tilgivelse for alle detaljer. Nogle af de muligheder er som følger:
  • Americorps. AmeriCorps er et amerikansk føderal regering program på folkeoplysning, uddannelse og offentlig service. Hvis du er villig til at begå et år for Americorps, får du 3530€ til at betale din kollegium gæld, og et stipendium på op til 5530€. For mere information, besøg deres hjemmeside eller ring (800) 942-2677.
  • Fredskorps. Peace Corps er et europæisk program for frivillige drives af Europe regeringen tilbyder at arbejde for 27 måneder periode på arbejde i forbindelse med den internationale udvikling, såsom uddannelse, erhvervslivet, informationsteknologi, landbrug og miljø. Hvis du rejser med Peace Corps, vil du komme til at udskyde de fleste af dine studielån, før du forlader programmet, kan få nogle af dine lån reduceret med så meget som 70%. Besøg deres hjemmeside eller ring (800) 424-8580 for flere detaljer.
  • VISTA (Frivillige i tjeneste for Europa). VISTA er en national tjeneste program skabt i 1965 og indarbejdet i AmeriCorps i 1993. Det sigter mod at bekæmpe fattigdom, hjemløshed, og analfabetisme i Europa. Du vil få 3530€ til at betale dine lån, hvis du deltage i på deres sag i mindst 1700 timer. Besøg deres hjemmeside eller ring (800) 942-2677 for mere information.
  • Værnepligt. Hvis du tilmelder dig Army Reserve eller National Guard efter endt uddannelse, kan du modtage op til 14930€ til at betale dine lån. Hvis du er villig til at acceptere yderligere risiko, bede om at blive udstationeret i områder med fjendtlighed til at få endnu flere penge.
  • Undervisning. Undervis for Europa, for eksempel, vælger college kandidater til at undervise i lavindkomstgrupper og tilbyder 3530€ til at betale dine studielån for hvert år, du arbejder for dem. Besøg deres hjemmeside for flere detaljer.
  • Under National forsvar Education Act: Hvis du bliver en fuldtidsansat lærer i en elementær eller sekundær skole, der tjener studerende fra lavindkomstfamilier, kan du have en del af dine Federal Perkins tilgivet lån. Spørg din skole distriktets administratorer at se, hvilke skoler kvalificerer under dette program.
  • Socialt arbejde. Hvis du er en fuldtids leverandør af tidlig intervention tjenester for handicappede, ansat i et bureau, der leverer ydelser til familier med lav indkomst samfund, en fuldtidsansat sygeplejerske eller medicinsk tekniker, eller en fuld tid retshåndhævende eller rettelser officer kan dit lån helt frikendt. Begrænsninger (der involverer den dato dit lån blev gjort) finder anvendelse. Kontakt de forskellige agenturer eller organisationer for flere detaljer, for eksempel, skal du kontakte National sammenslutning af socialarbejdere.
  • National Health Service korps. National Health Service Corps, en gren af Europa Department of Health og Human Services tilbyder 18660€ for hvert tjenesteår, op til fire år, at sundhedspersonale (dvs. medicinske, osteopatisk og tandlæge-studerende) til at arbejde i underforsynede samfund.
  • Lige retfærdighed fungerer. Lige Justice Works tilbyder lån tilgivelse for Law School kandidater til at tage på offentlige interesse eller non-profit positioner. Se deres hjemmeside for yderligere oplysninger.
  • Occupational eller fysisk terapi uddannelse lån tilgivelse: bede om din arbejdsgivers lån tilgivelse pakken, når du ansøger om et job. De fleste arbejdsgivere tilbyde dette for at tiltrække ergo-og fysioterapeuter.
 3. 3
  Lær om forskellige lån tilbagebetaling muligheder. Efter endt uddannelse, får du seks måneder afdragsfri periode, hvor du ikke behøver at betale dine lån. Jo længere du tage at betale tilbage dine lån, jo mere du betaler i renter. Her er mulighederne:
  • Betale fuldt. Hvis du har penge, kan du vælge at betale tilbage alle du skylder på en gang, uden grund mere interesse. Normalt er denne indstilling ikke er levedygtig, ellers kan du sandsynligvis ikke brug for at tage lån i første omgang.
  • Standard betaling. Du gør månedlige betalinger til at betale tilbage dine lån med renter inden for 10 år. Dette giver dig den bedste rente, men kræver den højeste månedlige betalinger.
  • Uddannet Betaling. Dette er en farbar, hvis du får ud af college forventer at gøre en beskeden, men støt stigende løn. De betalingsrettigheder krav vil starte lavt, og derefter hæve hvert par år for de næste 10 til 30 år.
  • Indkomst-Based Payment. Du kan vælge at gøre din månedlige betaling regningen proportional med mængden du i øjeblikket gør og få op til 15 år til at betale det.
  • Long-Term betaling. Du betale tilbage dine lån plus renter i 30 år med månedlige betaling.
 4. 4
  Lav et budget. Styr på alle dine indtægter og udgifter for mindst en til to måneder. Se tilbage på dine tidligere spendings, og finde ud af måder at trimme udgifterne og spare flere penge.
 5. 5
  Find et godt betalende job, og finde måder at øge din indkomst. Udmærke sig i dit job, for at kvalificere sig til med højere løn.
 6. 6
  Lær om måder at udskyde din betaling, hvis det er nødvendigt. Bemærk, at jo længere du tager at tilbagebetale dit lån, jo mere interesse, du ville have til at betale. Her er nogle muligheder.
  • Konsolidering. Læs Sådan at konsolidere lån for flere detaljer. Dybest set, hvis du skylder flere kreditorer, kan du kombinere disse lån til én stor lån, og tage længere tid at betale det ud, med mere interesse til at betale, selvfølgelig. Der er mange selskaber, der tilbyder lån konsolideringer, du er nødt til at gøre din forskning og shoppe rundt efter den bedste pris, bør du overveje denne mulighed.
  • Udsættelse.
   • Du kan forhandle med dine kreditorer til at give dig en periode, hvor du ikke behøver at betale, men vil tillade interesse at fortsætte med at opspare, hvis dit lån er subventionerede.
   • Du kan udskyde dine lån automatisk, hvis du går tilbage til graduate skole.
  • Overbærenhed. Svarende til udsættelse, i, at du får en afdragsfri periode, overbærenhed tillader dig at forhandle med din kreditor en tre-måneders periode, hvor du ikke betaler, hvis du dokumentere en omstændighed trængsler.
 7. 7
  Hvis du har misligholdt (du har nægtet at betale dine lån): du kan forhandle med dine kreditorer til at komme ud af misligholdelse tilbagebetaling. Du kan komme ud af misligholdelse fra konsolidering eller revalidering:
  • Ved konsolideringer: make tre på hinanden følgende overkommelige månedlige betalinger eller accepterer at en indkomst følsomme tilbagebetaling plan for at komme ud af misligholdelse.
  • Ved rehabilitering: at ni til tiden månedlige betalinger i løbet af ti måneder i træk at komme ud af misligholdelse og blive berettiget til nye tilskud og lån.
  • Anden Konkurs: Student lån er ikke dischargeable på den første konkurs. Men hvis de er inkluderet og nægtet dengang, og du skal indsende en anden gang nogle år senere for forskellige gæld og grunde, kan de blive inkluderet og vil blive udledt på anden konkurs. Ikke mange rådgivere, advokater eller rådgivere kender om dette.

Tips

 • Altid afbetale lånet med den højeste rente først.
 • Læs det med småt, vigtigt for de store beslutninger som at tage et lån, forskellige lån overbærenhed muligheder, og forskellige udsættelse muligheder. Hvis du undlader at tage sig tid til at overveje dine muligheder grundigt, kan du ende på grund langt mere, end du startede med.
 • Bede andre om hjælp. Dine venner, kolleger, familie og pårørende kan være i stand til at hjælpe dig. Må ikke føler sig flov over at bede om hjælp, betroede venner og familie er ofte glade for at lytte, diskutere og tilbyde vejledning til dig.
 • Budget dine penge omhyggeligt. Lær at spare penge, så du kan betale din gæld.
 • Gør dine månedlige betalinger til tiden, hver gang. Du kan få en rentenedsættelse, hvis du laver en række på hinanden følgende engangsudgifter.
 • Lede efter måder at. Overvej at få et andet job, og sælge ting, du ikke har brug for.
 • Du kan lave afbetale studielån lettere, hvis du tager skridt til at minimere dit studielån mens det i skolen. Den nemmeste måde at afbetale gæld er at undgå det.
 • Betale din studielån og anden gæld skal være af højeste prioritet. Overveje måder at spare penge i alle aspekter af dit liv, så du kan tilbagebetale dine lån så hurtigt som du kan. For eksempel:
  • Få den billigste lejlighed muligt og inden for gåafstand eller cykelafstand til dit job. Vær villig til at leve i det mindste rum i en delt lejlighed med mange andre, hvis du skal.
  • Overveje at leve uden en bil. Lær at pendle på cykel.
  • Overveje at leve i et sted med varmt klima, for at spare på vinter varmeudgifter.
  • Spar penge på fødevarer ved at spise en sund kost billigt. Køb eller dyrke rå fødevarer, og undgå at spise ude.
  • Overvej gratis alternativer til underholdning med et prisskilt. For eksempel, i stedet for at betale for kabel-tv overveje låne dvd'er eller læse en god bog du gerne i det offentlige bibliotek.
 • Hvis din årlige indkomst er under 52240€ om året (108210€ hvis arkivering fællesskab), kan du kræve fradrag for kvalificerede studielån.
 • Hvis alt ovenstående mislykkes, og du absolut ikke kan betale dine lån, bør du overveje at indgive konkursbegæring, eller flytte til et andet land, og start forfra. Hvis du skylder gælden i et land, kan din kreditor indgive en retssag i civil domstol til at tvinge dig til at betale, men retssag kan kun fortsætte, hvis de kan finde dig til at tjene dig en tilkalde for retten. Hvis de ikke kan finde dig, kan retssagen ikke fortsætte. Desuden, når du flytter til et andet land, den civile domstol i dit hjemland ikke længere har jurisdiktion over det andet land. Og medmindre du ansøge om kredit i det nye land, behøver kredit rapporter ikke følge dig til det nye land land. Være advarede dog, at det kan være svært at starte forfra i et andet land, og skulle du nogensinde beslutter at vende tilbage til dit land, kan du blive tvunget til at betale.
  • Anden konkurs, er en mulighed, hvis det er nødvendigt. Der kan være behov for tid mellem de to for at vise nye bestræbelser på at livet har undladt en anden gang (minimum antal eller år mellem konkurser). Det centrale er, du skal have omfattet SLS i det første konkurs og er blevet nægtet. Inklusion i det andet vil derefter få dem udskrevet. Rationalet er i AFSNIT 11> KAPITEL 5> UNDERKAPITEL II> § 523, (b). At parafrasere det - Selv hvis udledningen blev nægtet under en indledende afgørelse er baseret på ikke opfylder urimelig byrde, der konstateres i underafsnit (a) (8), vil det være udledning på den efterfølgende arkivering, så længe det ikke er klassificeret som hvad ville være en ulovlig proces lån. Det er sjældent forstået eller behandlet i langt de fleste af informationskilder (websteder) på grund af deres fokus på kun den aktuelle 1st konkurs.

Advarsler

 • Undgå at konsolidere føderale lån i en privat konsolidering lån, som du ville miste dine rettigheder i henhold til føderale lån programmer omfatter udsættelse, overbærenhed, annullering og overkommelige tilbagebetaling optioner, når du konsolidere med en privat långiver.
 • Brug ikke kreditkort, medmindre du kan være sikker på at afbetale det fulde beløb til tiden hver måned. Kreditkort kan få dig ind meget tungere gæld.
 • Føderalt forsikret studielån kan ikke indgå i konkurs. Du vil stadig skylder for disse lån, selvom du filen.
 • Undgå svindel. Hvis noget lyder for godt til at være sandt, er det sandsynligvis er falsk. Ingen vil afbetale lån for dig, medmindre de kan drage fordel ved at gøre det.
 • Undgå fristelsen til payday forhånd lån på alle omkostninger. Det er en hurtig "fix", der vil få dig til at komme ind i en snowballing gældsproblemet. Før du overhovedet tænke på at tage en payday lån, overveje andre ressourcer familie og venner, hjem egenkapital, og debitorer Anonymous.
 • Hvis du flytter til et andet land med udestående gæld, kan du stadig står over for juridiske forgreninger. Du kunne betragtes unddrage gæld og inkasso processen kan genoptages, når du beslutter dig for at vende tilbage. Desuden, hvis de kunne finde, hvor du er i det andet land, kunne det land, hvor du skylder gæld potentielt forsøge at opnå kompetence i det andet land af den lange arm vedtægt.