Wkodk

Sådan indrette dit første college dorm eller lejlighed på et budget

Som enhver universitetsstuderende kan rapportere, kan penge være stram. Du bliver nødt til at være kreativ og smart at give din lejlighed eller kollegieværelset så billigt som muligt. Her er nogle tips til optagning nogle vigtige levende poster.

Steps

Sådan indrette dit første college dorm eller lejlighed på et budget. Lav en liste over emner, som du får brug for.
Sådan indrette dit første college dorm eller lejlighed på et budget. Lav en liste over emner, som du får brug for.
 1. 1
  Lav en liste over emner, som du får brug for. En liste over fælles elementer for at få dig tænkning kan findes nedenfor i Ting du skal sektionen. Overvej hvilke varer der er nødvendige og hensigtsmæssige for, hvor du skal bo, og hvor længe du vil være der. living vil kræve minimal Essentials da så meget allerede er til rådighed. Lejlighed bor kan kræve mere. Brug din dømmekraft og sunde fornuft. Sæt listen i prioriteret rækkefølge.
 2. 2
  f ree f>. Spørg dine forældre, bedsteforældre, tanter, fætre, naboer, osv. Hvis de har nogen ubrugte eller uønskede elementer. Du ville blive overrasket over, hvor mange mennesker har kviste og skuffer fulde af ubrugte artikler med behov for et godt hjem. Du kan gøre dem en tjeneste ved at tage det ud af deres hænder. Begynder at spørge i løbet af sommeren, så de kan holde deres øjne åbne og sætte tingene til side.
 3. 3
  Tal med dine forældre om at tage tv, dvd eller stereoanlæg fra dit værelse, hvis emnet er betragtet som en familie element og ikke din personligt. Foreslå at tage visse elementer fra hjemmet en belønning for eksamen, hjælpe til i huset, osv. Hvis dit tv er meget stor, kan du overveje at bede om at tage en mindre en fra hjemmet.
 4. 4
  Har dine forældre eller bedsteforældre smide dig et brusebad eller part at bestanden din nye pad. Butikker som Target og Bed Bath & Beyond tilbyde registre. Hold alt virkelig billig og ikke gør overdådige anmodninger om plasma-tv. Du kan tilmelde dig til alt fra håndklæder til lamper og mikrobølgeovn. Ved at holde det simpelt og rimeligt, vil folk sætter pris på din situation og føler sig mere tilbøjelige til at hjælpe dig ud. Du skal sende tak noter til alle, der giver dig en gave. Være taknemmelig.
 5. 5
  Sparsommelighed butikker er ofte tilknyttet en velgørende organisation. Ikke alene kan du få billige varer, de penge du bruger går til at hjælpe velgørenhed. Gå til din lokale butikker som goodwill, Frelsens Hær butikker eller enhver anden velgørenhed køre genbrugsforretning. Vend tilbage ofte som deres udbud skifter dagligt til ugentligt. Du kan nemt hente gryder, pander, skåle og redskaber for 5€ eller derunder. Også se for kirkens salg. Mange ældre kirkegængere losse store emner, der skal sælges super billige på disse salg.
 6. 6
  Plan for på kort sigt. De fleste af de emner, du bliver nødt til at komme igennem kollegium eller til din første lejlighed behøver ikke at vare mere end et par år. Billige plast elementer, såsom fold-stand borde, madrasser eller havemøbler, kan være en billig måde at for at opfylde kortsigtede behov, mens penge er sparet for at købe højere kvalitet, langsigtet møbler.
 7. 7
  Besøg dollar butikker i dit nabolag. Disse er et godt sted at købe mopper, koste, og rensemidler. Også forsøge at afhente dine toiletbørster og toilet stempler her. Det er to emner, som du ikke ønsker at vænne.
 8. 8
  Shop lokale værftets salg. Undertiden køkken og bad elementer kan ende op i en kasse, da de er så små. Spørg yard salg indehaveren, hvis du ikke kan se dem, kan de være skjult. Hvis elementerne er for pebret, eller kan findes billigere andetsteds, bør du vente. Et andet tip er at stille og roligt tale med yard salg vært. Forklar, at du går på universitetet, og forsøger at finde bestemte emner. Giv dem dit nummer og fortælle dem, du ville være glad for at tage emner ud af deres hænder, hvis de ikke sælge ved udgangen af ​​dagen. De fleste mennesker vil hellere give dem til en trængende studerende end sætte dem på kantstenen.
 9. 9
  Kontroller kantstenen. Mange mennesker smide tingene i stedet for at forsøge at sælge eller donere. Dette er fælles, især når de flytter eller på dagen for eller efter et værft salg. For den bedste ting at rejse til den bedste del town.People med ekstra penge at bruge ofte smide nye og ligesom nye emner, bare fordi de er gået ud af stil. Du kan finde kasser og æsker af stuff. Selvfølgelig får kun elementer, der kan vaskes og desinficeres.
 10. 10
  Hoved til den lokale losseplads eller genbrugsstation. Nej, der er ingen grund til at svømme i bakken af ​​de dage »skiller for at spare på kollegiet kontanter! I mange lossepladser, er der en separat bygning, hvor folk kan aflevere let brugte møbler og andre hus poster, som normalt kategoriseres som "Too Good at smide ud." Spring Rengøring for amtets beboere kan betyde en ny sofa til din lejlighed eller en computer station for kollegiet uden omkostninger for dig, undtagen energi til at indlæse ting i dit køretøj. Vær sikker på at besøge disse steder ofte, som en fuld skur en morgen kan være knastør den næste. BONUS: de "Too Good at smide ud" bygning er også et godt sted at aflevere gamle møbler.
 11. 11
  Det er OK at male eller anvende funky finish for at gøre noget ser mere din stil. Slipcovers findes i discountbutikker eller du kan bruge plader i en snæver vending. Vær kreativ og have det sjovt med det! Kontroller auktion programoversigter. Mange mennesker sætter deres ubrugte artikler på lager og nogle gange de glemmer at betale opbevaring regningen. Disse elementer er sat på auktion. Du kan være i stand til at bestanden op for blot et par bukke. De fleste mennesker forsøger at få deres hænder på de skatte på auktioner, så det grundlæggende kan afhentes super billigt.
 12. 12
  Gem det til en regnvejrsdag! Pak ting væk, som du får dem og tjekke dem fra din liste. Husk at pakke og pakke omhyggeligt noget, der er skør. Du ønsker ikke at ende op i skolen med en masse brudte retter og er nødt til at starte forfra. Glem ikke at mærke kasserne.
 13. 13
  Shop for mad, mens du stadig er hjemme. Stock op på dåse emner som supper, pulveriseret drinkmix, tun og ravioli, boxed blandinger og genstande, der ikke vil knuse eller gå dårligt. Glem ikke salt, peber, sennep, ketchup, sukker, sødemiddel, ikke-mejeri pulver kaffefløde, Pam madlavning spray, popcorn, dåser af jordnødder, etc. Kig på den mad, du spiser dagligt og føre en liste over ikke-letfordærvelige elementer på dit køleskab. Åbn ikke noget, der kræver nedkøling, før du forlader til din nye hybel. Mange jarred produkter er sikre ved stuetemperatur, indtil det åbnes, ligesom mayonnaise og salatdressinger.
  • Tal med dine forældre om at tilføje et par punkter til hver uge indkøbsliste. Hvis du starter tidligt, kan du have en stor forsyning af fødevarer til sidste dig, mens i skolen.
  • Også spørge dine forældre om at lave en tur til den lokale discount shopping klub og afhente nogle fødevarer i løs vægt.
  • Krydderier såsom salt og peber er formentlig i god levering på dine forældres hus. Krydderier er dyre, og du vil ikke gå igennem det hurtigt, så spørg din familie til at låne fra deres leverancer.
 14. 14
  Også tjekke med din lokale antikvitetsforretninger. En masse af dem har brugt elementer billigere end du kan købe dem på detailforretninger. De har mange dekorative elementer som godt. Husk, at du normalt kan forhandle med dem og de fleste gange får rabat.
 15. 15
  Besøg dit universitet overskud butik. De har ofte vil tilbyde brugte kontormøbler, lamper, værktøj og lignende til rimelige priser.
 16. 16
  Besøg din universitetets lån skab. Nogle gymnasier opererer "lån closets" på en ære basis, hvor du kan få ting gratis, hvis du accepterer at returnere det (og bringe flere ting), så snart du ikke har brug for det længere. Sommetider adgang til lån closets er begrænset til internationale studerende eller studerende med en bestemt afdeling eller skole.

Tips

 • Brug din kreativitet til at dekorere dine vægge. Har billeder af venner, familie og billeder af din hjemby forstørret og sat i matchende frames. Du kan finde disse fra discountbutikker eller købe forkerte dem og male til at matche.
 • Glem ikke at tjekke websteder som Craigslist eller andre lokale opslagstavler til gratis eller billige elementer.
 • Før du flytter ind i dit kollegium hjem, i stedet for at bede om tøj, tøj og tøj på din fødselsdag eller jul, bør du bede om gavekort til discount butikker, hvor du kan samle op forsyninger.
 • For hvert element, overveje, om du virkelig har brug for det - for de fleste nye universitetsstuderende, vil du være på vej ind i et rum mindre end dit værelse derhjemme, og du vil have en værelseskammerat.
 • Må ikke vente til ugen før skolen starter. Start optagning poster i løbet af sommeren eller det forrige skoleår. Stocking et kollegium pad kan være dyrt, så giv dig selv masser af tid til at lede efter gode tilbud.
 • Hvis du er heldig nok til at få flere elementer, kan du donere ekstra til venner står over for samme shopping udfordringer.
 • Du kan endda starte med dine venner til at dele shopping tips. Lad dem vide, når du ser noget på deres liste, og vice versa.
 • Tjek kollegium aviser eller andre gratis publikationer i din college by eller til et kollegium i nærheden af ​​dit hjem by. Andre studerende kan bevæge sig ud og har hånd mig nedture for en meget god pris.
 • Dit skolens hjemmeside bør have et område dedikeret til indgående freshmen, som sandsynligvis vil have en liste over hvad at bringe, og hvad man ikke skal bringe til sovesale (f.eks mange gymnasier afvise apparater med udsatte varmeelementer, ligesom kaffemaskiner med potter der sidder på kogeplader).
 • Hvis du kender, eller vil finde ud af præcis, hvem dine roommates er, før du flytter ind i kollegiet, komme i kontakt med dem og finde ud af, hvem der er ansvarlig for at få de større ting som mikrobølgeovn, tv, spil-systemer, printere, et cetera, i overensstemmelse med hvad din skole tillader.
 • Det bedste tidspunkt at finde bremse elementer i maj, hvor de fleste gymnasier afslutter skoleåret. Studerende ofte kassere genstande, de ikke kan tage med dem, når de bevæger sig. Slut med andre studerende på Uloop til gratis eller billige poster Craigslist er også fuld af gratis eller billige elementer denne tid af året, også. Hvis du er i en storby, gå rundt i slutningen af ​​måneden, når flytte-outs er mest almindelige.
 • Selv hvis du bor i en sovesal for nu, kan du begynde picking up andre fornødenheder. Hold øjnene åbne og afhente gode tilbud. Ved den tid, du flytter ind i den lejlighed du vil blive fyldt med forsyninger.

Advarsler

 • De fleste sparsommelighed butikker og værftets salg sælge varer "som det er", hvilket betyder, at det ikke kan fungere. Spørg at tilslutte enhver form for elektrisk apparat for at se, om det virker, før du køber.
 • Team lift hvis noget er tungt! Start af semestret med en anstrengt tilbage (og muligvis brudt møbler) gør det til en meget ulykkelig studerende.
 • Blegemiddel og ammoniak kan være billige og effektive rensemidler, men de kan ikke blandes sammen. Giftige dampe vil danne!
 • Bleach vil blege ud stof, som den er spildt ved et uheld. Vær forsigtig, når rengøring med blegemiddel og brug forsigtighed, når der beskæftiger sig med moppe eller klude, du har brugt.
 • Blegemiddel og ammoniak har stærke dampe. Fortynd med vand og brug i et godt ventileret område, men ikke blandes (som tidligere nævnt).
 • Spørg hvilken slags hook up er til rådighed, før du køber ind for en vaskemaskine og tørretumbler. Må ikke købe en gas tørretumbler, hvis krogen op er for elektrisk alene.
 • Brugte møbler kan indeholde væggelus. Madrasser er mest udsatte, men væggelus kan leve i små sprækker i nogen møbler. Bemærk, at væggelus er meget flad, og så kan skjule meget effektivt i sprækker, du er usandsynligt at få øje på dem gennem tilfældig inspektion. Når væggelus indtaste et hjem, er de ekstremt vanskelige at udrydde. For at undgå problemer, være meget sikker på dine møbler er ikke kommet fra en inficeret hjem.
 • Sovesale ofte begrænse, hvilke elektriske apparater er tilladt. Bekræft din kollegieværelse gør, at elementer, før du flytter dem i. Du skal bare måske nødt til at pakke det væk, indtil du har din egen lejlighed.
 • Overvej nøje møbler, der er fundet på kantsten. Ligesom madrasser med væggelus, kan træmøbler og sofaer indeholder roaches, hvis de har været holdt i et hjem med en angrebets. Du ønsker ikke at beskæftige sig med dette.
 • Når turen går til deponering, tjek at dit køretøj ordentligt viser amtet mærkat. Der kan være store bøder for en "besøgende", selvom at hente (og ikke aflevere) genstande. Overvej at have en ven køre dig til lossepladsen, hvis du er fra en anden jurisdiktion.

Ting du behøver

  1. Køkken
   • Køkkenudstyr: Du skal knive, gafler og skeer til at spise med, men også knive til at hakke med og større skeer til omrøring. Du bør også få større plastic eller træ (ikke metal, det ridser Teflon) skeer og spartler til brug på teflonbelagte (non-stick) pander.
   • Gryder og pander: Du må ikke koge en masse nu, men du skal lære. Når du lærer at efter en, du kan strække din sorteper meget længere. Få non-stick (Teflon coated) gryder og pander (lettere at rengøre og fødevarer vil ikke holde.) Du skal bruge en stegepande typen pan, medium i størrelse, en kasserolle eller to, en bageplade eller jellyroll gryde og en rund pizza pan hvis du kan finde en (og kan lide at spise pizza). Jellyroll og bagning ark kommer i mange størrelser. Prøv at få en lille eller mellemstor gryde, da de store pander (normalt 17 "-19"), ikke altid passer ind i små ovne.
   • Retter: For at lette du skal bestanden op på plast plader (paptallerkener gør for meget affald). Det er også vigtigt at have mikrobølgeovn retter. Kig på bunden af ​​pladen. Det vil normalt være markeret, hvis det er mikrobølgeovn med "Microwave Safe". Du får brug for skåle og tallerkener. Hvis du drikker kaffe, du skal også bruge kaffekopper.
   • Glas: Briller er til at drikke. Ikke så askebægre og ikke som røreskåle. Nogle mennesker foretrækker glas over plast. De fleste mennesker har en kombination af de to. Kig efter en tung følelse glas, der ikke er for stor eller for lille. Tænk på de briller, du drikker ud af dagligt og kigge efter briller, størrelse. Briller med stilke (tror vin briller) kan bryde nemt og kan ikke være egnet til hverdagsbrug kollegieværelse / lejlighed brug. Hvis du finder et par billige dem eller nogen tilbyder dig gratis dem, du kan tage dem, men gemme dem til særlige lejligheder. Plastikkrus skal være robust og uden lugt.
   • Opbevaring af fødevarer: Opbevaring skåle er normalt plast og kommer med et låg. Du kan finde meget billige plast opbevaringsbeholdere i Bilka. De er billige nok for dig smide bør de få gammel eller grim. Prøv at have 1-3 store opbevaringsbeholdere og mindst 4-5 mindre beholdere. Hvis du bor et sted modtagelige for du kan også få opbevaringsbeholdere stor nok til at holde en kasse med korn, en pose sukker, og stor nok til at holde et brød.
    • Ziploc poser er fantastisk til opbevaring. Du kan gemme resten af ​​en sandwich, snacks eller bruge dem til at pakke take-langs snacks, så du kan strække dit budget og ikke spiser så meget.
    • Prøv at hente de billige opbevaringsbeholdere til dine madrester og hverdagsbrug. Disse kan normalt findes på aluminiumsfolie eller Ziploc pose midtergangen i de fleste dagligvarebutikker i 5€ -5€ for flere små.
    • Til opbevaring af sukker, mel, brød, du etc. måske brug for en større plastik opbevaringsbeholder, der kan findes i Rubbermaid eller køkken opbevaring afsnit af din lokale discountbutik. Disse vil koste en smule mere, fordi de er tunge. Prøv at spørge din familie, hvis de har ekstramateriale før du køber.
   • Blanding: Du må ikke gøre en masse blande men har 1-2 skåle rundt er ikke en dårlig ting. Nogle endda komme med låg, så du kan have backup storage, hvis du har brug for det. Rustfrit stål skåle er billige og vil bogstaveligt vare et helt liv, hvis du vedligeholde dem.
   • Kig efter et par kogebøger hvis du kan lide at lave mad. Der er kogebøger dedikeret til madlavning for singler, på budgetter og nemme måltider. Glem ikke at tilføje målebægre og skeer til din indkøbsliste, da du får brug for mere præcis måling med kogebog opskrifter.
  2. Gadgets og små apparater:
   • Mikrobølge-forsøge at få en mindre, da rummet vil være en præmie (medmindre du får et godt tilbud på en stor en).
   • Dåseåbner-disse kommer i elektriske og manuelle. Hvis du åbner masser af dåser, du kan tænke en elektrisk.
   • Brødrister eller brødrister ovn brødrister ovne kan spare strøm, hvis du bruger det i stedet for en ovn til småting.
   • Kaffemaskine-look til noget med en enkel karaffel. De udskiftninger kan nemt findes hvis brudt. Du kan også bruge beslutningstagere til at gøre te eller bare opvarmning af vand.
   • Blender-fantastisk til at gøre shakes og smoothies. Låget er afgørende.
   • Varm luft popcorn Popper-Dette er en fantastisk element, og hvis du kan finde en billig arbejder en du skal få det. er let at løse, super billige og en stor snack til at tilbyde venner, der ikke vil såre din tegnebog. Med den varme luft poppers du kan forberede det i 3 minutter, og har minimal oprydning.
  3. Håndklæder og sengetøj: Du skal mindst to sæt plader til din seng, et tæppe eller en dyne (mere eller mindre afhængigt af hvor du bor), vaskeklude, håndklæder, viskestykker, grydelapper, rengøring klude og / eller svampe. Cool farver er sjovt, men opholder sig med hvide, vil give dig mulighed for at blege, hvis tingene bliver rigtig snavset eller ildelugtende. Prøv at få tæpper og dyner, der kan maskinvaskes og kan faktisk passe ind i en vaskemaskine. Glem ikke sengetøj og puder. Sover på en madras med ingen madras pad eller ark kan være uhygiejniske, fremmer støv mide skadedyrsangreb og forkorte levetiden af ​​elementet.
  4. Rengøring: Ingen kan lide at rense så gøre arbejdet lettere med de rette værktøjer. Få en moppe, spand, kost, støv pan, klude, svampe, et universalrengøringsmiddel gerne 409 eller Fantastic, der vil rense eller affedt, ammoniak er også fantastisk til rengøring alt fra apparater til, badeværelse renere, skål renere og toiletkumme børste, (hvis du har tæppe du har brug for en støvsuger og vakuum poser). Hvis du virkelig hader rengøring, kan du hente nogle gule køkken handsker til at holde hænderne fra at få snavset. Du bør også afhente et stempel til dit badeværelse. De er billige, og når du har brug for en, du har brug for én. Sommetider super billige dollar brand rensemidler måske ikke virker så godt som navnet mærker.
  5. Møbler: Dette kan afhentes gratis fra familien. Spørg dine forældre, hvis du kan tage ældre fra hjemmet eller kontrollere loft eller kælder for glemte lamper og tilbehør. Lav en liste over de åbenlyse behov: Bed, kommode, sofa, stole, etc.
   • Hvis du ikke kan finde et bord, du kan altid bruge bakke borde. De er billigere og lettere at flytte.
   • Check Craigslist, lokale genbrugsbutikker og sætte ordet ud til familie, du har brug for møbler.
   • Undgå vand senge eller king size senge. Mange steder forbyder vandsenge og king size senge virker kun i meget store værelser. Tænk funktionalitet og tage hvad der vil passe. Du kan være nødt til at tale med dine forældre om at lade dig tage noget fra værelse eller handel med en søskende.
   • Brug slipcovers at give gamle sofaer og stole et nyt look. Slipcovers vil også beskytte dem fra spild. Må ikke bekymre dig om at finde toppen af ​​den linje sofaer og stole. Får, hvad du kan og hvad der vil passe dit rum og brug slip dækker at binde indretning sammen.
  6. Større apparater normalt kommer med lejligheder, men du bør stille, når du lejer et hus.
   • Vaskemaskine og tørretumbler tilgængelighed kan variere fra sted til sted, så sørg for at spørge, om disse indgår. Hvis de ikke er inkluderet, men en krog up er til rådighed, kan du nemt finde en brugt vaskemaskine og tørretumbler anden hånd. Tjek de gule sider og kontakt købere, der køber og sælger apparater. Disse virksomheder ofte køber brudte enheder, og renovere dem til videresalg. Også kontrollere avisen rubrikannoncer og Craigslist. Ofte vil folk losse gamle, når de flytter eller få nye. Disse er nogle gange i fremragende stand og sælges til en meget lav pris, fordi de ikke ønsker at beskæftige sig med at flytte eller indhaling. (Det er også sådan nogle brugte apparat forhandlere får produkter.) Hvis de tilbyder et vaskerum og in-lejlighed hook-ups, bør du tjekke prisen på deres vaskerum. Du kan nemt bruge mere betaler per belastning end udgifterne 40€ hver på en brugt vaskemaskine og tørretumbler.
    • Kontroller typen af ​​vaskemaskine og tørretumbler hook up, der er tilgængelig i en lejlighed, før du køber. De kan tilbyde en blodtryksmåling, men kun for en elektrisk tørretumbler eller en stabelbar indtil.
    • Må ikke bekymre dig, hvis stikket på tørretumbleren ikke svarer til beholderen i lejligheden. Der er to slags ledninger og stik udbredt. Du kan gå til ethvert hjem forbedring eller apparat butik og få en ny stik til omkring 10€ -15€. Følg instruktionerne, vil det tage omkring 10 minutter til at udveksle den gamle til den nye én.
   • Klimaanlæg-disse kan eller ikke kan være en nødvendighed, hvor du skal bo. Sommetider gamle huse, der udlejes måske ikke har de bekvemmeligheder som aircondition. Du kan ofte finde vindue enheder til salg på nogle af de samme anvendte apparat centre, som du ville finde vaskemaskine og tørretumbler. Kontroller Craigslist og din lokale avis efter billige brugte indstillinger. Nogle større boligblokke kan leje og installere disse. Hvis du bevæger dig ind i et højhus dette kunne være en lav stress mulighed.
  7. Lighting. Du har brug for det for at studere og lamper kan være meget mere omkostningseffektive end at køre loftslampe. Sørg for at du spørger familie om uønskede lamper. Tjek værftet salg og sparsommelighed butikker. Vær åben for standerlamper, bordlamper og bordlamper. Ligesom med andre hånd-me-down indretning kan du ofte male det sort, til guld eller sølv matche de fleste enhver indretning. Discountbutikker sælger også udskiftning nuancer. Overvej at bruge energieffektive pærer og sørg for at du ikke bruger en 100 watt pære i en lampe lavet til en 40 watt lys. Det kunne være en brandfare.
  8. Lagringsmuligheder. Ved at have opbevaring til rådighed, vil du fjerne rod og have tingene stablet omkring dit nye sted. Tilføj reoler eller hylder til din liste. Studerende vil have masser af bøger og holde dem organiseret kan spare dig tid og frustration. Har plads nok til at gemme de elementer, du har. Glem ikke at medbringe passende opbevaring til tøj, personlige ejendele, etc.