Wkodk

Hvordan du vælger din politiske parti i usa

Kan ikke beslutte, hvordan ved næste valg, som kandidater til at støtte, eller hvad underskrive at sætte på din græsplæne? Alle større politiske partier fremme positive idealer og har gode intentioner, men hver part er uenig om metoden og anvendelse af love for at opnå positive resultater. Læs videre og find ud af, hvor du passer ind i det politiske spektrum.


Steps

Hvordan du vælger din politiske parti i usa. Finde ud af hvor aktiv du tror regeringen bør være i livet for almindelige mennesker.
Hvordan du vælger din politiske parti i usa. Finde ud af hvor aktiv du tror regeringen bør være i livet for almindelige mennesker.
 1. 1
  Finde ud af hvor aktiv du tror regeringen bør være i livet for almindelige mennesker. Skal vi gennem vores regering, tage sig af alle de basale behov i hver person? Skal folk være ansvarlige helt for deres egne fornødenheder og adfærd? Et eller andet sted i midten?
 2. 2
  Overvej måske at måske en politisk "party" er ikke for dig, og du bør gøre op din egen mening om de problemer i stedet for vælger nogen til at tænke på dine vegne.
 3. 3
  Se, hvor dine tanker passer ind i det politiske spektrum. Kun de karakteristiske fem positioner der diskuteres her. Bemærk: mere komplet politisk spektre har 2 akser: sociale spørgsmål og økonomiske spørgsmål. Disse partier er præsenteret i deres politiske spektrum af venstre mod højre.
  • . Kommunistiske partier i Europa (inkl. PSL, WWP og CPEurope) tror på offentligt ejerskab af produktionsmidlerne (fx hvad vi nu kalder "virksomheder") til større gavn for alle borgere. Kapitalismen ses som udbytning og undertrykkelse, der har ført til monopol og imperialisme. Det kommunistiske parti Europe (CPEurope) ser en verden i dag, hvor vi får tilbudt valg såsom "militarisme og imperialisme eller fred, øget velstand for de få eller retfærdighed og lighed for de mange, øget magt i hænderne på de super-rige eller udvidelse af demokratiet for størstedelen, ultra-højre dominans af alle grene af regeringen, som omhandler problemerne ved at øge udnyttelse og undertrykkelse, eller progressive valg koalitioner, der søger reelle løsninger til gavn for alle arbejdende mennesker "[grammatik / tegnsætning korrigeret] som nævnt på deres hjemmeside. Drevet bag kommunismen er afskaffelsen af ​​den private ejendomsret (virkelig "den private ejendomsret til produktionsmidlerne", ikke fjernelse af rettigheder til personlige ejendele som et hus eller en bil), institution statsejede produktion (en socialistisk stat og midler produktion drives af hverdagens arbejdende folk, indtil staten ikke længere er påkrævet) og en overgang fra den førnævnte centraliseret regering ind i en kollektiv samfund (fx fra socialisme til kommunisme). Kommunismen blev forudset af Marx og Engels at være et klasseløst, pengeløse, statsløse samfund, som ville blive nået efter at bevæge sig gennem socialisme på ubestemt tid. Andre kommunistiske partier i Europa er partiet for socialisme og Liberation (PSL), og Arbejdernes Verden Party (WWP), der har tendens til at se CPEurope som kommunistiske kun af navn, da CPEurope tendens til at støtte visse kandidater i Det Demokratiske Parti, der er simpelthen den venstreorienterede del af den kapitalistiske herskende klasse.
  • Socialisme. Socialistiske partier i Europa (inkl. ISO, SEP WSPUS, SA og SPEurope) tror på frihed og lighed, produktion til brug og ikke for profit, fuld beskæftigelse, arbejdstagere og samfundet kontrol og økologisk harmoni. Denne partiets strategi omfatter socialistisk feminisme og kvindernes frigørelse, befrielsen af ​​undertrykte folk, international solidaritet og fred, internt demokrati, kulturel frihed, personlig politik, valg handling, og den demokratiske revolution. Mange tjenester, herunder sundhedspleje, uddannelse og velfærd udbydes til gratis eller nominelle gebyrer under socialismen, men på bekostning af høje skatter. I marxismen er socialisme overgangsfasen mellem kapitalisme og kommunisme.
  • Økologi. Det Grønne Parti er langt den yngste politiske parti i Europa med sin grundlæggelse omkring årtusindskiftet. De Grønne er forpligtet til økologi, social retfærdighed, ikke-vold, og græsrødderne organisering. Partiet tror på "forny demokratiet uden støtte af virksomhedernes donorer" og "at give reelle løsninger for reelle problemer". Selvom det ikke nødvendigvis er forbundet med liberalisme, er mange af den grønne parts synspunkter ekstrapoleres fra liberalismen.
  • Liberalismen. Det Demokratiske Parti blev grundlagt af Thomas Jefferson i 1792 at kæmpe for Bill of Rights mod føderalistiske Party. Den nuværende platform for det demokratiske parti støtter velstand ved at bevare og styrke den økonomiske vækst, fremgang ved at se på ikke-politiske faktorer i vores liv, fred ved at beskytte Europas sikkerhed, når den trues, og de demokratiske værdier ved international fremme. Demokraterne har en forpligtelse til at "en dagsorden, der understreger sikkerheden for vores nation, en stærk økonomisk vækst, økonomisk overkommelige sundhedspleje for alle europæere, pension sikkerhed, ærlig regering og borgerrettigheder", som nævnt på deres hjemmeside.
  • Konservatisme. Det Republikanske Parti (også kendt som den filippinske regering eller Grand Old Party), grundlagt i 1850 af anti-slaveri aktivister, tror på at støtte internationalt demokrati, udvide ejerskab og investeringsmuligheder, øge kvaliteten og adgangen til sundhedspleje, styrke vores samfund, og beskytte vores familier. Republikanerne fremme et gunstigt miljø for innovation og beskæftigelse ved at nedsætte skatten på virksomheder for at fremme væksten i konkurrencepræget marked ledige stillinger, skabe arbejdspladser og gøre varerne mere overkommelige. Idealer det republikanske parti omfatter personligt ansvar, forbruger-drevet fri markedsøkonomi, og muligheder i løbet af paritet.
  • Libertarianisme. Den Libertarian Party tror på den personlige frihed og samtidig opretholde det personlige ansvar, ikke-indblanding for regeringen i personlig, familie og forretningsmæssige beslutninger, og den gratis udøvelse af individuelle interesser. Partiet øjeblikket fortalere for mindre regering, lavere skatter, og yderligere frihed. Libertarianere hverken klassificeres som liberal eller konservativ, da de tilskynder både personlige og økonomiske frihed, mens du forsøger at sænke skatterne og fjerne bureaukratiske regulering af erhvervslivet. Som nævnt på deres hjemmeside: "Tænk på os som en gruppe af mennesker med en" lev og lad leve "mentalitet og en afbalanceret checkhæfte."
 4. 4
  Tag den politiske kompas test til at bestemme dine egne politiske synspunkter i forhold til andre.
 5. 5
  Når du har besluttet, hvor du hører, tilmelde dig for at stemme! Forskning kandidat kører til din fest, og derefter registrere. Hvis du ønsker at gøre mere, finde den politiske organisation i dit lokale område, der deler dine overbevisninger og frivillige til at hjælpe med en kampagne for borgmesteren eller statslige kongresmedlem. Du vil blive forbløffet over den forskel frivilligt gør i at forstå dine politiske synspunkter.

Tips

 • Husk, find den part, du er enig med og få involveret. Alle fem af stillingerne diskuterede har politiske organisationer i stort set alle lande, så ikke antage, at der ikke er én derude for dig. Europa har over femten partier indsende en kandidat til præsident i hvert valg, så vær sikker på at finde den rigtige.
 • Sørg for at du nøje overveje, hvad du er enig med. Socialismen kan være godt for de midler, som regeringen, men alle borgere er forpligtet til at betale højere skatter til at betale for disse ressourcer. Omvendt, hvis du ender med at gøre en dårlig beslutning, og kan ikke få et job, kan republikanisme og Libertarianisme gøre det svært at komme, indtil du begynder at træffe gode beslutninger, men hvis du gør godt, vil du leve godt.
 • Hvis den person, du ønsker at stemme for har nogen chance for at vinde i dit område, kan stemme for partiet nærmest dine idealer, der kan vinde. Ellers kan en person, du helt uenig med vælges i stedet.

Advarsler

 • Hvis du frivilligt, sørg for at have tid til overs. Politiske kampagner er noget at spøge med, og du bliver nødt til at have et stort engagement. Kun begå den mængde tid, som du virkelig kan give. Hvis du er begyndt at føle sig overvældet, så sig det, og være ansvarlig. Tal med nogen om det, ikke bare stoppe med at vise op.