Wkodk

Hvordan til at bruge penge fornuftigt

Har du hader det, når du virkelig har brug for penge, men din tegnebog er tom? Uanset hvor lidt eller hvor mange penge du har, bruge det med omtanke er en god idé, det giver dig mulighed for at få mest bang for din sorteper. Men hvordan kan du bruge penge klogt? Folk rent faktisk har en tendens til overforbrug i nogle få specifikke områder, at følge nedenstående trin vil forbedre din generelle pengepung sundhed.

Steps

Hvordan til at bruge penge fornuftigt. Kom op med et budget.
Hvordan til at bruge penge fornuftigt. Kom op med et budget.

Udgifterne basics

 1. 1
  Kom op med et budget. Finansielle eksperter foreslår, at du spore dine udgifter for et par måneder, så du begynder at arbejde på dit budget at vide, hvor dine penge går. Hvis du er dårlige om at gemme kvitteringer for kontante køb, holde en notesbog med dig, at nedskrive alle kontante indkøb, som du foretager dem. Derudover lave en liste over dine månedlige udgifter, ved hjælp af dine regninger og de oplysninger, du indsamler. Gennemgå denne liste til at afgøre, hvor du kan reducere omkostningerne og med hvor meget.
 2. 2
  Undgå impulskøb. Før nogen køb, så spørg dig selv et par enkle spørgsmål, og være ærlig over for dine svar. Kun gå videre til det næste spørgsmål, hvis du kan svare ja til den nuværende. Hvis du ikke kan få hele vejen igennem spørgsmålene, er det sandsynligvis en impuls købe, og du skal give det op.
  • Har jeg brug for det?
  • Vil jeg bruge det?
  • Er dette den bedste pris jeg kan få på det?
  • Er det tilfører værdi til mit liv eller min ejendom?
 3. 3
  Shop rundt regelmæssigt for forsyningsselskaber og forsikring. Mange tjenesteudbydere regne kunder stikning med de tjenester, simpelthen fordi det er nemmere end shopping for en anden regelmæssigt. Hvis det har været mere end et år siden, du har købt din celle eller hjemmetelefon service, kabel-eller satellit-pakke, internet service, eller bil, hjem, eller sygesikring, shoppe rundt og sørg for at du stadig få det bedste tilbud.
 4. 4
  Forskning store indkøb, før de køber. Aldrig købe noget, der koster mere end 150€ uden at foretage nogle forskning først. De dyrere elementet, jo mere forskning vil du ønsker at foretage. Din forskning bør sammenligne mærker, priser og kvalitet, så du kan bestemme, hvilket produkt der er det bedste for dig og dit budget. Nogle hæderlige steder at starte din forskning omfatter:
 5. 5
  Tænk på de ting i dit liv, som du har tendens til at bruge flest penge på. De fleste af disse områder er skitseret nedenfor, med forslag til, hvordan du kan skære ned på udgifterne i dem.

Udgifterne på tøj

 1. 1
  Bestemme, hvad du rent faktisk har brug for. Gå gennem dit skab og se, hvad du allerede har. Noget du ikke bære, eller som ikke passer, bør blive doneret
 2. 2
  Når du har regnet ud, hvad du har brug for, opdele din liste ind i ting, der er vigtige at have kvalitet, og ting, der ikke er. For eksempel får tanktoppe og strømper slidt meget hurtigt. Det er uklogt at droppe kontanter på disse. På den anden side er en 75€ par jeans, der er lavet til sidste 5-10 år værd meget mere end 15€ jeans du skal udskifte hver måned. Medtag prisoverslag på, hvor meget du er villig til at bruge på de punkter på begge sider af listen
 3. 3
  Tag denne liste med dig til en genbrugsforretning (helst en i bedre side af byen, da kvaliteten af de donationer ofte matcher området). Se om du kan finde brikker på kvaliteten side af listen. Overtøj og pæn kjole tøj er ofte doneret.
 4. 4
  Når du har udtømt dine muligheder er der, ramte de billige butikker for en billig listen. På denne måde vil du ikke blive fristet til at købe noget andet, når du er shopping for din store billet poster

Udgifterne til mad og drikke

 1. 1
  Efter at sammensætte et mål budget, scanne lokale købmand reklamer og kompilere en ugentlig menu og indkøbsliste. (Undgå fristelsen til at tilføje-sale slik og snacks til din liste. De er ikke godt for dig.) Sørg listen ledsager dig, når du går dagligvarer og ikke går på en tom mave.
 2. 2
  Selvom spise ude, kan være praktisk, det er en stor penge afløb. Begynde at pakke en frokost / aftensmad til at arbejde. Tilsæt 5€ til en krukke hver dag for at holde styr på de penge, du ville have brugt på at gå ud. Når du har indsamlet en pæn sum, tage dig selv og hvem du ønsker ud til middag eller til klubben. På denne samme tema,
 3. 3
  Lav din egen kaffe. Du fortjener god kaffe, og du kommer ikke til at få det i en 5€ milkshake på din lokale kaffe kæden. Køb en kaffemaskine eller fransk presse og beregne, hvor lang tid det tager at genvinde dine tab.

Udgifterne til underholdning og legetøj

 1. 1
  Handelen med månedlige biografbilletter til en Netflix abonnement. Ved 15€ om måneden for streaming og dvd'er det er en opsparing.
 2. 2
  Før du køber et nyt stykke legetøj, skal du sørge faktor i post-køb gebyrerne ind i de endelige priser. Dette kan variere fra tilladelser til forsikring til tilbehør og gælder for legetøj, du køber til dig selv, eller hvis du overvejer at købe legetøj til dine børn.
 3. 3
  Beskære dine hobbyer. Hvis du har en gym medlemskab og ikke bruger det, ikke forny den. Ivrig samler vendte sig lunken besidderen? Sælge den. Afsætte din økonomi og din energi ind i ting, du brænder for, ikke bare ting, du har fået at vide, bør du være lidenskabelig omkring.
 4. 4
  En spil vane gør lommepenge utrolig let. Hvis splurging er blevet en fælles begivenhed, men du kan ikke give det op, tage et segment ud af dit månedlige budget til at holde en snor i dine indkøb.

Tips

 • I stedet for at smide ud elementer, der kunne bruges til et andet formål... holde dem og lad dem være nyttige i en anden kapacitet.
 • Prøv at udvikle et langsigtet opsparing mål, startende med en nødfond, hvis du ikke har en, efterfulgt af mindre mål for ting, du har brug for, og så ting, du ønsker. Det vil gøre det lettere at ikke købe ting, du ikke har brug for, når du har noget i tankerne, at du sparer op til.
 • I slutningen af ​​dagen, klogt at bruge penge handler om at give afkald på noget godt at opnå noget bedre.