Wkodk

Hvordan sporer penge

Har du nogensinde set et stempel som "Spor dette lovforslag at..." efterfulgt af en webadresse på et lovforslag før? En af fordelene ved World Wide Web er, at alle kan spore den naturlige og geografiske udbredelse af valuta. Denne artikel vil fortælle dig, hvordan du se din regning cirkulere i hele dit land, og selv verden!

Steps

Hvordan sporer penge. Tilmelding på en hjemmeside, der sporer din valuta (se kilder og citationer nedenfor).
Hvordan sporer penge. Tilmelding på en hjemmeside, der sporer din valuta (se kilder og citationer nedenfor).
 1. 1
  Tilmelding på en hjemmeside, der sporer din valuta (se kilder og citationer nedenfor). Mens tilmelding er frivillig, det giver dig fordelene ved e-mail-meddelelser, online rapporter og en brugerprofil. I denne artikel vil vi gå trin-for-trin gennem, der sporer amerikanske valuta, men de skridt er ens for andre sites. Når du udfylder formularer, ikke lyve om din placering (f.eks postnummer), fordi det er, hvordan folk finder ud af, hvad byen den pågældende valuta har været i før.
 2. 2
  Klik på indtaster et lovforslag og indtaste ethvert lovforslag serienummer (grønne numre), serie året og eventuelle andre oplysninger, du ønsker. Du ønsker måske at tilføje et kort fra Bank of frank, hvilket skaber en "bill vej" kort.
 3. 3
  Markér regningen. Mærkning regningen er valgfri, men hvis du placerer adressen på websiden på det, vil du få mere 'hits' på dine regninger. Køb et stempel eller bruge en vandfast blæk pen.
 4. 4
  Tilbring regninger på steder såsom cafeer, is butik, nærbutikker, mv, hvor folk vil få det som forandring. Det travle sted, jo bedre. Inden for en måned eller to, indtastes og / eller 100 regninger og brugt, du skal nok få en email, der siger nogen fandt en af ​​dine regninger. Afhængig af størrelsen på dit samfund, din tid mellem første-entry og første hit kunne være mere eller mindre.

Tips

 • Alle betegnelser for valuta er i stand til at blive indtastet, men et og fem dollar noter er de mest populære.
 • Tilbring din valuta, hvor folk vil få det som forandring, og forhåbentlig rejse langt væk med det.
 • Altid Indtast din regning først, og derefter markere dem, og derefter Tilbring dem eller EMS
 • Stempel eller skrive web-adressen tydeligt på dine regninger. Flere mennesker vil indtaste dem igen i, hvis du gør!
 • Må ikke bekymre dig om lovligheden af ​​stempling regninger. Citere fra den Hvor er George FAQ,
  • "Hvor er George? Tilskynder ikke bliver ødelagt amerikansk valuta. Loven definerer" ulovlig "defacement som defacement der gør regninger uegnede til at være re-udstedes. For de juridiske detaljer fra US Bureau of Gravering og udskrivning, please"
  • Det er ikke nødvendigt at skrive på, eller stempel, eventuelle regninger. Folk, der er aktive i "Hvor er George" ved det, og bruge regninger om de er stemplet eller ej.

Advarsler

 • Deponering store mængder af stemplede penge i banken kan få banken til at være mistænksom overfor dig og kan også forårsage alvorlige problemer for de "Hvor er George?" website og fællesskab. Forstå, at deponere nogen af ​​dine "Hvor er George?" regninger i banken overtræder retningslinjerne for brugere af webstedet, og kan føre til din konto bliver opsagt.
 • Skrivning på eller ulæselige sedler er ulovligt i nogle lande (USA ikke inkluderet). Selvom loven er sjældent håndhæves, kan det føre til notatet bliver fjernet fra cirkulation af en bank.

Ting du behøver

 • En internetforbindelse.
 • Dollarsedler
 • (Valgfrit) Et stempel og stempelpude, og / eller en vandtæt blæk pen.