Wkodk

Hvordan til at købe aktier

Købe aktier er ikke så svært, men du skal bruge en lille vejledning, hvis du ikke har gjort det før. På den anden side, kan tjene penge konsekvent fra at købe aktier være meget vanskeligt. De fleste investeringsforeninger underperforme i indekset, som betyder, at selv fagfolk ikke kan finde så nemt. Så tage alt du læse med et gran salt.

Steps

Hvordan til at købe aktier. Gør intet, indtil du kender slags bestande at købe og under hvilke omstændigheder at sælge.
Hvordan til at købe aktier. Gør intet, indtil du kender slags bestande at købe og under hvilke omstændigheder at sælge.

Før du køber

 1. 1
  Gør intet, indtil du kender slags bestande at købe og under hvilke omstændigheder at sælge. Gå til det lokale bibliotek og søge online for at finde bøger og andre ressourcer på lager investere. Et par gode bøger til at starte med bl.a. "The Intelligent Investor" af Benjamin Graham, "Security Analysis" af Benjamin Graham, og "fælles bestande" af Philip Fisher. Se også.
  • Den tommelfingerregel med lagre er at købe lave og sælge højt. Dybest set, du ønsker at købe en bestand, når det er en overkommelig og sælge det, når det er dyrt.
   • Sig, at du køber 100 aktier i bestanden prissat til 15€ hver. Det er en 1120€ investering. Hvis der efter to år har aktiekursen steget til 15€ Deres 1120€ investeringer har udviklet sig til en 1500€ investering, hvilket giver dig en 375€ fortjeneste.
   • Sig, at du køber 100 aktier i en bestand prissat til 40€ hver. Du har lavet en 3740€ investering. Hvis der efter to år har aktiekursen faldet til 20€ Deres 3740€ investeringer har udviklet sig til en 1870€ investering, hvilket giver dig et tab på 1870€.
 2. 2
  værdi værdi. Værdien af en virksomhed er dens kursværdi eller markedsværdi. Market cap bestemmes ved at multiplicere aktiekursen for et selskab med det antal aktier, det har udstedt.
  • Hvis aktiekursen af ​​enhver given virksomhed er 75€, og selskabet har udstedt 500 tusind aksjer, vil dets marked cap være 37.313.440€.
  • Derfor kan et selskab, hvis aktiekurs er 10€ har en højere markedsværdi end et selskab, hvis aktiekurs er 25€ - hvis det første selskab har fem gange så mange aktier, der udstedes som anden.
  • Markedet cap er den samlede værdi af et selskabs aktier, ikke værdien af virksomheden selv. Investorer gør et kvalificeret gæt om værdien af ​​et selskab, der er ingen etableret måde at definere det, fordi du laver et gæt om, hvad selskabet vil gøre i fremtiden.
 3. 3
  Forstå et par mere grundlæggende om bestandene. Være en succes på aktiemarkedet afhænger af at kunne finde ud af, hvad en virksomheds fremtidige afkast er. Det er et gæt, en satsning. Aktiekurserne er dybt påvirket af folks holdninger til, hvordan virksomhederne klarer ikke altid den reelle værdi af bestanden.
  • En aktiekursen går op, når flere mennesker ønsker at købe aktien, end at sælge den. En aktiekursen går ned, når flere mennesker ønsker at sælge aktien, end at købe det. Derfor er prisen på en given bestand er en afspejling af, hvor godt folk tror, ​​at selskabet udfører, ikke nødvendigvis en klippe og tør formel for, hvor godt virksomheden faktisk udfører.
   • På denne måde kan en virksomhed have en stærk aktiekurs og en masse aktier, og stadig være overvurderet, fordi folk tror, ​​at selskabet er mere værd end det faktisk er. På samme måde kan en virksomhed være undervurderet, selvom det har en middelmådig aktiekurs og færre aktier, fordi folk tror, ​​at selskabet er mindre værd end det faktisk er.
   • Dit mål i handel bestande - bortset fra at købe lavt og sælge højt - er at finde aktier, der er undervurderet og købe dem og finde aktier, der er overvurderede, og sælge dem.
  • Aktiekurserne påvirkes også af indtjening rapporter, som virksomhederne frigive fire gange om året. Hvis en virksomhed frigiver stærke indtjening rapporter, dens bestand er tilbøjelige til at gå op. Hvis en virksomhed frigiver lavere end ventet indtjening rapporter, at aktiekursen er tilbøjelige til at gå ned.
 4. 4
  Sæt dine finanser i orden. Pay off så meget gæld som du kan og minimere de lån du tager ud. Ideelt set bør alle højt forrentede lån være helt betalt ud først, og den eneste lån, hvis nogen, bør du have, er pant i det hjem, du bor i. Build tre til seks måneder værd af omkostning i en separat opsparingskonto, før du starter at købe aktier.
 5. 5
  Overvej, hvordan bestandene passer ind i din overordnede finansieringsplan, og om du skal købe individuelle aktier eller investeringsforeninger. Se Sådan at beslutte, om at købe aktier eller investeringsforeninger.
  • Gensidige fonde er en samling af aktier samlet i en gruppe. Der kan være 100 aktier i en investeringsforening, for eksempel. Så hvis du investerer i det pågældende investeringsforening, er du investerer dine penge i mange forskellige bestande, hovedsagelig. Hvis værdien af ​​et selskab i den gensidige fond går op, er det ikke sandsynligt, at gøre meget forskel i det store billede. På samme tid, hvis værdien af ​​et selskab i den gensidige fond går ned det er ikke sandsynligt, at have en alvorlig indflydelse på din samlede investering.
  • Opkøb enkelte bestande er mere risikable end at købe gensidige fonde. På samme tid, er belønningen højere. Hvis du køber enkelte bestande og værdien af ​​bestanden tanke, har du mistet en masse af din investering. Hvis værdien af ​​bestanden skyrockets, har du lavet langt flere penge, end du måske har at investere i en investeringsforening.
 6. 6
  Gør din due diligence. Forskning virksomheden grundigt, før du køber materiel i det. Du er dybest set at gøre en indsats om, hvor godt du synes en virksomhed kommer til at udføre i fremtiden. Start med online finansielle websteder for at få en hurtig idé om erhvervslivet og økonomiske nøgletal.
  • Kig på balancer og resultatopgørelser for de seneste 10 år for at se, om de er sunde. Selskaber med en høj gæld belastning og dårlige resultater af rentabiliteten hurtigt kan elimineres fra yderligere overvejelser.
  • Læs seneste års-og kvartalsrapporter (SEC 10 Ks og 10-Qs). Udforsk selskabets hjemmeside, hvis man findes. Læs analyserapporter, hvis tilgængelig.
  • Hvis stadig er interesseret, kan du ønsker at tale med virksomhedens kunder, konkurrenter og leverandører, og endelig virksomhedens ledere selv at få en bedre idé om virksomheden.
 7. 7
  Lav en ønskeseddel. Ideelt set bør disse lagre af store firmaer, som du har til hensigt at holde på gennem tykt og tyndt. Warren Buffett, en af ​​de bedste investorer i dag, sagde, at hvis du ikke kan holde en bestand i 10 år, bør du ikke engang overveje at holde den i 10 sekunder.
  • Sæt et mål pris for at købe for hver bestand og holde sig til det. For eksempel antage, efter at gøre din due diligence, beslutter dig Minnesota Mining and Manufacturing (3M) er stor bestand til at købe, men prisen er at sælge lidt for højt lige nu på 75€ / aktie. Du vil gerne købe til 60€ eller derunder. Tage et kig på, kan du se, at bestanden er sælger på et all time high, og var handel på omkring 60€ -90 sidste år, og så lavt som 35€ to og et halvt år siden. Så 60€ / share er ganske rimeligt et mål. Hvorfor ikke gøre det en anelse lavere, siger 60€?
  • Nøglen til succesfuld investering er at holde fast i din strategi i lang tid. Så når du sætter dit mål, og bestanden rammer målet pris, du køber, og fortsætte med at købe, da bestanden går lavere.

Måder at købe

 1. 1
  Køb direkte. Nogle virksomheder tilbyder direkte aktiekøb planer (DSPPs). Søg online eller ring eller skriv det selskab, hvis aktier du ønsker at købe, for at spørge, om de tilbyder en sådan plan, bede dem om at sende dig en kopi af deres plan prospekt, ansøgningsskemaer og andre relevante oplysninger.
  • De fleste planer giver dig mulighed for at investere så lavt som 40€ per måned, automatisk trukket fra din bankkonto.
  • Vær meget opmærksom især på de gebyrer involveret. Et par virksomheder, som Procter & Gamble (se), tilbyder ingen gebyr investeringsplaner.
  • DSPPs også give dig mulighed for at geninvestere alle dine udbytter automatisk. Dit udbytte er en betaling til aktionærer, der bygger på virksomhedernes overskud i selskabet. Nogle virksomheder endda give dig en rabat, såsom 5 procent, til udbytte reinvestering.
 2. 2
  Brug en online rabat mægler. Søg efter "online rabat mæglere" på en søgemaskine til at finde en liste over mæglere, som du kan bruge til at købe og sælge aktier online. Vær sikker på at sammenligne deres gebyrer og se om de har nogen skjulte gebyrer, før tilmelding. Minimering gebyrer og omkostninger er nøglen til en vellykket investering.
  • De fleste rabat mæglere opkræve mindre end 10€ provision per handel, uanset størrelsen af ​​handel. Nogle mæglere kan endda tilbyde et vist antal gratis handler, hvis du opfylder visse kriterier, så sørg for at læse omhyggeligt, før at forpligte sig til en mægler. Den bedste mæglere tilbyder også gebyr udbytte reinvestering, god kundeservice, og forskellige forskning værktøjer for kunderne.
  • Send mægleren en første indbetaling af midler. (Dit mægler brug for denne penge til at købe dine aktier.) Den sædvanlige minimum er 1500€, men kan være så lidt som 375€ 0,00. Nogle online mæglere ikke kræve et depositum på alle.
  • Din mægler skal indberette dine lager handler til skattemyndighederne. Du bliver nødt til at udfylde de krævede formularer og sende dem tilbage til mægleren, måske endda før de vil give dig mulighed for at gøre din første handel. (Dit mægler vil sende dig formerne.)
  • , Anmelde din mægler af selskabets "symbolet" (en 1-5-bogstaver), den pris, du er villig til at betale per aktie, antallet af aktier køber, og længden af den periode, hvori tilbuddet vil være gyldig (fx enkelt dag vs Good till Cancelled). I stedet for at angive en pris, du er villig til at betale (kalde en »grænseværdi kendelse«), kan du også bringes i orden at købe på markedet, hvilket betyder, at du ordren straks fyldes til den aktuelle udbudspris for bestanden.
 3. 3
  Alternativt kan du bruge en fuld service mægler. En fuld service mægler svarer til en rabat mægler som beskrevet ovenfor, bortset fra at de opkræver betydeligt højere gebyrer, og tilbyde investeringsrådgivning og flere forskning værktøjer. Fordi fuld service mæglere betales hovedsagelig af provision, det er i deres bedste interesse at opfordre dig til at handle så ofte som muligt, selvom det ikke kan være i din bedste interesse.

Tips

 • De fleste dag handlende mister penge, og meget få fondsforvaltere slå indeksene i længere tid. Aktiehandel er nemt. At tjene penge er hårdt. Så se efter et system, bevise det for dig selv, og så skal du ikke afvige!
 • Før du køber noget, stop. Watch. Lær. Papir handel. Stol ikke på nogens råd, indtil du har bekræftet, at det, de siger virker konsekvent. Hvis du overvejer at købe et handelssystem fra nogen, se på nogle af de velrenommerede finansielle fora som Trade2Win eller moneytec. Du vil finde de fleste af dem der... sammen med en bunke af utilfredse kunder.
 • Vid, at dine investeringer med hver mægler er forsikret af sipc op til 373.140€. Hvis du har mere end 373.140€ med en mægler, overveje at bruge ekstra mæglere til at sprede sig mod risikoen for din mægler går konkurs.
 • Selvom du skulle "sprede" din aktieportefølje ved at eje aktier i flere brancher, købe aktier primært i brancher, du er fortrolig med. (Tech lagre, hvis du er en nørd, auto lagre, hvis du læser en masse bil magasiner osv.)
 • Der er masser af gratis rådgivning fra velrenommerede folk. Der er også masser af gratis og tilsyneladende troværdig rådgivning, der er både vildledende og forkert.
 • Bevar omhyggelige optegnelser over alle dine lager handler, herunder materiel, størrelsen af ​​handelen, omkostningsgrundlag (pris, du betaler, herunder eventuelle provisioner, gebyrer og justeringer), salgspris og datoer for transaktioner. Du skal bruge disse oplysninger til at beregne kapitalvindingsskat. Fra tid til anden, bliver du nødt til at justere din omkostningsgrundlag at tage højde for forrentning af kapital, spalter, udtynding, spinoffs, distributioner, etc.
 • I stedet for at tilbyde et bestemt beløb (og en tidsramme) for bestanden, kan du købe den bestand "i markedsværdi", som udfører det samme.
 • Mange mennesker tror fejlagtigt, at en mægler er forpligtet til at købe aktier. Dette er ikke tilfældet. Hvis du føler dig sikker nok, og har den nødvendige erfaring, muligheder vrimler for at købe aktier alle ved dig selv uden nogen involverede mægler. Selv om dette ikke er en mulighed de fleste begyndere overveje, er det noget du kan se på, når du har oprettet dig selv på området og har en solid baggrund.
 • Må ikke købe for meget af én investering at isolere dig selv fra virksomhedsspecifik risiko (risikoen for, at en enkelt bestand kan blæse op på grund af nogle uventede uheldige udvikling i den underliggende virksomhed), afbalancerede porteføljer tendens til at stige i værdi i det lange sigt.
 • Prøv at bruge stop-tab med papir handler. Hvis det fungerer godt, overveje at bruge stop loss før hver handel, og udøve den hensynsløst. A 'stop loss' ordre specificerer, at hvis en bestand falder under en bestemt pris, vil bestanden blive solgt. For eksempel, hvis du holder 100 aktier i Union Pacific (UNP), og aktiehandlen ved 75€ en aktie. Hvis du indtaster et stop loss sælge ordre på 100 aktier i UNP ved 70€ din sælge ordre vil blive et marked orden, når bestanden falder til 70€ eller derunder. Vid, at hvis bestanden falder for hurtigt, kan din henrettelse pris falder væsentligt under stop loss pris på 70€. For at beskytte mod udførelse til en lavere pris end din stop loss pris, kan du bruge en stop limiteret ordre, hvilket betyder, at bestanden falder til din angivne stopgrænsen pris, er din ordre bliver en limiteret ordre til den pris, og ikke garantere udførelsen af din ordre. Må ikke træffe beslutninger om flyve! Vær dog opmærksom på, at der i volatile markeder, kan lagre nemt miste 50% og derefter gå op 5 gange værdien. Det er bedre at købe lave og sælge højt, hvis du forsøger at investere, snarere end at købe højt og forsøger at sælge højere i spekulation.
 • De fleste mæglere nu opkræve et fast provision per handel uanset størrelsen af ​​din handel, selv om nogle stadig provision på en per-aktie. Derudover har du til at betale en SEC § 31 regulerende gebyr, når du sælger.
 • Mange af de etablerede lærebøger og bibler for handel - især på teknisk analyse - indeholder antagelser gentaget så ofte, de har fået status som faktisk uden nogensinde at blive bevist! Hvis du opdager, at svært at tro derefter downloade en aktiekurs i et regneark og teste det glidende gennemsnit krydser metoder gentages i hver bog på teknisk analyse og gyser ved hvor mange penge du ville have mistet! Det er bare ikke så simpelt som det er malet.
 • Indse at folk, der fremmer en bestand ofte gør det, fordi de ønsker at sælge den. Med andre ord, de hype et produkt for at sælge den. Denne måde at anskue tingene kaldes "contrarianism". Så når folk siger "køb", er det faktisk tid til at "sælge", eller hvis du ikke holder materiel, der allerede, kan det ikke være tid til at købe på alle! Altid Dyor (gøre din egen forskning), og derefter nogle. I modsætning hertil når nogen siger sælger kan det faktisk betyde købe, så tag et godt kig på bestanden.
 • Indeksfonde, et alternativ til de enkelte bestande, give et nuanceret, lave omkostninger (lav / ingen administrationsgebyrer) måde at investere, og har konsekvent langsigtede gevinster.
 • Afhængigt af kurtage, vil det være vanskeligt (eller tage lang tid) at forrente en investering på mindre end 1120€ på et enkelt aktiekøb.

Advarsler

 • Undgå de mest almindelige fejl, der plager nye deltagere til aktiemarkedet, overstyrmænd blandt hvilke er spekulation i aktier. Spekulation tager mange former, herunder køb og salg for ofte forsøger at gøre en hurtig fortjeneste inden for få måneder, jagter de hotteste lagre (lagre med de største seneste gevinster), også kendt som "momentum investering", fodring af hundene (dvs. flæng købe aktier med de største seneste tab eller handel ved lave værdiansættelser), købe penny bestande (bestande af små virksomheder, der handler på mindre end 5€), købe aktier på margin, korte salg, køb optioner og finansielle futures. Spekulation i aktier er en langsigtet taber strategi. Hvis du endnu ikke er helt overbevist om, ikke at spekulere, øve handel på papir, dvs faktisk ikke handel bestande, men foregive, at du køber og sælger aktier, og registrere transaktioner på papir eller i en computer regneark. Sørg for at medtage provision og afgifter i hver enkelt transaktion.
 • Vær forsigtig med brug af margin i at købe aktier. At benytte dig til brugen af ​​margin, skal du underskrive en formular med din mægler, anerkender din forståelse af de iboende risici forbundet med margin handel. Margin tillader dig at stille op kun 50 procent kontanter og låne de andre 50 procent fra mægler til at købe en aktie position. Et kontant depositum på 3740€ for eksempel, giver dig mulighed for at købe en position op til 7470€ med brug af margin. Hvis dit lager efterfølgende taber 50 procent ville dog din mægler udstede et margin call til at sætte op flere penge, ellers din position bliver solgt for at forhindre din konto fra at gå under vandet (dvs. på grund mere end det er værd). Fordi udsving i aktiemarkedet er normen, og kan være ret svingende tider, brug margin på egen risiko.
 • Lad ikke dine følelser eller fordomme sky din dømmekraft, når du køber aktier. Bare fordi du elsker Krispy Kreme donuts betyder ikke, at du skal være at købe Krispy Kreme lager. Selv de bedste produkter kan køres af virksomheder med frygtelige forvaltning, som i sidste ende vil løbe dem ned i jorden.
 • Brug ikke markedet ordrer tyndt omsatte aktier, bruge limiterede ordrer alene. Tynde omsatte aktier har meget bredt spænd, hvilket betyder en markedsordre kan fyldes på et langt højere udbudspris end den senest handlede kurs på aktien.