Wkodk

Hvordan til at annullere en check

Kassere en check er processen med at tage et finansielt instrument, der bruges og accepteret at betale for varer og tjenesteydelser og ophæve dens værdi, så det ikke længere er lovligt enforceable.You muligvis ugyldiggøre en check, hvis du har lavet en fejl, når du skriver kontrollere eller hvis kontrollen blive sendt til at oprette en direkte indbetaling mellem dit tjenestested og din bank. Her er, hvordan man korrekt ugyldiggøre en check i dit checkhæfte eller online via din bank.

Steps

Hvordan til at annullere en check. Brug en blæk pen, så markeringerne vil være helt uudsletteligt på checken, og kan ikke slettes.
Hvordan til at annullere en check. Brug en blæk pen, så markeringerne vil være helt uudsletteligt på checken, og kan ikke slettes.

Kassere en check i dit checkhæfte

 1. 1
  Brug en blæk pen, så markeringerne vil være helt uudsletteligt på checken, og kan ikke slettes.
 2. 2
  Skriv ordet "tomrum" på tværs af betalingsmodtager linie i store, tydelige bogstaver.
 3. 3
  Gentag skrive ordet "tomrum" på tværs af både det betalte beløb box samt signatur linje i bunden af checken.
 4. 4
  Optag den annullerede check i din check register eller netbank software, så du præcist kan holde styr på de kontroller, der er skrevet fra din konto.
 5. 5
  Hold den annullerede check for dit arkiv, eller hvis du er nødt til at levere checken til en betaling selskab, lave en kopi af checken, før du sender det ud.

Kassere en check online

 1. 1
  Gå til startsiden af banken hjemmeside og logge ind på din konto.
 2. 2
  Få adgang til din checkkonto.
 3. 3
  Kig efter en drop-down menu, der giver dig mulighed for at oprette en check.
 4. 4
  Find den indstilling, der giver dig mulighed for at annullere en check.
 5. 5
  Vælg "tomrum", og skabe checken.
 6. 6
  Send check til lønningslisten selskabet, således at de kan etablere direkte indbetaling mellem din arbejdsgiver og din bank.

Tips

 • Denne proces er også nyttig, hvis du laver en fejl, mens du skriver en check og har brug for at skrive en anden. Dette medvirker til at sikre, at hvis den delvis skriftlig checken er malplaceret, før det kan blive makuleret, kan den ikke bruges af en anden part.
 • Hvis du har udstedt en check og ønsker at stoppe betalingen, skal du kontakte din bank om at opnå en "Stop Betaling Order".
 • Snarere end at skrive "ugyldig" på en check, hvis en fejl er foretaget, når de udfylder check, kan du bare rippe det op eller makulere checken. Bare sørg for at notere den annullerede check i din check registreringsdatabasen.
 • Standsning betaling på en check er anderledes end at tømme en check. Standsning betaling betyder, at du ønsker at annullere værdien af ​​kontrollen efter den allerede er blevet givet til betalingsmodtageren. Ring til din bank for at få oplysninger om, hvordan man stopper betaling. Der er normalt et gebyr forbundet med at stoppe betalingen fra din bank.
 • Brug en kuglepen eller uudslettelig filtpen.
 • Glem ikke at registrere checknummeret og "annulleret" information i din check register.
 • Når du modtager en check fra regeringen, en virksomhed eller en bank, se på forsiden af ​​kontrol for at se, om der er en tidsfrist for at indløse den. Disse enheder ofte sætte en tidsfrist på mellem 60 og 180 dage, og når den tid er gået, checken er ugyldig, og du behøver ikke at gøre noget.

Advarsler

 • Hvis en check ikke er korrekt annulleret, er det lettere for en kriminel at slette navnet på betalingsmodtager eller størrelsen af ​​den check, tilføjer nye oplysninger og indløse checken.