Wkodk

Hvordan til at vælge og handle penny bestande

Penny lagrene er løst kategoriseret virksomheder med aktiekurserne på under 5€ og med markedets hætter af 150€ under million. De er undertiden benævnt "spilleautomater på aktiemarkedet" på grund af de involverede risici. Der kan være et godt sted for penny bestande i porteføljen af ​​en erfaren, avanceret investor, men hvis du følger disse trin.

Steps

Hvordan til at vælge og handle penny bestande. Invester inden for din hjælp.
Hvordan til at vælge og handle penny bestande. Invester inden for din hjælp.
 1. 1
  Invester inden for din hjælp. Penny bestande er så risikable som større lagre, hvis der ikke handles med omtanke. Braklægning tilstrækkelig opsparing til sidste tre måneder i tilfælde af investeringen går galt.
 2. 2
  Forstå, hvorfor penny bestande betragtes som en farlig investering. Penny lagrene er blandt de mest volatile og mest manipuleret form af investeringer i aktiemarkedet. Selskaberne har som regel ingen track record for solide økonomiske resultater. Derudover er bestandene ofte manipuleret af bedragerne.
 3. 3
  Få mindst et års erfaring med midten og store cap aktier først. Du bør blive dygtige til at læse en balance, resultatopgørelse og pengestrømsopgørelse i løbet af denne tid.
 4. 4
  Lær mere om de specifikke aspekter af penny bestande, der gør dem både potentielt lukrative og farligt at din portefølje. Forstå mekanikken bag penge flow, markedsværdi, og aktiestruktur. Også forstå formålet med en offentlig virksomhed, og ensartethed i svindel, fortynding og tab af investeringer værdi er forbundet med penny bestande.
 5. 5
  Vide, hvilke bestande at afvise off the bat:
  • bestande, der ikke handles på en af ​​de store amerikanske børser (aka opslagstavle eller over-the-counter [OTC] beholdninger)
  • virksomheder, der har mindre end 10€ millioner i omsætning om året
  • enhver virksomhed anbefalet i e-mails om penny aktiehandel (initiativtagerne er ofte betalt for at skabe hype, så aktierne vil sælge)
  • virksomheder i brancher, som du ikke kan lide eller forstår godt (baseret på din erfaring)
 6. 6
  Kig efter "røde flag" - Fælles attributter af virksomheder, der kører en fidus eller opererer med det ene formål at hæve penge via lager fortynding.
 7. 7
  Kig efter virksomheder, der konsekvent har genereret kontanter og vokser deres frie cash flow over tid. Undgå virksomheder med en tung gæld belastning.
 8. 8
  I stedet for aktiekurserne, sammenligne pris per aktie mod indre værdi per aktie (aktiver minus passiver).
 9. 9
  Køb virksomheder på et meget lavt multipel på deres cash flow (ideelt under seks gange).
 10. 10
  Begrænse enhver lille lager til ikke mere end 5% af din portefølje.
 11. 11
  Handel er ikke en hobby, det er en forretning. Det betyder, at forstå og styre din fortjeneste og tab. Når dette tankemønster er etableret, det gør hele processen meget lettere. Blot spørge: "Vil denne investering / handel / software / abonnement foretage eller tabe mig penge?" Når et svar er blevet etableret, vil en klar fremgangsmåde præsentere sig selv.
 12. 12
  Få nogle stor investering management software. Disse dage, en hurtig internetforbindelse og gode penge forvaltning og investering software koster næsten ingenting. Hvorfor bruge tid og kræfter at forsøge at finde ud af de bedste måder at gøre ting, når løsninger, der allerede findes. Ideelt, se at købe to typer af software. Man vil være til personlig penge forvaltning. Dette kan bruges til resultatopgørelse og holde styr på udgifter til abonnement, børsmæglere og lignende. Den anden vil blive brugt til at spore materiel og Fondspriserne, opbevaring selskab nyheder, teknisk og fundamental analyse og meget mere.
 13. 13
  Få en uddannelse. Warren Buffett har foreslået i fortiden, at hver investor bør være i stand til at forstå de grundlæggende bogføring principper, en årsrapport og aktiemarkedet historie. Du sandsynligvis ikke brug for at blive en revisor, men at være i stand til at forstå pointsystem i spillet kan kun hjælpe.
 14. 14
  Lær om penge forvaltning. Enhver investor vil have lejlighedsvis (i bedste fald) taber, og det er afgørende, at ingen enkelt handel kan udslette en portefølje. Forståelse aktivallokering er afgørende.
 15. 15
  Læse bredt. Kom godt i en bred uddannelse i personlig finansiering, corporate finance, beskatning, økonomi og investering teorier vil hjælpe. Men at finde områder af verden, eller virksomhed, hvor du kan blive relativt ekspert kan hjælpe i processen med at finde gode handler.
 16. 16
  Find en god penny stock tjeneste at abonnere på. Mange af de ovenstående forslag kan nu dækkes af at deltage i en handel rådgivningstjeneste. Disse tjenester nu satse på at plukke lagre tilbyder handel og portfolio management software og uddannelse også. Hvis det går godt, så ved at investere i aktiemarkedet picks, kan tjenesten betales med overskud. Selv om disse tjenester er ofte ikke «billige» de er generelt meget værdifuld og kan bidrage til at gøre en investor eller erhvervsdrivende rentable, mens lære tovværk. Dette er en fantastisk måde at lære eller opleve aktiemarkedet for begyndere.
 17. 17
  Vide, hvornår for at afslutte. Indstilling af en tid til at sælge dine aktier er vigtig, fordi den kan ændre løbet af dine investeringer. Loft ved 50% af overskuddet er allerede en god margin. Kom grådige og forventer yderligere overskud kan lave lagre udslette investeringerne.

Advarsler

 • Vær meget forsigtig med at starte ud med lagre handel tæt på 5€ eller lavere, da disse er de mest misbrugte og over-hyped investeringer i aktiemarkedet i dag.
 • Vær opmærksom på, at en meget lav pris materiel kan være mere modtagelige for overvurdering - at blive virkelig værd ikke øre per aktie, at det handler om, men næsten ingenting - fordi, ligesom en lotteriseddel, nogle mennesker er villige til at betale (eller irrationelt overbevise sig selv, at de ikke betaler) betydeligt mere end den matematiske forventede værdi for en fjern chance for at gøre en masse penge.