Wkodk

Hvordan skriver man en check

Sommetider skrive en check er den bedste betalingsmetode mulighed. Utvivlsomt du har set folk skriver checks, men du kan ikke vide præcis, hvordan man gør det selv. Læs disse anvisninger (og studere de ledsagende grafik), og du har ingen problemer med at logge dine penge væk.

Steps

Hvordan skriver man en check. Når du udfylder den check, skrive datoen på linjen i øverste højre hjørne.
Hvordan skriver man en check. Når du udfylder den check, skrive datoen på linjen i øverste højre hjørne.
 1. 1
  Når du udfylder den check, skrive datoen på linjen i øverste højre hjørne.
 2. 2
  Skriv modtagerens navn på linjen, der siger "betale til rækkefølgen af." Hvis det er til en person, omfatter både deres første og sidste navne. Hvis kontrollen kommer til en organisation, skrive sit fulde navn, skal du ikke bruge forkortelser, medmindre de udtrykkeligt givet tilladelse.
 3. 3
  I tal, skrive beløbet på checken i boksen til højre for "pay til rækkefølgen af" linjen. For eksempel, hvis du ønsker at skrive en check for mængden af ​​en dollar og nioghalvfems cents skrive 5 0,99€.
 4. 4
  Skriv det beløb på check i word form på linien under "betale til rækkefølgen af" linjen, men med cent udtrykt som en brøkdel af 100. Af sikkerhedsmæssige årsager er det god praksis at medtage ordet "kun", når du skriver beløbet og at trække en linje til at fylde resten af ​​rummet. Fortsætter vores eksempel fra oven, kan du skrive: "One Dollar And 99/100 -----------".
 5. 5
  Underskrive checken på linje i nederste højre hjørne. Din check vil være ugyldig, hvis det ikke er personligt underskrevet.
 6. 6
  Skriv hvad checken er for (eller en dejlig kort note) på linjen i nederste venstre hjørne, hvor der står, "memo" (valgfrit).

Tips

 • Altid tilmelde dit navn på samme måde.
 • Brug altid pen. Gel penne anbefales, fordi blæk fjerne væsker ikke fungerer så godt med gelen.
 • Altid tegne en linje, hvis der stadig er plads efter du skriver dine beløb i ord formular. Dette vil forhindre nogen skriver i en ekstra par nuller.
 • Når du skriver beløbet på checken i den lille boks, så sørg for du skriver det så tæt på dollartegn som muligt. Falskmøntnere vil forsøge at snige en ekstra ciffer.
 • Sørg altid for at bruge den korrekte dato. Hvis du ikke kender datoen, gæt en tidligere én. Du kan fremdatere en check, men ikke alle vil acceptere dem.

Advarsler

 • Sørg for at din check er skrevet korrekt med den korrekte stavemåde af navnet, og den korrekte mængde penge på grund af denne person.
 • Husk, at post-daterede checks kan deponeres straks. Datoen bruges til at afgøre, hvornår en check bliver forslidt og vil blive afvist af banken (typisk 7 år efter den dato, medmindre andet er angivet), ikke den tidligste dato, at kontrollen kan indløses. En masse mennesker er blevet brændt af skruppelløse mennesker lover at holde fast kontrol indtil det angivne tidspunkt (er).

Ting du behøver

 • En bank checkkonto.
 • En bog af checks.
 • En pen.