Wkodk

Hvordan man starter en online butik

Hvis du ønsker at holde tingene enkle, kan du bare liste elementer på din blog eller hjemmeside med priser og forsendelsesomkostninger, og har folk betale dig via Paypal (eller ved at sende dig en check eller postanvisning). Du kan også sælge varer via eBay, Craigslist, Amazon og andre steder. Men hvis du har en masse produkter, kan dette få besværlige og dyre. En online butik kan hjælpe "strømline" processen på en række forskellige måder (du sparer tid og penge). Denne artikel vil behandle, hvordan du kan oprette en e-butik.

Steps

Hvordan man starter en online butik. Beslut hvad du vil sælge.
Hvordan man starter en online butik. Beslut hvad du vil sælge.
 1. 1
  Beslut hvad du vil sælge. Dette kan enormt påvirke, hvordan du går om at oprette din butik. Her er de vigtigste punkter at overveje:
  • Er det et fysisk produkt, der skal sendes, eller er det et digitalt produkt, der kan sendes via internettet?
  • Vil du have en opgørelse (mere end én) af hvert enkelt produkt, eller vil de være one-of-a-kind (f.eks artwork, vintage poster)?
  • Vil du ønsker at sælge en bred vifte af produkter, eller planlægger du at specialisere, som at sælge bare t-shirts eller bøger?
  • Er du brænder for produktet? Din passion for og ægte interesse i en bestemt niche marked eller produkt vil give dig en konkurrencefordel i forhold til andre sælgere - dit fokus vil differentiere din butik fra andre, der er mere generelle i deres produkt dækning. Ved at vælge en kategori, som du brænder for, vil du have en større chance for at nyde rejsen af ​​at oprette og administrere en online butik, som vil kræve tålmodighed og evnen til at overvinde modgang. På en måde gør det muligt at åbne en online butik omkring en af ​​dine hobbyer eller interesser dig at omfordele tid produktivt, at du ville have brugt på din hobby anyways.
 2. 2
  Størrelse op på konkurrencen. Må ikke bare hoppe ind sælge et bestemt produkt linje, indtil du har kigget på de hjemmesider du skal konkurrere med. Overvej de vigtigste online markedspladser du planlægger at reklamere for dine produkter og tjek konkurrencen inden for disse portaler.
 3. 3
  Teste farvande ved at sælge dine varer på en lille skala. I den virkelige verden, ville det være klogt at prøve at sælge dine produkter gennem andre, lav engagement veje (forsendelse, loppemarkeder, håndværk shows, osv.), før du tager springet og starte en hel butik. Det samme gælder for at sælge online. Prøv at sælge dine varer individuelt på eBay, Craigslist, Half.com og lignende. Her er hvad du ønsker at søge efter:
  • Hvem køber dit produkt? Tilbyd en rabat kupon eller gratis gave, hvis de besvarer en kort undersøgelse. Find ud af hvor de ellers handle online.
  • Hvor meget er de villige til at betale? Eksperimenter med forskellige priser.
  • Hvordan er kundetilfredshed? Det er et godt tidspunkt at teste, hvor godt du kan få dit produkt til kunden. Bruger du god emballage? Er forsendelsesmetode pålidelige? Er de tilfredse med deres produkt? Vidste du beskrive det godt?
 4. 4
  Overvej dine muligheder. Hvis du har et stort budget, kan du hyre nogen til at etablere en butik til dig fra bunden. Men for resten af ​​os, er der masser af tjenester, som du kan vælge imellem. Hvis din butik ikke er specialiseret, sammenligne nogen generel e-handel service. Der er også tjenester rettet mod bestemte typer af produkter:
  • Generelle e-handel tjenester vil give dig mulighed for at opsætte professionelle online butiksfacader, når du sender din egen beholdning. Nogle generelle eCommerce lokaliteter omfatter Flying Kurv og Yahoo! Stores.
  • Hostede e-handelsløsninger. Sådanne tjenester tager sig om forskellige problemer som butiksfacade design, sikker betaling, hosting, postlister, der sælger statistik, kunder support. Det er det bedste valg (i modsætning CMS) for dem, der ikke kan lide programmering stuff. Nogle eksempler: Miscake Stores, Volusion, Shopify, Amazon Webstore.
  • Affiliate butik tjenester såsom Amazon eStores eller Zilo. Zilo butikker giver dig mulighed for at videresælge produkterne transporteres med Buy.com og andre handlende ved at skrive anmeldelser af produkter og fokusere på et tema, der gør forbrugerne liv lettere. Amazon eStores og Zilo butikker giver dig mulighed for at komme i spillet hurtigt, men ikke tillader dig at bære din egen fysiske beholdning.
  • eBay - Hvis du allerede har solgt nogle ting på eBay, og du er sikker på, at de fleste af din kundebase vil finde dig der, så man kan "opgradere" til en eBay butik for at spare penge på notering gebyrer. Dine kunder skal være web-kyndige nok til at føle sig godt tilpas med eBay. Bemærk, at eBay har en tendens til at tiltrække folk, der søger efter gode tilbud og one-of-a-kind poster (og gode tilbud på one-of-a-kind poster).
  • Notemote - Dette er en online markedsplads, hvor du kan skrive et emne eller oprette en helt katalog gratis. Bare uploade nogle billeder, beskriver emne (r), og prisen det at sælge. Det er gratis at skrive varer flere måneder uden at skulle opdatere listen. Når elementet sælger og er 30€ eller mindre, det er en 5% gebyr. Hvis elementet er 30€ eller derover, er gebyret på 3%. Oven i at sætte varer til salg, kan du integrere videoer, blog om dine produkter og tjenester og oprette forbindelse til din Twitter-konto direkte fra hjemmesiden gratis.
  • CafePress - Dette er en service værd at overveje, hvis du sælger det meste t-shirts, og andre ting man kan "stemple" med dine unikke designs (krus, klistermærker, knapper). Kunderne gennemse din butik, bestille deres kram, og CafePress processer ordren og de emner for dig. Du kan starte en grundlæggende shop gratis, og betale et månedligt abonnement for flere funktioner.
  • - Det er et populært valg for folk, der gør, hvad de sælger. Der er en 20 cent gebyr for hver opført element, og Etsy holder 3,5% af din salgspris hvis varen bliver solgt. Du får udbetalt direkte og er ansvarlige for shipping elementet. Du betaler gebyrer (afhængigt af, hvad solgt) på månedsbasis.
 5. 5
  Fremme din butik. Uanset hvor god din butik er, vil det ikke noget, hvis ingen ved det er der. Det er ikke en "bygge det, og de vil komme" slags ting. Under en nem-at-bruge butikken er vigtig, men ikke så vigtigt som marketing, har gode produkter, og give kvalitet kundeservice.
 6. 6
  Maksimere dit overskud. Når du har regnet ud, hvad virker, skalere op! Simple AB split test kan hjælpe dig med at øge din konverteringsfrekvens og din bundlinje så godt!

Tips

 • Brug en Analytics-konto, såsom Google Analytics til at administrere og holde styr på trafikstrømmene til dit websted. Når din online butik er oppe og køre, du ikke ønsker at se, hvor meget trafik du genererer, og hvor det kommer fra? Analytics er et kraftfuldt værktøj til at opdele og kilden til besøgende på dit websted, samt populariteten af ​​forskellige dele af dit websteds indhold.

Advarsler

 • Watch out for enhver tjeneste, der indebærer at sælge produkter, du ikke har. Disse kaldes ofte "dropshipping" service og mens nogle er legitime, mange er svindel. Selv dem, der er autentiske har en lille chance for succes, fordi du sælger ting, en anden er sandsynligvis allerede sælger. Du får brug for ekstraordinære markedsføring færdigheder til at gøre det arbejde i hvilket tilfælde, hvorfor så ikke anvende den til dine egne produkter?