Wkodk

Hvordan man starter en internet T-shirt virksomhed gennem CafePress

Start en online t-shirt virksomhed kan virke lidt skræmmende i starten. De folk på CafePress sletter denne frygt ved at gøre det meget nemt for alle at sælge t-shirts, kaffekopper, kasketter, ure og kalendere.

Steps

Hvordan man starter en internet T-shirt virksomhed gennem CafePress. Find en anstændig grafik program som Macromedia eller Adobe til at designe din skjorte.
Hvordan man starter en internet T-shirt virksomhed gennem CafePress. Find en anstændig grafik program som Macromedia eller Adobe til at designe din skjorte.
 1. 1
  Find en anstændig grafik program som Macromedia eller Adobe til at designe din skjorte. Hvis du ikke er en kunstner, ikke opgive håbet - shirts med citater på dem er også store sælgere. Eller du kan nøjes med noget software, der er lidt mere simpelt - Microsoft Paint vil være tilstrækkeligt. Gem dit design som en PNG-fil.
 2. 2
  Upload dit design for at CafePress - du kan se det, før du sætter det til salg.
 3. 3
  Læn dig tilbage og slappe af. Den virkelige magt og skønhed CafePress er, at CafePress vil håndtere alle de fakturering, forsendelse og kundeservice forespørgsler. Dette giver dig mulighed for at deltage til mere vigtige emner, såsom designe og fremme din butik.
 4. 4
  Må ikke forvente at blive rig. CafePress vil absorbere det meste af den fortjeneste, og vil efterlade dig med en lille procentdel af salget. På den anden hånd, er de leverer merchandise for dig, så du ikke behøver at holde nogen opgørelse på lager. Før du kører væk i væmmelse, det virkelig betyder tilføje op, hvis du kan generere nok trafik og salg. Dette er, hvor den støtte, samfundet virkelig skinner. De fleste af de butiksejere har ikke noget problem at fortælle dig, hvad der virker og hvad der ikke virker, når fremme din butik.

Tips

 • Forstå, at siden du investerer noget, får du lidt tilbage. Hvis du rent faktisk kan overbevise køberne til at betale 15€ -20 (plus forsendelse) en t-shirt, kan du overveje at udskrive dem selv og holde mere af profit. CafePress salget faldt hurtigt, da folk er ved at indse, hvor meget de er ved at miste (og gøre deres tilhængere betale mellemmanden).
 • Må ikke være genert. Mød de andre butiksejere gennem fora. De er der for at hjælpe dig.
 • Altid være på udkig efter måder at fremme din butik.
 • For et lille månedligt gebyr, vil CafePress smide i ekstra funktioner, der vil give dig mulighed for bedre at vokse og tilpasse din butik. Flere butikker kan også kædes sammen og overbevisninger kan dannes med andre butikker.
 • Brug grafik, der er godt lavet, og som professionelt udseende som muligt. Det samme gælder for kun tekst-shirts, men er lettere at opnå. Hvis noget ser sjusket ingen vil købe det.

Advarsler

 • Aldrig bruge billeder, du ikke ejer rettighederne til, er det ulovligt, og kan nemt få dig i juridiske problemer.
 • Vær forsigtig med ikke at bruge for meget tid på CafePress, fordi din indtjening vil være på de fleste minimal.