Wkodk

Hvordan til at gøre en godkendelse brev

En tilladelse brev giver en tredjepart tilladelse til at handle på dine vegne. Du kan få brug for nogen til at hjælpe dig med dine økonomiske forhold, juridiske spørgsmål eller sundhed direktiver. En korrekt skriftlig tilladelse brev vil opnå dette. Følg disse trin for at gøre en godkendelse brev.

Steps

Hvordan til at gøre en godkendelse brev. Indtast din tilladelse brev, snarere end hånd skrive det.
Hvordan til at gøre en godkendelse brev. Indtast din tilladelse brev, snarere end hånd skrive det.

Gør dit eget tilladelse brev

 1. 1
  Indtast din tilladelse brev, snarere end hånd skrive det. Et håndskrevet brev kan være svært at læse og er ikke så professionel i udseende som en maskinskrevet brev.
 2. 2
  Brug den relevante tone for dit brev. Hvem du skriver brevet til vil bestemme tonen. For eksempel, hvis du skriver en tilladelse brev give nogen tilladelse til at fungere om et juridisk spørgsmål eller medicinsk direktiv skal tonen være professionelle og formelle.
 3. 3
  Hold godkendelse brev kort og præcis, men indeholder alle nødvendige oplysninger. Hvis brevet vedrørende din medicinske oplysninger, indeholde dit sygesikring nummer og krav information. Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med et juridisk spørgsmål, indeholde sagsnummer.
 4. 4
  Skriv det brev ved hjælp af en business brev format. I de fleste tilfælde er tilladelse breve professionelle direktiver, hvorved en virksomhed formatet er nødvendig. Hvis brevet er afslappet, fordi du kender modtageren personligt, kan brevet blive formateret svarer til at skrive en ven.
  • Placer dit navn og adresse i øverste venstre side af siden. Dit navn skal være på den første linje, din gade information på den anden linje, og din by, stat og postnummer på den tredje linie. Dette bør alle være single linjeafstand.
  • Spring 1 linie og placere den aktuelle dato på næste linje, på venstre side af papiret. Forkort ikke datoen.
  • Placer modtagerens navn og adresse på den venstre side af hjemmesiden. Denne information skal være under dato med et enkelt linjeafstand linje som adskiller dato og modtagerens navn. Modtagerens oplysninger bør være i samme format som din information.
  • Start hilsen med modtagerens formelle navn, medmindre det er en afslappet bogstav. Hvis brevet er en virksomhed brev, tage specifikke personer i brevet med "Miss", "Fru" eller "Mr.", snarere end at bruge fornavne.
 5. 5
  Skriv kroppen af brevet. Ved hjælp af en enkelt afstand, dit fulde navn, enhver konto eller case følsomme oplysninger, og det fulde navn på den person, der handler på dine vegne indeholde.
  • Medtag begyndelsen og slutter datoer for tilladelsen.
  • Begrunde tilladelse brevet. Fortæl modtageren af ​​brevet, hvorfor du har brug for din repræsentant til at handle på dine vegne. Forklaringen kan indikere, at du er syg eller ude af byen for en periode.
  • Angiv de opgaver, som din repræsentant er bemyndiget til at gøre på dine vegne. For eksempel kan din repræsentant få en kopi af din journal, tillade en medicinsk procedure, skal du logge juridiske dokumenter i dit fravær, eller trække penge fra din bank.
  • Udvid din påskønnelse til den person, der vil handle på dine vegne, såvel som modtager af brevet, hvis de er 2 forskellige mennesker.
 6. 6
  Afslut brevet. Afslut brevet med "venlig hilsen" og derefter plads ned 2 til 4 linjer og skriv dit navn. Underskrive brevet med en blå eller sort blæk pen.