Wkodk

Hvordan man skriver et brev af interesse for en forfremmelse

Mange virksomheder vælger at ansætte indefra, når positionerne bliver tilgængelige. At være forberedt til at udtrykke din interesse i en position, der ville give en mulighed for forfremmelse er afgørende for at fremme din karriere. Typisk ledsager dit cv, kan en hensigtserklæring om en forfremmelse give dokumentation for din interesse i at flytte din karriere frem til dine vejledere og andre ledere. Brug disse tips til at skrive en hensigtserklæring om en forfremmelse.

Steps

Hvordan man skriver et brev af interesse for en forfremmelse. Skabe en professionel brev til at demonstrere dine intentioner og interesse i en tilgængelig forfremmelse.
Hvordan man skriver et brev af interesse for en forfremmelse. Skabe en professionel brev til at demonstrere dine intentioner og interesse i en tilgængelig forfremmelse.

Skrive din egen brev af interesse

 1. 1
  Skabe en professionel brev til at demonstrere dine intentioner og interesse i en tilgængelig forfremmelse.
  • Formater dit brev i en business-style format, som omfatter din adresse, arbejdsgiverens adresse, en hilsen, en ordentlig krop af brevet og din signatur.
  • Skrive bogstavet hjælp af en standard skrifttype, såsom Arial eller Times New Roman i 10.-12 punktstørrelse.
  • Udnyt sprog, der demonstrerer korrekt grammatik. Undgå politisk ukorrekte sætninger, bandeord eller andet upassende sprog.
 2. 2
  Sende brevet så hurtigt som muligt, når du hører fremme er til rådighed. Venter kan demonstrere en manager eller leje repræsentant om, at du ikke er så interesseret i en stilling som en anden kandidat.
 3. 3
  Oplyse dit niveau af interesse i at fremme i begyndelsen af Deres brev. Forklare læseren, hvorfor du er interesseret, hvad fremme ville betyde for dig fagligt og personligt, og de aspekter af job, der matcher dine kvalifikationer.
 4. 4
  Angiv hvordan du vil opfylde de pligter, stillingen. Demonstrere at du forstår den holdning ved at beskrive, hvordan du vil gå om de daglige opgaver i forbindelse med den holdning. Beskriv den virkning stillingen har på andre, og uddybe om dine hensigter arbejde med andre medarbejdere og afdelinger i virksomheden.
 5. 5
  Analysere de udfordringer og muligheder for stillingen. Klart definere eventuelle forhindringer, du forudser der ville gøre at realisere målene i position vanskelig. Hypotesen om, hvordan du ville stå over for disse hindringer og skabe muligheder fra dem til at opfylde behovene i stillingen.
 6. 6
  Gennemgå dine erfaringer, kvalifikationer og færdigheder. Liste din uddannelse, talenter og kvalifikationer, der viser din evne til at udføre jobbet. Medtag eventuelle oplysninger om certificeringer eller licenser, du holder, der gør dig mere kvalificeret til fremme end andre kandidater i virksomheden. Lad læseren vide, at du har de nødvendige kvalifikationer til stillingen.
 7. 7
  Minder læseren om om eventuelle resultater, du har opnået, mens du arbejder med virksomheden. Disse resultater kan omfatte mere end forventningerne til salget, skabe en ny marketing plan, der har vist sig at være en succes, eller landing en lukrativ konto med en ny klient. Demonstrer dit værd for virksomheden, især da det vedrører fremme.
 8. 8
  Stress loyalitet over for virksomheden i dit hensigtserklæring. Fortælle læseren, hvor længe du har været ansat i selskabet. Angiv, at din indsats og resultater har været med virksomhedens bedste interesser for øje. Beskriv for læseren din vision at arbejde med i virksomheden i mange år fremover, især i denne nyligt tilgængelige position.

Ting du behøver

 • Computer og printer