Wkodk

Sådan tilmelder et brev

Underskrivelse et brev kan virke simpelt, men afhængigt af brevet, slutningen formidler dine følelser, gode vilje eller professionalisme. Slutningen af ​​en virksomhed brev skal være professionelle og angiver afstanden mellem forfatter og modtageren. En personlig brevets slutning vil variere afhængigt af hvor tæt forfatteren er til modtageren. Der er også formatering og stil spørgsmål at overveje, når du tilmelder et bogstav.

Steps

Sådan tilmelder et brev. Vælg en passende lukning, der viser professionalisme og respekt.
Sådan tilmelder et brev. Vælg en passende lukning, der viser professionalisme og respekt.

Underskrivelse af en virksomhed brev

 1. 1
  Vælg en passende lukning, der viser professionalisme og respekt.
  • Giv menes at sådanne ting som anciennitet, forhold og tonen i brevet, når du tilmelder en virksomhed brev. For eksempel kan en Senior Vice President for en virksomhed kræver en mere formel lukning end en salgsrepræsentant. Eller vil en virksomhed memo indføre nye politikker anser en mere formel lukning end et notat af lykønskninger til en kollega, som for nylig blev forfremmet.
  • Korrekt lukninger for en ny virksomhed kontaktperson, salgsmateriale eller nogen, du har ikke mødt før omfatte "Med venlig hilsen" "Med venlig hilsen", "Med højagtelse," "Trofast yours" og "venlig hilsen".
  • For en virksomhed kontakt, du er fortrolig med gode muligheder omfatter "venlig hilsen", "Best regards", "varme hilsner" "Mange tak", "Kind tak," "Truly", "Med påskønnelse" og "Hjerteligt".
  • Der er tidspunkter, hvor business breve er skrevet under særlige omstændigheder. Passende lukninger for disse kan omfatte "Jeg undskylder for ulejligheden," "Med forventning" og "Jeg ser frem til dit svar."
 2. 2
  Indtast et afkast mellem den sidste linje af Deres brev og bogstavet lukning. Brevet lukning skal enten være flush venstre (blok format) eller centreret under kroppen af ​​brevet i overensstemmelse med datoen (modificeret blok format).
 3. 3
  Skrive det første bogstav i det første ord i din lukning. Ingen andre ord er opført i den afsluttende, du vælger skal kapitaliseres.
 4. 4
  Placer et komma efter bogstavet lukning.
 5. 5
  Isæt fire tomme linjer efter lukningen, og skriv dit navn.
 6. 6
  Underskrive brevet lige over dine indtastede navn. Sørg for at underskrive, præcis som det, du har indtastet.

Underskrivelse et personligt brev

 1. 1
  Pick et brev lukning, som formidler en passende følelse. Det afhænger af, hvor godt du kender modtageren.
  • Korrekt måder at underskrive et brev til familiemedlemmer og nære venner omfatte "Kærlighed", "Yours", "Med kærlighed," og "See you soon" eller en variation af dette.
  • Uformelle, endnu respekterer lukninger som "venlig hilsen" "Tak," "Din ven" "Yours i venskab", "Ønsker dig det bedste", "Peace", "Pas", "Kind tanker" og "Have a nice day "arbejde godt sammen med mennesker, du er ikke så tæt sammen med.
 2. 2
  Retur én gang efter den sidste linje i brevet.
  • Sæt brevet lukker flush højre.
 3. 3
  Skrive det første bogstav i det første ord af brevet lukning. I et personligt brev, er det frivilligt, hvis du gerne vil udnytte andre ord, der følger.
 4. 4
  Placer et komma efter bogstavet lukning.
 5. 5
  Underskrive brevet under lukning. I modsætning til en virksomhed brev, du i et personligt brev behøver ikke at skrive dit navn. Du skal blot tilmelde dit navn manuelt direkte under bogstavet lukning.
  • Brug din første og sidste navn, når du tilmelder. Hvis du kender personen godt, det er okay at underskrive med dit fornavn alene.