Wkodk

Hvordan man skriver et brev til bevis for indkomst

Det er ikke usædvanligt at blive bedt om en kontrol af indkomst, når spørger om en kassekredit, et lån, en lejekontrakt eller en lejeaftale. Denne kontrol kan være i form af et brev, som afhængigt af din situation, kan være skrevet af dig, en arbejdsgiver, en revisor eller en social sikring sagsbehandler. Da indkomsten brev vil blive brugt som en officiel dokumentation af din indkomst, er det vigtigt, at det indeholder specifikke oplysninger. Disse er de skridt til at skrive et brev om bevis for indkomst.

Steps

Hvordan man skriver et brev til bevis for indkomst. Liste dine kontaktoplysninger øverst på siden.
Hvordan man skriver et brev til bevis for indkomst. Liste dine kontaktoplysninger øverst på siden.

Skriv et bevis for indkomst brev

 1. 1
  Liste dine kontaktoplysninger øverst på siden. Dette bør omfatte navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse på den enhed der er ansvarlig for udarbejdelsen af ​​verifikation af indkomst. Hvis du er selvstændig, så skal du bruge din virksomheds navn og information.
 2. 2
  Udpeg formålet med brevet under kontaktoplysningerne. Du kan gøre dette i memo-format, som i, "RE:. Indkomst bogstavet"
 3. 3
  Henvende sig til modtageren af brevet. For eksempel kan du sige, "Kære Mr. Williams," eller "At Ms Mayer." Hvis du ikke er sikker på, hvem brevet bør være officielt rettes til, standard, "Til hvem det måtte vedrøre," burde være nok.
 4. 4
  Forklar formålet med brevet. Præsenter dig selv, så forklare om hvorfor du indsender indkomst brevet. For eksempel kan du sige: "Mit navn er John Homebuyer. Formålet med dette brev er at ledsage min realkreditlån ansøgning, med henblik på at underbygge min værdighed for et lån godkendelse."
 5. 5
  Give oplysninger om din indkomst.
  • Dit bevis for indkomst skal skitsere, hvordan du gør dine penge, hvor længe du har været at tjene penge på denne måde, hvor mange penge man tjener, og hvor længe du forventer at være i stand til at opretholde den samme (eller højere) indkomst.
  • For eksempel kan du nærmer dig denne del af indkomsten brev ved at sige, "Jeg er selvstændig som freelance fotograf. Jeg har været i denne linje af arbejdet for de sidste 12 år, og selvstændig i de sidste 6 år. Derudover har jeg modtage en månedlig pension fra ABC Technology. Min nuværende arbejdsindkomst er ca 33590€ årligt, og min pensionsudbetaling er 450€ per måned. Som min virksomhed indkomst er steget med gennemsnitligt 5 procent hvert år, kan jeg forvente at være i stand til at fastholde denne vækst i den nærmeste fremtid. Samt, er mine pensionsudbetalinger planlagt til at fortsætte de næste 15 år. "
 6. 6
  Vedlæg indkomst dokumentation. Skriv en anmodning for læseren til at undersøge den vedlagte dokumentation, som skal støtte de krav, du foretager i dit brev. Da der er mange forskellige former for indkomst, der er også forskellige typer af dokumentation, du kan få brug for at inkludere:
  • Arbejdsindkomst kan være vist med check stubbe, selvangivelser eller direkte deponering optegnelser.
  • The Social Security Administration vil give dig en passende bevis for indkomst brev, hvis relevant.
  • Hvis du er selvstændig, så kan du nødt til at indsende en række dokumenter, som din kontrol af indtægter, herunder kontoudtog, selvangivelser og en økonomisk opgørelse fra din revisor.
 7. 7
  Luk brevet korrekt.
  • Tak læseren for tid og overvejelse.
  • Medtag en ansvarsfraskrivelse såsom "alle de ovenstående oplysninger er sande min bedste viden."
  • Efterlad 4 mellemrum mellem slutningen af ​​brevet og dit indtastet navn og derefter indsætte din signatur i rummet.
  • Print "kabinet" under dit navn at angive dokumentation, du følger med brevet.

Tips

 • Print dit bevis for indkomst på virksomhedens brevpapir, når det er muligt. Dette gælder, hvis du er selvstændig, en andens medarbejder eller have en revisor forberede dit brev til dig.
 • Har din indkomst brev notarized af en officiel notar, hvis du ønsker at sikre, at det er anerkendt af den institution, du er ved at indsende den til.