Wkodk

Hvordan man skriver en venlig brev

Sms'er og instant messaging er fælles måder at kommunikere med venner i disse dage, men at skrive et brev er en traditionel og effektiv måde at bringe et smil til nogens ansigt. Uanset om du skriver et brev via e-mail eller sende det på den gammeldags måde, formen er den samme: en venlig brev bør indeholde en hilsen, forespørgsler om din ven, nyheder om dit liv og en passende lukning.

Steps

Hvordan man skriver en venlig brev. Begynd med nogle høfligheder.
Hvordan man skriver en venlig brev. Begynd med nogle høfligheder.

Begyndende brevet

 1. 1
  Datere brevet. Hvis du tager den ulejlighed at skrive et brev i hånden, er det rart at tilføje en dato i øverste venstre hjørne af papiret. Mange mennesker gemmer breve for de kommende år, og de kan lide at være i stand til at se, hvad dag og år det blev skrevet at mindes om tidligere tider. Skriv ud dato - for eksempel, "7 maj 2013" - forkorte eller det ved hjælp af kun tal angiver måned, dag og år.
 2. 2
  Skriv en hilsen. Begyndelsen af ​​et brev, uanset om det er håndskrevet eller i form af en e-mail, kaldes en hilsen. Det er, hvor du løse person, til hvem du skriver ved navn - for eksempel, "Kære Emily" eller "Hej, Skylar." Tænk om karakteren af ​​dit forhold med bogstavet modtageren, såvel som dine egne præferencer og stil, og vælg din hilsen i overensstemmelse hermed.
  • Hvis du har tendens til at lide at skrive i en lidt formel stil, ved hjælp af "Dear" i din hilsen er en dejlig valg. Det lyder typisk, men tænk over det: at kalde nogen "kære" er faktisk meget sød, og angiver, at du holder af ham eller hende. Men du behøver ikke at læse ind i det, "kære" er lige så relevant for et brev til din bedste ven, som det er for et brev til en bekendt, du lige har mødt.
  • For et bogstav, der er mere afslappet i tonen, der begynder den med "Hej, [navn]" eller "overveje Hej, [navn] Denne hilsen er passende for en ven eller slægtning, men ikke starte en virksomhed brev denne måde.; det er lidt for afslappet.
  • Skriv en mere personlig hilsen til en person, med hvem du er intime, eller ønsker at være. For eksempel, "Kæreste [navn]", "My [navn]" eller "Søde [navn]."
  • Vær sikker på at afslutte din hilsen med et komma. Det er også formelt korrekt at begynde kroppen af ​​brevet på den næste linje.

Udarbejdelse af kroppen

 1. 1
  Begynd med nogle høfligheder. Første afsnit i en venlig brev er normalt varm og munter. Det er en måde at indstille tonen i brevet, at lade modtageren vide, at hvad der er at følge, vil være mere venlige end forretningsmæssig eller alvorlig. Brug de første par linjer til at sige en udvidet hej, fortælle en vittighed, eller henvise til sæsonen.
  • "Hvordan har du det?" eller "Hvor har du været?" Er fælles måder at starte et brev. Stiller et spørgsmål hjælper med at gøre brevet føle sig som del af en længere samtale. Hvis du gerne vil et svar på dit brev, er du velkommen til pepper det med spørgsmål i hele.
  • Du kan bruge det første afsnit for at høre mere dybt om modtagerens liv. For eksempel, "Jeg håber lidt Julie har nydt børnehave. Jeg kan ikke tro, at hun er blevet så stort!"
  • Referencing den tid af året er en anden almindelig brev åbning. Tænk på det som svarer til at gøre small talk, før du starter ind i en dybere samtale. For eksempel, "Jeg håber du har haft en vidunderlig fald. Træerne i mit kvarter er mere strålende, end de nogensinde har været før. Jeg tror, ​​vi er i for en kold vinter, selv om."
 2. 2
  Del nyheder og personlige oplysninger. Nu er det tid til at komme til kødet af brevet, dit formål for at skrive det. Hvorfor er du åbner denne korrespondance? Ønsker du at komme tilbage i kontakt med en lang mistet ven, express til en person, at du mangler dem eller takke dem for at hjælpe dig ud på en eller anden måde? Være ligefremme, åbne og formulere at kommunikere dit budskab effektivt.
  • Skriv om hvad der sker i dit liv. Ligegyldigt hvad den siger, vil dit brev sandsynligvis blive værdsat, men modtageren vil føle sig meget tættere på dig (og dermed brevet vil være mere effektive), hvis det er afslørende. Fortælle, hvad der er indtruffet begivenheder, hvilke følelser, du har følt, og hvilke planer du har for fremtiden.
  • Må ikke oprette en retoucheret billede af dit liv, at nederlag formålet med en venlig brev. Undgå en ferie nyhedsbrev stil opdateringen din ven vil begynde skimming til bunden, hvis du bare liste alt det, du har opnået siden dit sidste brev. Du behøver ikke at gå for dybt ind i dine problemer, men prøv at skildre livet realistisk.
 3. 3
  Reference-emner, der er relavent til din ven. Hvad var din ven op til sidste gang du talte? Var hun på nippet til at bryde op med sin kæreste? Var han i midten af ​​en vanskelig sæson på fodboldholdet? Opfølgning af henvisninger og stille spørgsmål for at vise du er interesseret i din vens liv.
  • Du kan også diskutere emner af fælles interesse. Skriv dine tanker om kunst, politik, aktuelle begivenheder, eller ethvert andet emne, som du gerne drøfte med din ven i person.
  • Overvej tyder film, du har set, at du tror, ​​din ven vil gerne, eller bøger, du har læst, at du ønsker at anbefale. Deling god information er altid velkommen i bogstaver.

Lukning af brevet

 1. 1
  Wrap det op. Skriv en sidste afsnit sender din ven eller elskede bedste ønsker. Det sidste afsnit er normalt lysere i tonen end kroppen, men det skal matche den generelle fornemmelse af hele brevet. Prøv at på en note, der vil efterlade din ven med positive følelser.
  • Gentage formålet med brevet. For eksempel, skrive, hvis du inviteret din ven til at komme til en fest "Jeg håber du kan komme!" Hvis du blot ønsker at ønske din ven en glad sæson, skrive, "Har en vidunderlig Thanksgiving!" eller noget i den retning.
  • Opmuntre din ven til at skrive tilbage. Hvis du gerne vil et svar, så skriv "Håber at høre fra dig snart," eller "Skriv venligst tilbage!"
 2. 2
  Skriv en lukning. Lukningen du vælger, skal være i overensstemmelse med fornemmelsen af ​​dit brev, om det er traditionel eller mere afslappet i tonen. Ligesom hilsen, skal det afgøres af dit forhold til modtageren. Følg lukning ved at underskrive dit navn.
  • Hvis du ønsker at skrive en formel lukning, overveje "Med venlig hilsen" "Varmt," eller "Bedste ønsker."
  • Hvis dit brev er mere afslappet i tone, så prøv "Yours", "Pas på" eller "Cheers".
  • For en mere intim lukning, vælg "Love", "Meget kærlighed" eller "Tænker på dig".
 3. 3
  Overvej at inkludere en efterskrift. Et efterskrift eller PS, er ofte inkluderet i slutningen af ​​venlige breve som en måde at tilføje oplysninger, der ikke er vigtigt nok til at fortjene sit eget afsnit i selve brevet. Du kan også skrive en legende joke, eller lade det helt. Under alle omstændigheder sørg for at det passer til din brevets tone og efterlader din modtager med den følelse, du vil have ham eller hende til at have.

Tips

 • Tjek dit brev for stavefejl før du sender den.