Wkodk

Hvordan man skriver et trøstende brev

Når en ven har mistet en elsket en, det hjælper dem til at vide, at folk kender og pleje. Besøger dem er god, men du bør i det mindste sende dem en besked. Kondolence breve kan være nogle af de hårdeste at skrive, men de er værd at skrive. Et notat om kondolence behøver ikke at være lang eller kompliceret, enten, bare dybtfølt.

Steps

Hvordan man skriver et trøstende brev. Køb kondolence kort at få dig i gang.
Hvordan man skriver et trøstende brev. Køb kondolence kort at få dig i gang.
 1. 1
  Køb kondolence kort at få dig i gang. Du kan enten vælge et par kort, der er noget generiske og have dem på hånden, eller gå ud og få en, når du har brug for det. Hvis du foretrækker at skrive dine egne tanker, skal du vælge et tomt kort med et smukt billede, såsom blomster eller et landskab.
 2. 2
  Notatet er den personlige del. Begynd at skrive på indersiden venstre side af kortet. Du behøver ikke virkelig har brug for at skrive en masse, bare den ene side af kortet.
 3. 3
  Start ud at fortælle den person hvor slemt du følte om at høre om deres tab. Det er bedst ikke at bruge ordene "døde, døde, dræbt, myrdet, begik selvmord" eller andre sådanne beskrivende ord. En bedre måde at sige det ville være "Jeg var så bedrøvet over at høre om tabet af din mor" (eller hvem det var).
 4. 4
  Hvis du vidste personen, sige noget pænt om dem. "Din far var altid så sjovt at gå til fodboldkampe med" eller "Alle virkelig elskede din søster".
 5. 5
  Hvis du ikke kender den person, der døde, og derefter sige noget om, hvordan du ønsker du havde kendt dem eller kendt dem bedre, eller at du havde hørt gode ting om dem.
 6. 6
  Hvis død var et chok, det er okay at sige, at det var et chok at høre om det.
 7. 7
  Hvis personen var syg i lang tid, det er okay at sige, at de ikke længere lider.
 8. 8
  Prøv at dele en bestemt hukommelse eller historie om den afdøde. Vælg noget positivt eller i det mindste neutral og i god smag.
 9. 9
  Hvis personen betød meget for dig, så ved alle midler sige det. Det vil betyde meget for de overlevende.
 10. 10
  Tæt ved at tilbyde din hjælp og kammeratskab, hvis du er i stand til at give dem. Oplyser, at de er i dine tanker / bønner.
 11. 11
  Færdig.

Tips

 • Hvis det er muligt, gå besøge den person derhjemme eller gå til begravelsen. Du ville blive overrasket over hvor meget det vil betyde for dem. Glem ikke at tjekke ind senere også. Folk har en tendens til at gå videre med deres liv og glemme, at nogen stadig sørgende.
 • Tro det eller ej, kan modtageren læse gode kort igen og igen. Gør din en god kort.
 • Tal fra dit hjerte - du lyder ægte, hvis du er ægte.

Advarsler

 • Må ikke holde sig væk fra den sørgende familiemedlem, fordi du ikke ved, hvad jeg skal sige. Bare være der for dem - og lad dem gøre det taler - hvis de har lyst til det.
 • Må ikke fortælle din ven om at "komme over det".
 • Må ikke sige, at de er bedre stillet, eller at det var Guds vilje. Det vil ikke gøre dem føler bedre.
 • Du må ikke sige til dem, "Jeg ved hvad du går igennem", medmindre du rent faktisk ved, hvad det er at beskæftige sig med tabet af et familiemedlem. Det er bedst bare at sige, at du er der for dem.