Wkodk

Hvordan man skriver et brev til dokumentation for ophold

Bevis for opholdstilladelse er ofte forpligtet til at registrere for skoler, visa og statslige eller nationale programmer. Mange steder, ligesom det offentlige bibliotek eller Institut for Motorkøretøjer kræver kun en regning eller leasing skal vises. Dog kan du blive bedt om at give en "affidavit Residency" eller et brev vidner om dit ophold. Det bør derefter være notarized af en notar. Læs videre for at finde ud af, hvordan man skriver et brev om bevis for bopæl.

Steps

Hvordan man skriver et brev til dokumentation for ophold. Have og forstå kravene til brevet.
Hvordan man skriver et brev til dokumentation for ophold. Have og forstå kravene til brevet.

Skrive din egen dokumentation for ophold brev

 1. 1
  Have og forstå kravene til brevet. Ofte kan disse breve afvige organisationen. Spørg, hvis du får brug for det brev, der skal udfyldes af din udlejer eller har bogstavet notarized. Du kan også blive bedt om at have dokumenter, der skal ledsage det brev, såsom en elregning.
 2. 2
  Skrive bogstavet. Dette er et formelt dokument, så det vil være nødvendigt at maskinskrevet og professionel.
  • Hoved bogstavet "erklæring bopæl." Sætte dette øverst i brevet i en fed skrifttype.
  • Datere brevet. Dette er vigtigt, da det et officielt dokument.
  • Adresse selskabet. Medtag den virksomhed eller person, der anmoder denne information navn på dokumentet.
  • Certify din adresse Medtag hele adressen For eksempel:.. "Jeg bekræfter, at jeg, Joe Sample, live på 123 Street Road, by, 000001".
  • . State opholdets varighed Medtag hvor længe du har boet der For eksempel:. "Jeg bekræfter, at jeg, Joe Sample, har levet på denne residens i tre år siden dag måned af året."
  • . Indtast din ed Ved at placere denne ed under disse to tidligere udtalelser, bekræfter du, at de er korrekte under truslen for mened (liggende i en retssal) For eksempel:. "Jeg, Joe Sample, bekræfter endvidere, at denne ovenstående oplysninger er sande og korrekte. Jeg er klar over, at hvis nogen af disse oplysninger være falsk, jeg er ansvarlig for eventuelle sanktioner, som loven giver under straffeloven. "
  • Afslut med dit navn. Indtast dit fulde navn, som det har optrådt på alle andre juridiske dokumenter for at undgå komplikationer.
  • Datere og det. Du kan være nødt til at vente, indtil notaren er til stede, før du gør dette. Det kan synes overflødigt, men da du signerer et juridisk dokument, er det vigtigt at vide, når du har underskrevet den.
  • Skriv et sted for din notar, hvis det er nødvendigt. Nederst, en signatur linje sted for notar. For eksempel, "svoret at og tegnet for mig på denne dag i måneden, året."
 3. 3
  Korrekturlæse og udskrive dit brev. Det er et juridisk dokument, der skal gemmes for dine egne optegnelser, så udskriver to kopier af alt, hvad du sender.
 4. 4
  Lav en aftale med en notar. Du kan finde notarer i offentlige kontorer og på mange mailing tællere, ligesom den lokale UPS butikken.
  • Du skal bruge dit brev, to former for identifikation, og muligvis din udlejer til stede, hvis hans eller hendes underskrift også er nødvendigt.
 5. 5
  Indsend dit nye bevis på residency brev med andre eventuelle former for beviser. Du er muligvis nødt til at vedlægge en kopi af et hjælpeprogram regningen, en notarized brev fra din udlejer, etc.
 6. 6
  Gem en kopi af det brev (e) til din egen rekord. Hvis du sender breve eller fax via UPS eller FedEx, bede om en kvittering, der beviser den dato, hvor du sendte brevet (r).

Tips

 • Hvis organisationen ikke kræver en notar segl, skriv en tilsvarende vidnesbyrd om bopæl og underskrive den, bortset notarens del af brevet.
 • Hvis du har betalt skat inden for Europa på din nuværende adresse, kan du anmode om en certificering af amerikansk Tax Residency fra IRS i Europa. Du skal udfylde formular 6166, betale et gebyr, og du kan modtage denne certificering som bevis på din bopæl.
 • Altid lave fotokopier af officielle dokumenter til dine optegnelser.

Ting du behøver

 • Notar
 • Udlejer underskrift
 • Printer