Wkodk

Hvordan skriver man en avis

Skrivning af en avis er en masse arbejde, men det kan være sjovt, også. At se den måde, folk reagerer på dine artikler, har dit navn på tryk, og udsætter uretfærdigheder andre udgivelser endnu at skrive om blot nogle af fordelene ved at skrive en avis.

Steps

Hvordan skriver man en avis. Få sammen en gruppe af venner til at hjælpe dig.
Hvordan skriver man en avis. Få sammen en gruppe af venner til at hjælpe dig.

Skrive din egen avis

 1. 1
  Få sammen en gruppe af venner til at hjælpe dig. At sammensætte en avis, som selv er ikke sjovt. Du ønsker måske at overdrage folk visse opgaver. Almindelige opgaver til at tildele ville være personale, forfatter (de skriver artikler og kan tage billeder, hvis de ønsker at) til redaktørerne lægge ud papir, copyeditors som korrekt grammatik og stavning (layout redaktører kan gøre dette, også), en business manager at beskæftige sig med finansielle spørgsmål, og en visuelle koordinator til at tage billeder (hver artikel bør have et billede).
 2. 2
  Saml de artikler, du ønsker at sætte i din avis, så eventuelle billeder, der går med dem. Du kan få kopi redaktører tjekke for fejl på dette tidspunkt, eller du kan gøre det efter at varerne er pakket sammen på papiret. Gør det nu, hvis du kan få dine medarbejdere forfattere til at korrigere deres fejltagelser.
 3. 3
  Forstå, at sætte en avis sammen kaldes layout, eller pasta-up (fordi det bruges til at ske ved hjælp x-Acto knive, indsætte og ark papir med søjler på det). I dag er de fleste mennesker foretrækker at layout en avis på en computer. Vælg desktop publishing software som Scribus (gratis), Serif PagePlus (billige) eller Adobe InDesign til at hjælpe dig lægge ud på papiret. Alternativt kan du prøve tekstbehandling software som (gratis). Du kan bruge programmer såsom GimPhoto (gratis) eller Adobe Photoshop til billeder.
 4. 4
  Køb en trykmaskine eller find en printer til at udskrive dit papir. Trykmaskiner kan være meget dyrt og tage en masse plads, så hvis dit papir kommer til at have en lille cirkulation du sandsynligvis ikke ønsker at investere i en, i hvert fald ikke tidligt. For at finde en printer, kan du spørge andre små, uafhængige lokalaviser i dit område, der udskriver deres. Til dækning af udgifterne til trykning, kan du hæve penge ved at sælge annonceplads til erhvervslivet, via abonnementer, ved at sælge individuelle papirer, eller en kombination af ovenstående.
 5. 5
  Husk, at et papir skal have kategorier. Ellers vil det bare være en stor virvar. Når du har kategorier, ikke alene er det lettere at læse, men det vil også imponere læseren. Har kategorier som sport siden, stilen (humor) side, det redaktionelle, etc.
 6. 6
  Fordel papiret, når alt er gjort. Nyde frugterne af dit arbejde!

Tips

 • For gratis software få OpenOffice.org Writer til tekstbehandling, Scribus for layout og GIMP til fotoredigering, alle disse er gratis open source-software, som du kan bruge til at sætte dit papir sammen.
 • For kommerciel software derefter kontrollere eBay eller andre online-butikker for billigt eller brugt software. Adobe InDesign CS eller PageMaker, er til layout og output, Photoshop eller Corel Photopaint er resizing og farve-korrektion fotos, Microsoft Word eller WordPerfect er tekstbehandling og Adobe Acrobat Professional, hvis for finjustering PDF-dokumenter, der anvendes af de fleste trykkerier i dag.
 • Sælg din avis til en rimelig pris. Eller endda give det gratis.
 • Sørg alle ved, hvad hans / hendes opgave er, og fuldender denne opgave. Hold din newsroom så organiseret som muligt - når du forsøger at gå til trykke det er meget stressende, når du ikke kan finde, hvad du har brug for!

Advarsler

 • Layout kan være ekstremt frustrerende, når du forsøger at gøre artiklerne passer nøjagtigt højre.
 • Adobe PageMaker kan være en stor smerte til tider, så hvis du kan finde et bedre program til en billig pris, bruge det.
 • Fact kontrollere dit arbejde. I en avis, der alle artikler forventes at være sandt uden nogen fejl i dem.