Wkodk

Sådan bliver en fremragende student

Har du et ønske om at blive en succesfuld studerende? Nå, her er hvordan du kan udrette det.

Steps

Sådan bliver en fremragende student. Gennemgå din når du har fri tid.
Sådan bliver en fremragende student. Gennemgå din når du har fri tid.
 1. 1
  Ligesom alle usædvanligt store elever, skal du være opmærksom! Når en lærer er at give en lektion, tage noter, og hvis du ikke forstår noget, hæve din hånd og stille spørgsmål. Jo flere spørgsmål, du stiller, det smartere du får, tro det eller ej. Ved at videregive noter og taler med venner, vil du ikke lære noget, så vær meget opmærksom!
 2. 2
  Gennemgå din når du har fri tid.
 3. 3
  Tage lidt tid til at skrive nogle problemer op, eller du kan bede nogen til at skrive dem for dig. Bare husk, gør det ikke ondt at gå over, hvad du har lært.
 4. 4
  Gør dit hjemmearbejde. Lærerne giver dig lektier for en grund. Det er at gennemgå, hvad du har lært, at dagen. Udnyt din fritid. Gør dit hjemmearbejde på vej hjem fra skole i enhver fritid. Gøre så meget i skolen, som du kan-der har du lærer, hvis du har brug for hjælp. Sørg for ikke at haste på dit hjemmearbejde, for at kontrollere over det, og for at være pæn. Hvis du virkelig ønsker at være en succesfuld elev, bør du vide lige fra starten, når du ønsker at være stor på noget, er du nødt til at affinde sig med ting, der bare ikke synes fair. Gør dit hjemmearbejde er ikke en big deal. Husk, at lektier også hjælpe dig med at udvikle gode vaner og attitudes.Always gøre, hvad der kræves af dig.
 5. 5
  Vær forberedt. Medbring alt hvad du behøver med dig til klassen. Bøger, mapper, kuglepenne, blyanter, lektier, gennemgang ark osv. uanset hvad du har brug for det ville være en god ide at medbringe den.
 6. 6
  Få organiseret. Opholder organiseret i skolen er virkelig vigtigt. Hvis du er organiseret, så du er et skridt foran i at være en succes. Hold en mappe til hvert emne, og ja, du lægger dine matematiske papirer i din matematik mappe du sætter dine Language Arts papirer på dit sprog Arts mappe du sætter dine videnskab papirer i din science mappe, og så videre. Det ville virkelig være en god idé at farvekode eller mærke dine mapper.
 7. 7
  Study. Det ville være en god idé at begynde at studere et par dage før en test. Lav en tidsplan. Hvis en somme aktivitet kommer i vejen for din studere, fortæller ansvarshavende, at visse tilfælde, at du ikke vil være i stand til at deltage i denne begivenhed, eller du bliver nødt til at forlade tidligt. Dog vil der være visse situationer, hvor du bliver nødt til at deltage i, hvad det er. I denne form for situation, vil du bare nødt til at studere en anden dag. Det er her, dit studie tidsplan kommer ind Skriv en tidsplan for uge af din test og find din fritid. Altid huske, bruge din tid fornuftigt. Undersøgelse, som hvis du er motiveret for resultatet af dit hårde arbejde.
 8. 8
  Start med at læse lidt mere. Hvis du ikke allerede er en læser, starter på dit niveau og arbejde dig op. Du kan ikke vide dette, men ved at læse mere udfordrende og svære bøger, er du udvide dit ordforråd.
 9. 9
  Spørg en forælder eller ældre søskende til at kigge over dine noter og skabe en mini-test for dig 3 dage i forvejen af din test. Du bør altid ønsker at før natten af ​​din test.
 10. 10
  Hvis du sidder fast, så du ikke mister din cool, bare fokusere på dit arbejde, og du vil lykkes.
 11. 11
  Brug af mindmaps kan være nyttigt for at forstå hårde emner.

Tips

 • Altid gå for ekstra kredit. Selv hvis du får en 98% i en klasse. Du kan altid gøre det bedre.
 • Bevar fokus. Alle ved skole kan være kedeligt, men du er nødt til at koncentrere sig om at få fokuseret. Hold dine øjne på læreren, holde dine ører åbne, og tage noter. Tage noter vil hjælpe dig med at tænke og hjælpe dig med at forstå, hvad der bliver undervist mere.
 • Tag en pause efter at have studeret, vil det hjælpe dig i at få stress.
 • Du starter studere, når du starter enheden
 • Sove! Sove godt er vigtigt at holde dig koncentreret på klasser, og også på dine studier.
 • Altid være klar til at besvare spørgsmål og hæve din hånd oftere.
 • Lad aldrig dine forældre sparker til meget pres på dig. Fortæl dem pænt at bakke ud og lade dig trække vejret, du ikke kan håndtere for meget stress. Og efter du fortæller dem at give dem en dejlig knus.
 • Find din læringsstil (ex.visual, auditive, kinæstetiske, etc.) og se online for at finde ud af om studievaner, der matcher din læringsstil. Du vil blive overrasket over, hvor meget lettere det er! Men vær sikker på at besvare quizspørgsmål sandfærdigt.
 • Omskrivning noter taget i klassen er nyttigt, hvis tage usædvanligt hårde klasser. (Eks. jura, økonomi, teknik etc.)
 • Hvis du kan spille et instrument, synge, eller har nogen musikalske færdigheder, så prøv at spille lidt hverdag. Ikke blot vil det forbedre dine evner og evner, men det vil give dig mulighed for at fokusere på lektier, skole arbejde, essays, etc.
 • Også huske, at psykologiske undersøgelser har vist, at folk har en tendens til at glemme meget af den information lært i de sidste ti minutter før falde i søvn. Så du bør gøre noget andet, før du går lige i seng efter at have studeret..
 • Du kan lave mind-maps til at hjælpe med at revidere før eksamen eller test. For yderligere information, se hvordan man laver et mindmap.
 • Altid spise en god morgenmad før en test.
 • Sørg for at studere, før den sidste nat for at forbedre fastholdelse.
 • Må ikke være for sent til klassen.

Advarsler

 • Må ikke flipper ud, hvis du får en dårlig karakter på et stykke papir. Alle (herunder højt niveau studerende) får dårlige karakterer en gang imellem. Det er ikke enden af ​​verden. Bare prøve hårdere næste gang.
 • Være på toppen af ​​dine karakterer. Hvis din skole har online kvaliteter, så tjek dem hver anden dag. På den måde er du ikke overrasket, når du får din statusrapport og vide, hvis du har glemt at slå noget, nødt til at arbejde på noget, eller hvis en lærer ind i en klasse forkert.
 • Frem for alt, ikke snyde. Snyd ikke lære dig noget som helst. Plus, hvis du bliver fanget, vil du få ind i alvorlige problemer. Det er ikke det værd!