Wkodk

Hvordan at skabe gode studievaner til eksamen

Tager eksamen kan føre til stress og angst, hvis du ikke har studeret i løbet af året, fordi du vil finde dig selv proppe for hver test og studere sent ind i natten. Med lidt tid management i løbet af skoleåret, du ikke kun minimere til eksamen, men maksimere produktiviteten og resultater.

Steps

Hvordan at skabe gode studievaner til eksamen. Optag dine noter på en digital diktafon eller en anden enhed (du kan også bruge din telefon), lytte til dem i din fritid, lytte til dem, som du ville en lydbog, koncentrere sig om de ord, og forsøge at huske dem, når du hører dem.
Hvordan at skabe gode studievaner til eksamen. Optag dine noter på en digital diktafon eller en anden enhed (du kan også bruge din telefon), lytte til dem i din fritid, lytte til dem, som du ville en lydbog, koncentrere sig om de ord, og forsøge at huske dem, når du hører dem.
 1. 1
  Køb en ekstra bærbar for hvert emne i begyndelsen af året, så når du er færdig med et kapitel i klassen, du straks skrive noter og oversigter i den bog. Den classwork vil stadig være frisk i dit sind, så til eksamen skal du blot nødt til at tage den bærbare hjem fra skole. Skriv de vigtigste punkter, du har lært fra hver lektion på et cue-kort. Dette hjælper dit sind til at fastholde dagens vigtige kendsgerninger. På weekenderne se over cue cards. Få dine forældre eller venner at quizze dig på dem.
 2. 2
  Optag dine noter på en digital diktafon eller en anden enhed (du kan også bruge din telefon), lytte til dem i din fritid, lytte til dem, som du ville en lydbog, koncentrere sig om de ord, og forsøge at huske dem, når du hører dem. Forskerne fandt også, at lytte til lydene under søvn forbedre hukommelsen.
 3. 3
  Lær at lave mindmaps, klynge kort, powerpoints og andre hukommelse hjælpemidler. Mind maps er grafiske illustrationer af et emne og en stor hukommelse værktøj til at bruge, især under eksamen. Disse værktøjer er stor for flash-karte og hukommelse-hentning.
 4. 4
  Så snart du er færdig med et emne, tage en bog fra biblioteket og læse mere information om emnet. Kig op spørgsmål, du havde og forsøge at rydde enhver misforståelse, som du muligvis har haft mens lære emnet. Tag noter til at henvise tilbage til dem før og ved testtid.
 5. 5
  Gør ikke kladder for essays. Bare gør det god kopi med det samme, men grundigt så godt. I en eksamen situation, du ikke vil have tid til at skrive en hel kladde, så øve at skrive gode kopier lige væk. Sørg for god kopi er pæn, tegnsætning og stavning er korrekte, og oplysningerne giver mening.
 6. 6
  Lav en tidsplan for eksamen dage ved at markere de datoer på en kalender, så du kan være forberedt på det tidspunkt testen kommer rundt.
 7. 7
  Lav en liste over dine klasser og emnerne i klassen. Mens du studerer et emne, skal du markere det på en måde, der giver mening for dig, for at minde dig, hvilke emner der allerede er undersøgt.
 8. 8
  Afsæt en undersøgelse tid hver dag, når du ikke er for træt eller for sulten. Hvis du vil studere i lang tid, så husk at tage en pause i mellem, helst hver 20 minutter eller deromkring.
 9. 9
  Opsæt en. Studiegrupper deler noter, tanker og ideer eller hvordan at løse eller forstå et særligt problem. Vær sikker på at ære klassereglerne om, hvad arbejdet kan eller ikke kan ske i grupper.
 10. 10
  Planlægge 'forsøg' eksamener for dig selv. Alt du skal gøre er at redo en af ​​dine tidligere tests eller quizzer inden for en frist. Kom i eksamen mode ved at rydde din skrivebord på alt undtagen dit papir og pen.
 11. 11
  Plan for akademisk succes og udføre planen med stædighed. Forudsat at du er rask, skal du udføre dine planer, om du føler dig stærk eller svag, træt eller energisk, doven eller motiveret, fokuseret eller distraheret, modløse eller fremmes. Indse, at det er op til dig at gøre de øjeblikke i hånden tæller for noget, og lad ikke dine følelser narre dig til at være mindre end bemyndiget.
 12. 12
  Få nok natten. Det er sværere at koncentrere sig, når du fik mindre end seks timers søvn natten før. Målet for otte til ti timers dyb søvn for at føle sig virkelig frisk og klar til noget i morgen.
 13. 13
  Når du vælger de enkelte fag at studere, starte med den mindst underholdende eller mest vanskeligt emne. Mestrer det, og du vil ende med at elske det. I det mindste, vil du ikke at bekymre dig om at lægge det ud, indtil det er for sent, fordi du ikke kan lide det.
 14. 14
  Følg en daglig tidsplan, på den første dag, det vil være en udfordring anden dag det bliver en praksis, og den tredje dag vil det blive en vane. Det er et spørgsmål om konditionering dig selv til en vedvarende arbejdsmoral, der vil lette toppræstationer i den til tider intense akademiske arena.

Undersøgelse tidsplaner


Tips

 • Må ikke stress ud, det gør dit sind fungerer langsommere.
 • Altid har en positiv holdning. Forbered det værste og forventer det bedste!
 • Undgå at besøge sociale netværkssider! Det kan ske efter eksamen.
 • Mind din kost og ikke drikker alkohol.
 • I tiden op til eksamen, prøve og få dine hænder på nogle eksamensopgaver for tidligere år. Gør disse, før den virkelige eksamen vil give dig en idé om, hvad du vil være oppe imod, og vil fremhæve noget, du stadig nødt til at revidere.
 • Gå ikke i panik på eksamensdagen. Om natten før eksamen, og om morgenen, læse dine noter et par gange, og derefter sætte dem væk.
 • Udvikle en positiv holdning til eksamener. Hvis du er godt forberedt du gå ind i eksamenslokalet tænker "WOW! Jeg kan ikke vente til at bevise mig selv til disse eksaminatorer, jeg skal nok Ace denne test, bare for at vise dem." Negativ holdning: "Oooh, jeg er så nervøs jeg hader eksamener, hvad er det punkt, jeg virkelig føler ikke op til dette.?".
 • Under eksamen, undgå blanke. Prøv så hårdt som du kan for at gøre en intelligent gæt. Tag den nærmeste svar, men husk ikke at tage for meget af din tid med at besvare et element. Gå tilbage og gennemgå dine svar, når du færdig med eksamen, hvis du stadig har tid.
 • Gå ikke i panik, hvis du ikke har studeret godt. Bare tænke over det spørgsmål, og du kan huske noget læreren lært dig. Efter alt, er du studerer ting, som mænd / kvinder har opdaget før uden forkundskaber.
 • Spild ikke værdifulde muligheder for at bedre selv ved at være dovne!
 • Spis en sund morgenmad dag, så du føler dig fyldt med energi, men spiser ikke så meget, at du føler dig fuld. Noget at overveje, er en undersøgelse, der siger hanner gøre det bedre på tests, hvis de er lidt sulten, og hunnerne gøre det bedre på tests, hvis de er lidt fuld. Igen, ikke overdrive det.
 • Vedtage lidenskabeligt kreative metoder til at huske relaterede oplysninger med tal, akronymer, huskeregel digte, vilde historier og aparte mentale billeder til virkelig at bringe materialet i live i en næsten uforglemmelig måde.
 • Lav din egen korrekturlæser. Skriv dine søgeord i hvert emne og bruge forskellige farver blæk for nem anerkendelse. Når du opretter din korrekturlæser, bruge alle de ressourcer, du har til rådighed. Sørg for at personalisere det, så du kan nyde det!
 • Tillad dig selv et par minutter til at løse i en zone af intens koncentration, når du nærmer din læsning eller skrivning akademiske opgaver.
 • Gengiv den faglige substans fra hukommelsen for at overvåge minimumtilbageholdelsesniveauer med jævne mellemrum som en slags selv-test mekanisme.
 • Nogensinde hørt det? "Held og lykke med din eksamen!" Det er falsk håb, bør du ikke brug for en pint af held til at hjælpe dig lykkes, og hvis du har brug for held og lykke, så er du naturligvis ikke har forberedt nok.
 • Har en balance i livet, eksamener er simpelthen en hurtig og doven måde at vurdere mennesker. Gå ikke i panik, bare studere.
 • Prøv og få alle dine undersøgelse noter komplet mindst 2 uger før eksamen. Dette giver dig masser af tid til at arbejde gennem tidligere papirer til revision og gå over og genlæse noget, du er lidt diset på.
 • Forskning viser vores fokus kan vare omkring 45 minutter, så tag en 20 minutters powernap eller slappe af dit sind ved at lytte til klassisk musik.
 • Være ubønhørligt sikker på dig selv og dine evner!
 • Erkend, at du måske nødt til at internalisere oplysninger aktivt for at holde fokus. Dette kan opnås ved at følge teksten med en blyant og hvisker teksten til dig selv for at sikre, at du skrider under dit studie segmenter af tid.
 • Hvis du lider af eksamen stress derefter tage en beroligende modgift, måske en urtete. Bare ikke overdosere, fordi det vil gøre dig døsig.
 • Find så mange foreninger eller måder at forbinde de nye oplysninger, som din hjerne er at erhverve de oplysninger, som allerede er sikkert forankret i din hjerne til at fremme samhørigheden i dit arsenal af viden.
 • Mens nogle kan være, de fleste eksamener er ikke rigtig det store. Eksamen er egentlig bare store quizzer med en tidsfrist. No big deal.
 • Hold en ordliste over alle ord, der tilhører i en uddannet ordforråd og hører til dit emne, som du kan være i stand til at indarbejde i at formulere dine eksamen svar.
 • Du får mindre ved at studere til eksamen i sidste øjeblik. En måde at tænke på det er at begynde at studere til næste eksamen, så snart du får det materiale, ikke vente, indtil en uge før prøven at starte.
 • Prøv at slappe af, og bevare roen.
 • Motivere dig selv og husk: at have en uddannelse i livet kan tage dig langt i livet.

Advarsler

 • For meget studie kan være lige så slemt som ikke nok undersøgelse, fordi sindet lukker ned, når alt for meget information er proppet ind i den.
 • Hvis du ikke har forberedt dig til testen, i løbetiden, og før testen, forventer derefter at høste efter hvad du har sået.
 • Må ikke snyde. Det er meget uærlig og uhøflige.
 • Mind blanks er muligvis de mest skræmmende ting at forekomme i en eksamen. De kan ske i alle fag, men du kan overvinde dem. Den eneste måde at overvinde sind blanks er at slappe hjernen fra dets hysteriske tilstand. I eksamenslokalet, lukke øjnene, trække vejret i 5 sekunder og lad det slip gennem munden automatisk. Gentag dette, indtil du kan mærke de faktiske kravle tilbage i din hukommelse.
 • Sker en eksamen kan være en meget traumatisk, skammelige og pinlige oplevelse, selvom du har andre muligheder for at forløse dig selv, så du skal gøre dit bedste for at sikre, at din beherskelse af et område af undersøgelsen er tilstrækkelig til at gøre dig til at passere med stolthed.