Wkodk

Hvordan man skriver en lovprisning tale

Levere en lovprisning er et prisværdigt handling og et meget vigtigt bidrag til en mindehøjtidelighed. Sådan en ting vil blive husket af venner og familie til en meget lang tid, så beæret over din deltagelse i denne vanskelige begivenhed. Må dog ikke føler sig intimideret af tanken om at gøre det, skriver en rørende lovprisning er ikke en vanskelig ting at gøre.

Steps

Hvordan man skriver en lovprisning tale. Find inspiration i ting, genoplive gamle minder, historier eller følelser om din elskede.
Hvordan man skriver en lovprisning tale. Find inspiration i ting, genoplive gamle minder, historier eller følelser om din elskede.

Skrivning af en lovprisning

 1. 1
  Være sikker og holde positive. Husk, at du kan skrive og levere en stor lovprisning. Må ikke være bekymret om at give den perfekte lovprisning, det vigtigste er at gøre det bedste du kan i betragtning af den korte tidsramme og skrøbelighed dit velvære. Lægge sådanne nagende spørgsmål som: "Hvad skal jeg sige?" "Vil folk kan lide det?" "Hvor lang tid vil det være?" "Hvor skal jeg selv begynde?"
 2. 2
  Find inspiration i ting, genoplive gamle minder, historier eller følelser om din elskede. Du kan bladre gennem gamle fotoalbum, se gamle hjemmevideoer, eller se på scrapbøger. Spørg venner og familiemedlemmer til deres historier og gode minder.
 3. 3
  Beslut din tone. Det kan være trist, alvorlige, tankevækkende eller humoristisk. Du er bedst positioneret til at bedømme, der er egnet til lejligheden.
 4. 4
  Opret en skitse til lovprisning. En oversigt vil hjælpe dig med at organisere dine tanker, og at fokusere på og organisere de primære ideer og temaer, og dermed gør skriveprocessen lettere. Efter at have opregnet de vigtigste ideer, kan hver opdeles i mindre stykker, så de små detaljer er ikke glemt. Jo flere detaljer du medtager i denne fase, jo lettere vil det være at skrive udkastet.
 Du kan skitsere ved hjælp uanset metode, du føler dig mest tryg ved. Der er traditionelle lodrette linjer, ved hjælp af bogstaver og romertal. Eller kunne du skitsere med fri association, hvilket stimulerer kreativ tænkning, fordi du er fri til at springe fra den ene idé til den næste, uanset hvor uafhængige de tanker kan synes. Skriv personens navn øverst på papiret. Som tanker kommer til at tænke, nogen tanker, nedskrive et ord eller en sætning, der hurtigt opsummerer den tanke. For eksempel, "velgørende bidrag."
 1. 1
  Ekspandere på de tanker, du allerede har skrevet ned. Bare holde skrive ned alt, hvad der kommer til at tænke. Når du har skrevet ned mange ideer, gå tilbage over din disposition og nummer hovedpunkterne i den rækkefølge, de skal behandles.
 2. 2
  Skriv et udkast, og husk, at din første udkast vil ikke være perfekt. Du oplever svære følelser. Hvis du har problemer skrift, ikke panik eller give op. Tag et øjeblik til at samle dig selv. Gennemgå din disposition. Det er også vigtigt at huske, at redigering er en stor del af skriveprocessen, og du vil forbedre din udkast, som du arbejder med det. Start langsomt, uden at vide præcis, hvad du vil sige. Hold dig til din disposition, og lad din tanker flyde ud på papiret. Prøv at skrive et brev til din elskede til at få flere ideer ud (i virkeligheden, kan et brev format være hele din lovprisning). Skriv så hurtigt som muligt. Du vil have tid til at gå tilbage og tjekke for grammatiske fejl, eller for at ændre ord rundt.
 1. 1
  • Starten lovprisning - at finde den perfekte ord til at fange opmærksomheden fra de fremmødte kan være de mest vanskelige dele af skriveprocessen. Hvis du ikke kan tænke på den rigtige måde at starte lovprisning, spring over det og holde skrive. Du kan altid gå tilbage til det. Ønsker du at sige noget humoristisk? Berøring? Tankevækkende? Enhver af disse begyndelser er acceptable. Du ønsker imidlertid at trække i publikum, hvad det er, skal det være kraftfuld. Her er nogle forskellige måder at åbne din lovprisning:
   • Citater kan være en humoristisk, inspirerende åndelig eller en religiøs måde at kickstarte din lovprisning. Citatet kan være fra en berømt, din elskede, en ven, Bibelen eller nogen anden bog. Husk, at disse citater kan bruges overalt i hele lovprisning.
    • "Johann W. von Goethe sagde engang:" En ubrugelig liv er en tidlig død.'' Heldigvis for Jennifer, aldrig det gjaldt hendes usædvanlige eksistens. "
    • "Jeg kan huske, da Bill plejede at sige, 'Gud sikker har en siden af humor, for hvis han ikke gjorde det, ville jeg ikke have giftet din mor." Jeg plejede at klukke hver gang han lystig over hans vidunderlige ægteskab. Bill og Molly var absolut soulmates ".
   • Spørgsmål. Begynd lovprisning med et spørgsmål og give svaret.
    • "Min far spurgte mig engang, 'Michael, hvad du tror, ​​du vil ønske for på din dødsleje? Jeg kiggede på ham blankt. Han svarede, "Jeg kan fortælle dig, hvad jeg vil ikke sige. Gud, jeg ville ønske jeg havde arbejdet mere eller gjort flere penge. Jeg vil sige, jeg ønsker jeg havde mere tid til at tilbringe sammen med min familie. ' Det er, hvad der gjorde far så stor. Hans fuldstændige, ubetinget kærlighed til sin familie. "
   • Et digt. Et digt er en fantastisk måde at begynde en lovprisning. Det kan være en, du har oprettet, eller en favorit digt din elskede.
    • "Det vi kan markere med undren og kyske skræk. Ved times middagstid, når med vores lemmer udslåede dovent i hviskende græs, ligger vi at stirre helt ud på den blæsende sky-langt, langt væk, og venligt, en ven med ven at tale de gamle, gamle snak, der ikke har nogen ende, roaming-uden navn, uden et diagram det ukendte haven af en andens hjerte "-. CS Lewis
  • Fortsat lovprisning: Liget af den lovprisning bør følge åbningen af ​​din kladde eller skitse så tæt som muligt. Når du er færdig skriver om et emne, gå videre til næste emne i din disposition. De mere detaljerede din disposition, jo hurtigere din skriftligt vil forekomme. Når du løber tør for tanker inden for et emne, skal du blot gå videre til næste emne og færdiggøre de andre.

Husk at inkludere dine lyttere i fortællingen. Gør dem til at føle involveret. Fortælle historier, der gør dem til at le eller græde. Du vil have dem til at huske den person, de vidste eller elsket.

 1. 1
  • Færdiggørelse af lovprisning: Du vil afslutningen være et par sætninger, der binder hvad du har sagt sammen. Du vil dine lyttere til at have en fornemmelse af, at alt er blevet lukket og bundet pænt sammen. Du kan gentage et vigtigt punkt eller tema findes i hele din lovprisning, eller du kan opsummere, hvordan din elskede rørt dit liv. Hvis du gør det med et citat eller et digt er en glimrende måde at gøre dette.
 2. 2
  Rediger dine lovprisning. Chancerne for din første udkast bliver perfekt er slanke. Rette eventuelle fejl, du måtte have, eller ændre omkring dine ideer og emner. Nogle yderligere hints:
  • Skriv konverserende. Skriv som om det var en brev til en gammel ven. Du ønsker ikke det til at lyde banalt og kedeligt. Må ikke bekymre dig om sætning fragmenter eller run-ons.
  • Ændre navnet på den afdøde rundt. Afstå fra kun at bruge Han, Hun, mor, far, Kevin, eller Sarah. I stedet bruger dem i flæng. Gå fra at sige, at han var det, at Kevin var, og så videre. Dette er virkelig styrker hvordan en lovprisning lyder, og besidder lytternes opmærksomhed.
  • Være kortfattede. Sig alt, hvad du ønsker at sige, men husk at holde publikums opmærksomhed er vigtig. En stor længde er 3 til 5 minutter, afhængig af den hurtige for leveringsadressen er dette alt fra 1 til 3 sider, med enkelt linjeafstand.
 3. 3
  Øv din lovprisning. Jo mere du træner, jo mere sikker bliver du, og jo mere effektiv din lovtale vil være. Øv når du kan. Gør det foran spejlet og foran folk, sidstnævnte vil også hjælpe eventuelle bekymringer, du måtte have i løbet af offentlige taler. Din selvtillid vil tillade dig at tale naturligt og mere afslappet. Du vil begynde at huske dit indlæg, som igen vil, give dig selvtillid til at give stor øjenkontakt til din målgruppe.
 4. 4
  Giv lovprisning. Dette kan være den sværeste aspekt af hele processen. Husk dog, at alle tilstedeværende være bag dig 1.000 procent. Ingen vil blive skuffet, hvis din lovtale ikke har dybden af ​​Bjergprædikenen, de vil heller ikke dømme din scene tilstedeværelse, ej heller kritisere dine retoriske færdigheder. Alle de tilstedeværende vil være meget følelsesladet. Dette inkluderer dig, det er OK at holde pause i løbet af din lovprisning. Prøv at bevare roen, og tage din tid.

Tips

 • Hvis du ikke føler dig tilpas med at skrive, en anden nyttig måde at gennemføre en kladde af din lovprisning er til at tale ind i en båndoptager eller et videokamera. For nogle bringer denne metode ud tanker hurtigere og med mindre reserve.
 • Ingen i denne verden er perfekt, chancerne er, at afdøde havde negative kvaliteter af deres egne. Ærlighed er godt, det er fint at berøre disse ting. Dog være høflig og respektfuld om at gøre det, og kontekstualisere dem mod de gode ting.
 • Opdrage væv og et glas vand, når du leverer din tale. De vil hjælpe dig enormt. Hold dig væk fra ting, der kan gøre dig nervøs, som koffein eller andre stimulanser.
 • Når du skriver din lovprisning, brug en stor skriftstørrelse, der er let at se og læse. Put tre eller fire mellemrum mellem linjerne eller emner. Dette vil hjælpe dig med at holde din plads, og dermed din ro.