Wkodk

Hvordan man laver en sag mod vegetarisme

Intet mod vegetarisme, men har du nogensinde blevet kritiseret for at spise kød? Mens vegetarisme har nogle logiske argumenter, kunne mange af disse problemer løses på en alternativ måde, og ikke altid tage hensyn til globale billede.

Steps

Hvordan man laver en sag mod vegetarisme. Spørgsmål dens effektivitet.
Hvordan man laver en sag mod vegetarisme. Spørgsmål dens effektivitet.
 1. 1
  Spørgsmål dens effektivitet: En populær Utilitarian argument er, at selv hvis jeg, et enkelt individ, skulle stoppe med at spise kød, ville dette ikke reducere antallet af dyr, der aflives på alle. Kødmarkedet er alt for stor til de kødproducenter til at registrere en enkelt persons forbrug eller mangel på samme.
 2. 2
  Lad ikke følelsesmæssige appeller sidespor dig. En vegetarisk kan spørge "Nå, hvordan ville du have det, hvis du blev slagtet og spist?" Hvordan ville du føle, kan ikke sammenlignes med, hvordan en lavere livsform føles. Tilsvarende bruger overdrevent grafiske beskrivelser (»vildledende livagtighed") for at fremkalde en negativ reaktion er en fejlslutning.
 3. 3
  Overvej mindre ekstreme foranstaltninger. Dette er relateret til forrige trin. Overvej: Det er almindeligt accepteret, at de fleste europæere spiser mere kød end er sund, men det betyder ikke den bedste løsning er at spise noget kød overhovedet. Hvad hvis vi bare spiste halvt så meget? Eller en tredje? At have for meget af noget, betyder ikke, du skal have nogen, bare at du skal have mindre.
 4. 4
  Attack spinkel hypotetiske argumenter. Overvej det punkt, at kornet det tager at fremføre én ko kan fodre hundrede mennesker. Med alle de sultende mennesker på planeten, ville det være fornuftigt at have dem spise korn og ikke kød. Problemet med denne erklæring er at disse mennesker ikke sulter, fordi der ikke er nok mad - De er ude sulter, fordi de ikke har adgang til fødevarer. Når den vegetariske siger "Vi kunne brødføde alle de sultende mennesker med", reagere med ", men ville vi?" En nyere undersøgelse viste, at halvdelen af ​​alle fødevarer i Europa går til spilde. Hvis vi havde dobbelt så meget, ville vi simpelthen spilder stigningen også?
 5. 5
  Brug 'livets cirkel "argument. Når du kommer ned til det, er de fleste dyr, herunder mennesker, der naturligt egner sig til at spise andre dyr. Det er helt klart muligt at have en sund kost uden kød, men det er ofte meget sværere.
 6. 6
  Blæs hinanden dyret rettigheder argument. Når en vegetar hævder, at du krænker dyrs rettigheder, minder ham om, at der er meget forskning tyder på, at planter har en vis grad af bevidsthed om deres omgivelser. Hvordan kan man argumentere om dyrs rettigheder uden at vide hvor meget betyder en enkelt plante kan føle (eller hvor meget er en plante klar over, hvad det føles) på alle?
 7. 7
  Påpeg deres brug af andre animalske produkter. De fleste vegetarer stadig bruge animalske produkter i ting som læder, lim, gelatine, og nogle farmaceutiske kapsler. Spørgsmål deres hykleri i at bruge nogle animalske produkter trods påstande om det modsatte.
 8. 8
  Være helhedsorienteret. Hævder, at mennesket er den dominerende art på planeten Jorden og at alle Jordens ressourcer er til rådighed for vores ansvarlig brug og nydelse. Overveje, hvor menneskeheden ville være, hvis træer aldrig blev skåret ned for deres træ til at blive udnyttet i alt fra opbygningen af ​​boliger og vand fartøjer til fremstilling af reoler og papir. Den ansvarlige ting at gøre, er at sikre, at fremtidige generationer er i stand til at gives alle de fordele og luksusforbrug, som vi i øjeblikket har adgang til.
 9. 9
  Beskriv den biologiske tilfældet for at spise kød. Hvis vi blev gjort til at spise kun planter, ville vi ikke har flere mave rum, ligesom køer? Vores mave produktion af saltsyre, noget der ikke findes i planteædere. HCL aktiverer protein-opdeling enzymer. Endvidere human pancreas producerer en række fordøjelsesenzymer til at håndtere en lang række fødevarer, både animalsk og vegetabilsk.

Advarsler

 • Gør ikke din modstander føler sig truet eller tvunget, især når i en gruppe, sørg for, at de helt er tilladt at vælge deres egen kost. Også den mere du bruger en truende tone, jo mere sandsynligt er det, at din modstander ikke vil lytte til, hvad du har at sige, selv om det er gyldigt.
 • Må ikke falde i den fælde at argumentere fundamentale overbevisninger, hvis din modstander er evolutionist, og du er kreationist. (IE: kreationist: Gud har skabt os til at spise kød og planter, Evolutionist:.. Det var nødvendigt for os at spise kød for at overleve på én gang, men vi udvikler sig til plante spisere nu behøver vi ikke længere at spise kød)
 • IKKE bede en vegetar, hvor de får al deres protein. Æg, mælk, ost, yoghurt, nødder, bønner, bælgfrugter samt mange andre vegetariske alternativer giver proteinkilder.
 • Må ikke vælge en side for hurtigt. Der er godt rodfæstet argumenter på begge sider. Må forskning på begge sider af argumentet.