Wkodk

Hvordan man kan reducere din udledning af drivhusgasser


Steps

Hvordan man kan reducere din udledning af drivhusgasser. Forsinkelse fødedygtige eller få færre børn.
Hvordan man kan reducere din udledning af drivhusgasser. Forsinkelse fødedygtige eller få færre børn.
 1. 1
  Forsinkelse fødedygtige eller få færre børn. Den største ændring du (

nica) kan gøre er at nedbringe antallet af børn, der vil vokse op til at køre, skal du bruge vand, opvarme deres hjem, osv. Hvis du er velhavende og bor i en moderniseret land, dette er især vigtigt.

House & garden

 1. 1
  Dyrk din egen mad. Plantning ting som bærbuske, haven grøntsager og urter vil hjælpe dig spise lokalt, så du ikke behøver at bekymre sig om food miles.
 2. 2
  Spise lokalt. Frugt og grøntsager i supermarkeder, og de fleste markeder er ofte afsendt eller fløjet fra fjerne lande, selv om de kan let dyrkes lokalt. Dette kræver afbrænding af fossile brændstoffer til transport, så at købe lokalt dyrkede produkter kan spare en masse olie.
 3. 3
  Partilederen med øko-produkter. Hvis du ønsker at genfremstille dit hus, kan du bruge latex maling eller bæredygtige vand solvent landbruget olie-baserede belægninger nu tilgængelig. Denne nye maling teknologi ved hjælp landbruget olier er en forbedret miljømæssig produkt, end Latex maling, frigiver nul skadelige VOC dampe under tørringen, har ingen lugt eller allergi emissioner, der er fremstillet ved hjælp af 75% vedvarende ressourcer og har en lav Industrial fremstillings kulstof mund udskrive. Det er sundere for dig og vores planet også.
 4. 4
  Køb energieffektive apparater med "energi stjerne" etiket. Disse vil kræve mindre energi til at gøre deres arbejde, hvilket betyder lavere regninger og mindre fossile brændstoffer bliver brændt.
  • Hvis du ikke kan gøre dette, bruge din eksisterende apparater effektivt, og sørg for opvaskemaskine og vaskemaskine er fulde, før du kører dem til at spare energi og penge.
  • Hang-tørre dit vasketøj i stedet sætte det i tørretumbleren og læg dem uden for på en tørresnor på tørre dage. Hang-tørring vil også gøre dit tøj holder meget længere.
 5. 5
  Tilmeld dig for vedvarende energi. Nogle virksomheder i Storbritannien, såsom, og er 100% vedvarende elselskaber. En masse af normale energiselskaber tilbyder også "grønne takster" - hvis de ikke tilbyder ren elektricitet, så spørg dem hvorfor ikke.
 6. 6
  Reducer dit opvarmning.
  • Weather-bevis dit hjem. Caulk og vejr-strippe dine døre og vinduer. Tilføj isolering, især til tag, som den drastisk skærer opvarmning og afkøling omkostninger. Skift dine vinduer til termoruder. Føj uden nuancer til brug i sommeren. Ikke blot vil alt dette spare energi, vil det spare dig penge også!
  • Tjek din termostat. Chancerne er du ikke behøver opvarmning på overhovedet i sommeren, og om vinteren kan du slå det lidt ned og slid ekstra lag.
 7. 7
  Reducer dit el-forbrug.
  • Tag din mobiltelefon oplader, TV og anden elektronik fra væggen, når du ikke bruger dem, fordi de bruger energi, når tilsluttet og på standby. Processen kan gøres lettere, hvis du har alt sat i en overspændingsbeskytter med sin egen afbryder.
  • Sluk lys og andre energi-sugende enheder, når de ikke bliver brugt.
  • Udskift ældre pærer med energibesparende lysstofrør. Fluorescerende pærer er en smule dyrere, men meget mere effektiv - de bruger omkring en syvendedel af den magt og sidste omkring tolv gange længere.
   • Udskift fluorescerende pærer med Ultra Compact lysdioder (UCLEDs). Disse bruger mindre energi og holder længere end fluorescerende pærer. Derudover UCLEDs ikke indeholder nogen farlige kviksølv. Selvom LED-pærer er i øjeblikket dyrere, så husk, at dine penge er brugt til et godt formål: det vil betale for udviklingen af ​​en billigere og mere effektiv produktion af lysdioder.
  • Hvis du forlader din computer for et stykke tid, sætte det på standby. Du vil være i stand til at genstarte det hurtigt, og det vil tage mindre energi end at lukke den ned og derefter genstarte det.
  • Brug en energibesparende søgemaskine som din startside for at minimere din computerskærm skærm output. Hjemmesiden er en sort version af Google-søgemaskinen og er designet til at spare energi.
 8. 8
  Prøv alternative energi enheder. Vindmølle kits er billige og en stor kilde til elektricitet i blæsende områder. Solenergi, især solfangere til vandvarmere, er muligt for de fleste hjem. Nogle virksomheder vil tilbagekøbe overskydende el.
 9. 9
  Køb varige forbrugsgoder. Så meget som muligt købe varer, der vil vare i stedet for at købe den samme vare flere gange i et årti. Det vil spare på transport og produktion emissioner.
 10. 10
  Installer et varmt vand varmegenvinding enhed at reducere enten elektricitet eller brændstof brændes til brugsvand opvarmning. Vand varme går til spilde, da det efterlader opvaskemaskiner, vaskemaskiner eller bruser. Denne varmeenergi kan genvindes til at sænke den nødvendige energi og spare på vand varmeudgifter.
 11. 11
  Reducere brugen af kølemidler og klimaanlæg.
 12. 12
  Pak dit køleskab mere stramt at reducere afkølede luft.
 13. 13
  Brug et hjul (cylinder) plæneklipper. Dette kræver ingen strømforsyning, og er også meget roligere for dig og dine naboer.
  • Hvis du ikke kan gøre alle dine opgaver ved hånden, er der genopladelige elektriske plæneklippere.
 14. 14
  Reducer dit fuldt ventilerede septiktank drivhusgasser ved hjælp af en septisk aftræksrør filter.
 15. 15
  Oplad batterierne i stedet for at smide det væk.

Vandbesparelse

Disse tips vil hjælpe med at spare penge på dine regninger samt vand.

 1. 1
  Tag korte brusebade og deler badevandet. Brusere bruger meget mindre vand. Den anden mulighed er at fylde en spand med vand og tage en dåse eller en kande, og holde fylde det med vand fra spand og hælde det over hovedet - hvis du har nogle ekstra vand gemme det til en anden person til at bruge. Du kan skumme selv op med vandet slukket i midten af ​​bruser.
 2. 2
  Forurener mindre. Sæbe forurener mindre end en shower gel. Når opvask, vask fedtede pander sidste til at holde vandet rent.
 3. 3
  Sluk vandhaner ordentligt. Især når du børster tænder - hver lille smule hjælper.
 4. 4
  Fix dryppende vandhaner. Den konstante dryp affald vand, energi og penge, så reparere dem så hurtigt som muligt. Du kan også gemme ved at installere en billig "flow control" enhed brusehoveder og vandhaner.
 5. 5
  Skru ned din vandvarmer. Vandvarmeren er den næststørste forbruger af energi i hjemmet og bruge det effektivt kan reducere emissionerne. Hvis dit hus vil være ledig i to eller flere dage, kan du sænke temperaturen på din vandvarmer eller endda slukke for det indtil du vender tilbage.
  • Hvis du har en ny vandvarmer, dræne et par gallons fra din tank hver seks måneder til at fjerne sediment, der akkumulerer og mindsker varmelegeme effektivitet.
  • Hvis du kun bruger din varmt vand en gang eller to gange om dagen, kan du overveje at installere en timer på din vandvarmer og sætter den op til at køre to timer i morgen og aften.Den vandvarmer indstilling kan sikkert sænkes til 130-140 grader Fahrenheit eller 60 Celsius.
  • Indpakning en glasfiber tæppe omkring din vandvarmer og sikre det med gaffatape, eller installere et færdiglavet isolering kit, kan spare op til 10% på vand varmeudgifter. De fleste nye vandvarmere er allerede isolerede, så dette tip er mest effektiv for varmeapparater, der er mere end fem år gamle. Også isolere varmtvandsrør at reducere varmetabet, da det varme vand strømmer til dine vandhaner.
 6. 6
  Brug apparater effektivt. Kører vaskemaskine med fuld last og ved hjælp af koldt vand (30 grader Celsius) når det er muligt kan føre til store energibesparelser. Brug rengøringsmidler, rent tøj effektivt i koldere vand.
 7. 7
  Brug en effektiv opvaskemaskine i stedet for opvask i hånden. De mere effektive modeller af opvaskemaskine bruger mindre vand og strøm end opvask i hånden, som bruger mange skåle med varmt vand. Kun køre det, når den er fuld.
  • Når du køber en ny opvaskemaskine, kigge efter modeller, der kræver mindre varmt vand. Opvaskemaskiner afviger i antallet af liter varmt vand, der anvendes i vaskecyklussen.
  • Mange nye opvaskemaskiner har en intern vandvarmer, som hæver temperaturen af ​​det indkommende vand til 140 grader. Denne enhed giver dig mulighed for at skrue ned for temperaturen på vandvarmer i dit hjem og stadig have dine retter vaskes grundigt.
  • Udnyt den energibesparende styring af mange opvaskemaskiner. Det slukker for varmen under tørringen. Åbning af opvaskemaskinen efter skylningen og lade retter lufttørre er en anden måde at spare energi.
 8. 8
  Reducere brugen af giftige aerosoler (AE) i dit hjem er en god idé, men vil ikke påvirke din produktion af drivhusgasser.

Transport

Det kan tage op til et år for et træ til at fastsætte mængden af CO 2 findes i 3 liter gas, så:

 1. 1
  Køb en cykel og bruge det. Med gaspriserne så høje, vil det betale for sig selv. Ride det til at virke, for at løbe ærinder, eller for at have det sjovt. Alle fordele, når du ride en cykel. Du hjælper bevare vores begrænsede olieressourcer, er du ikke forurener, og du udøver. Opmuntre din ægtefælle, børn, kollegaer og venner til at slutte sig til dig. Nogle virksomheder har endda begyndt at tilbyde incitamenter til de medarbejdere, der cykler til arbejde. Spørg din arbejdsgiver om installation af en bruser på kontoret i længere eller varmere, pendler. Cykler kan læsses på busser til at udvide deres sortiment.
 2. 2
  Køb en elektrisk cykel eller en elektrisk motor tilføje kit til en almindelig cykel. Dette er en betydelig fordel for dem, der ikke er i form, har en lang vej at cykle, er nødt til at cykle på varme dage eller ikke ønsker at svede eller nødt til at ride gennem masser af bakker.
 3. 3
  Gå korte afstande snarere end drevet. Det kan være praktisk at køre, men lad os se det i øjnene, er det sandsynligvis tager længere tid end at gå ville, og udsender forurenende stoffer til at starte.
 4. 4
  Bruge offentlig transport eller samkørsel til lange ture. Disse muligheder kan tage lidt længere tid, men du kan læse, lytte til hovedtelefoner, arbejde på computer eller håndværksvirksomhed projekter eller taler med folk i stedet for at skulle stirre ligeud for længden af ​​din pendler. Der er mange samkørsel and ride deler hjemmesider på internettet for både regelmæssige og engangs-ture, såsom craigslist.org for engangs-ture. Din bystyret / amtsrådet måske også lette carpool ture.
 5. 5
  Konsolidere dine ture. Hvis du skal køre at gøre tøjvask, indkøb osv., planlægger at gøre alle de ugentlige ærinder på én dag. Du kan få alt hvad du behøver i én tur, så du sparer tid og penge. Det er også mere brændstoføkonomiske at starte en bil, hvis den allerede er varmet op.
 6. 6
  Brug mindre gas. Gassen du pumpe ind i din bil eller SUV stammer fra fossile brændstoffer, som, når brændt, frigiver en god andel af drivhusgasser i luften. Læs Relaterede Google artikler om Hvordan at spare penge på gas og øge brændstof kilometertal på en bil.
 7. 7
  Overveje nødlanding på vand bilen helt.
 8. 8
  Forskning biodiesel. Dette er en diesel lavet af en procentdel af vegetabilsk og animalsk fedt (i nogle tilfælde genbruges fedt). Dette er ikke egnet til alle dieselmotorer.
 9. 9
  Forskning energieffektive, elektrisk, hybrid og dieselmotorer, når de køber en ny bil, motorcykel eller scooter. Du kan få en reduktion i skatte-og trængselsafgifter i nogle lande.

Kost

 1. 1
  Spis lavt på fødekæden. Dette kan betyde at blive vegetar eller endda veganer. I gennemsnit tager det næsten 10 gange så meget fossilt brændstof at producere animalsk protein (herunder kommercielt fanget eller opdrættet fisk) i forhold til vegetabilske proteiner, som bønner og korn. Ifølge en 2006 University of Chicago undersøgelse bidrager med en vegansk kost 1.5 færre tons CO2 eller CO2-ækvivalenter til atmosfæren hvert år end den gennemsnitlige nordeuropæiske kost.
 2. 2
  Køb lokale produkter, når du går til købmanden i stedet elementer trucked ind fra langt væk, og bringe det hjem i genbrugelige poser. Der kan være undtagelser, som når importerede fødevarer er blevet produceret på en mere bæredygtig måde end lokalt og derefter sendes (energieffektive) snarere end fløjet (meget energimæssigt ineffektive).
 3. 3
  Køb bæredygtig eller økologisk producerede fødevarer. Konventionelt landbrug bruger store mængder af petrokemikalier til fremstilling af kunstige pesticider og kunstgødning samt til at køre landbrugsmaskiner. Økologiske og andre traditionelle eller naturlige landmænd bruger minimal fossile brændstoffer indgange. Nogle endda bruge trækdyr i stedet for forbrændingsmotorer.

Shopping

 1. 1
  Køb kun post-consumer returpapir, herunder toiletpapir og væv. Papiret industrien er den tredje største bidragyder til den globale opvarmning emissioner. Opkøb genanvendes er ligeså vigtig som genbrug - det hedder "lukket kredsløb" genanvendelse.
  • Må ikke købe fra virksomheder, der nægter at gøre post-consumer papir! Producere nye papir, glas og metal produkter af genbrugsmaterialer sparer 70% til 90% af den energi og forurening, at resultaterne fra produkter fremstillet af nye materialer.
 2. 2
  Køb certificeret FSC træ til at understøtte bæredygtigt forvaltede skove. Dette omfatter havemøbler, træ-håndtag hårbørster og fuglekasser.
 3. 3
  Tag corporate action. Fortæl de virksomheder, du investerer i, at du bekymrer sig om den globale opvarmning, og du vil trække dine investeringer, hvis de ikke løse problemet. Kan du ikke lide en virksomheds holdning til den globale opvarmning? Gå til aktionærmøder og tale!
 4. 4
  Kig efter carboncounted logo. Der er et logo kaldet CarbonCounted at virksomhederne kan sætte på deres produkter til at kommunikere deres carbon footprint. Kig efter produkter, der har en kulstoffattig Tælles footprint nummer.
 5. 5
  Undgå at bruge plastikposer fra købmandsforretninger. Den 5-cent løsningen er gået i aktion i mange butikker, der oplades en 5 cent gebyr på en plasticpose. Brug genanvendelige tasker, kasser, eller bare bære dine emner. Hvis du har brug for en plastik en, sørg for at bruge det igen og igen!
 6. 6
  Køb færre ting, eller købe kun brugt ting. De fleste hver fremstillede vare kommer fra en fabrik, der brænder kul eller anden skadelig brændstof.

Fællesskab

 1. 1
  Kig ind Transition Towns. Det er et initiativ, der fokuserer på styrken og deling af fællesskab at klare den peak oil fænomen.
 2. 2
  Viden er magt. Lær alt hvad du kan om den globale opvarmning. Hvad er det? Hvordan fungerer den globale opvarmning arbejde? Hvorfor sker det? Hvad er årsagerne? Hvad kritikerne siger?
 3. 3
  Skriv til redaktøren af din lokale avis om farerne ved den globale opvarmning.
 4. 4
  Start et andragende. Så afleverer dette over til de lokale politikere.
 5. 5
  Tilkald en lokal radio-talkshow for at fortælle dem, du holder af global opvarmning eller til at afhøre en skeptiker.
 6. 6
  Deltag i en national eller lokal miljøgruppe, der kæmper klimakrisen hverdagen, så deres medlemskab numre svulme op og deres stemme har mere magt.
 7. 7
  E-mail til de relevante artikler til dine venner og familie til at få dem op i fart om den globale opvarmning.
 8. 8
  Skriv til din kommune for at bede om miljømæssigt minded tjenester såsom genbrug kollektion. Hvis de skriver tilbage med et negativt svar, giver brevet til din lokale avis.
 9. 9
  Uddan dig selv, din familie, dine venner, dine kolleger og alle, du møder. Vores kultur er bare at vågne op til spørgsmål, der har eksisteret i årevis. Jo flere mennesker er klar over de problemer, jo mere sandsynligt er det at træffe beslutninger, der vil være konstruktiv!

Tips

 • Go Home-made. Har du brug for en gave? Gør man bruger ting, du ikke bruger længere, den måde behøver du ikke at smide det ud, og dermed spilde, hvad du kan spare.
  • Du kan også beregne din "fodspor". Dette er ofte beregnet i acres. Prøv at reducere dit "fodaftryk" så meget som muligt, da det er godt for miljøet. Du kan gøre dette på flere hjemmesider. Udover at beregne dine fodspor, kan du lære mere om Global Warming, klimaændringer og "gå grøn".
 • Undersøge mulighederne for at reducere energiforbruget i hjemmet, arbejde og rejse. Reducere energiforbrug, sænke omkostningerne, spare penge.
 • Før du tænder alle elektriske, olie eller gas-drevne maskine, tænker: "Er der en anden måde at udføre denne opgave?" Vær kreativ og innovativ!
 • Tilskynde arkitekter og bygherrer til at bruge mere naturlige ressourcer, når bygge huse, fx solenergi til opvarmning af vand.
 • Få et hjem energi revision. Mange værker tilbyder gratis energisyn, som kan afsløre enkle måder at skære udledningen.
 • Løse de største problemer først. Må ikke cykler til arbejde og glemmer at stemme imod politikere, der understøtter tilskud til olieselskaberne.
 • For bedre at holde styr på dine drivhusgasudledninger bruger en drivhusgas lommeregner.