Wkodk

Sådan køber du en offset kulstof

Kulstofopsugning bliver en stadig mere populær måde for enkeltpersoner og virksomheder til at deltage i løsninger på den globale opvarmning. Den grundlæggende idé om en offset kulstof er at finde ud af din personlige bidrag niveau til det globale opvarmning problemet fra aktiviteter såsom, eller hjemme energiforbruget. Dette bidrag kaldes en "carbon footprint". Udtrykket refererer til kuldioxid, er den vigtigste drivhusgas. Du kan afbalancere dit kulstof-fodaftryk ved at købe carbon offsets. Dine køb fonde reduktioner i udledningen af ​​drivhusgasser gennem projekter såsom vindmølleparker, der producerer ren energi, der fortrænger energi fra fossile brændstoffer. Ved at finansiere disse reduktioner i udledningen af ​​drivhusgasser, balancere dig ud, eller kompensere, din egen effekt med et tilsvarende beløb. Kulstofopsugning hjælpe dig tage personligt ansvar for de miljømæssige konsekvenser af dine aktiviteter.

Steps

Sådan køber du en offset kulstof. Finde kilder til kuldioxid produktion i dit daglige liv.
Sådan køber du en offset kulstof. Finde kilder til kuldioxid produktion i dit daglige liv.
 1. 1
  Finde kilder til kuldioxid produktion i dit daglige liv. For de fleste mennesker er en af ​​de vigtigste kilder til kuldioxidemissioner kørsel. Biler og lastbiler er ansvarlige for 25% af alle amerikanske kulstofemissioner. Andre kilder til kulstofemissioner inkluderer flyrejser, husholdnings energiforbrug, samt produkter, der leveres over lange afstande.
 2. 2
  Reducer dine drivhusgasser direkte. Bevaring er nemmere end du tror, ​​og ofte betaler for sig selv gennem energibesparelser:
 3. 3
  Beregn din "carbon footprint", summen af kulstofemissioner fra alle dine kulstof-producerende virksomhed. Beregningsmetoden afhænger af aktiviteten. For eksempel, hvis du kender den gennemsnitlige MPG af din bil kan finde ud af din kørsel fodaftryk forholdsvis let. Der er masser af online regnemaskiner til at hjælpe. (Se kilder nedenfor). Nogle regnemaskiner varierer i deres metoder, så du måske ønsker at læse det med småt nøje.
 4. 4
  Forstå hvordan modregning værker. Carbon offset udbydere balancere dit kulstof effekt ved at sikre, at et andet sted på kloden, er en ækvivalent mængde kuldioxid reduceret som følge af din offset køb. Generelt, undtagen med genplantning projekter, som kan sekvestrerer emissioner i øjeblikket i atmosfæren er kuldioxid ikke fjernes fra atmosfæren, snarere emissioner af nye kuldioxid forhindres. I begge tilfælde er den miljømæssige fordel det samme. Forskellige offset udbydere har forskellige måder at reducere kulstof. Endvidere kan de projekter, de sponsorerer for kulstofreducerende poppe op overalt på kloden, fra metan rådnetank på mejerier i Minnesota vindmølleparker i Indien.
 5. 5
  Find en kvalitet udbyder af kulstofopsugning. Fordi kulstofopsugning er forholdsvis uhåndgribelige, er du nødt til at tage forholdsregler for at sikre, at dit køb er at have den tilsigtede virkning. Her er nogle spørgsmål at se ud for:
  • Er projekterne certificeret i henhold til industriens standarder og bekræftet af tredjeparter? En række standarder såsom FN Clean Development Mechanism, Chicago Climate Exchange, Environmental Resources Trust, Californien Climate Action Registry, Voluntary Carbon Standard, Green-e Klima og Gold Standard giver sikkerhed for, at projekterne følger strenge kvalitetsstandarder målinger. Environmental Defense og US EPA Climate Leaders programmet har også standarder, de tilslutte for høj kvalitet forskydninger.
  • Er offset udbyder portefølje revideres? Ligesom en finansiel revision sikrer det din penge blev anvendt til de formål, du har udpeget.
 6. 6
  Køb offset! De fleste offset udbydere sælge via internettet, så du vil være i stand til at købe med et kreditkort og få en bekræftelse på din nye rene-levende, ren kørsel status inden for få minutter.

Tips

 • Efter certificering, kigge efter prisen for at maksimere din indvirkning, projekttyper (vedvarende, genplantning, etc.), lokaliteter (USA, internationale), og andre sociale, fællesskab og miljøprojekter fordele.
 • Carbon Offset Watch indeholder en selvstændig placering af offset udbydere. Denne placering kan hjælpe dig med at vælge den rigtige virksomhed for at udligne dine emissioner.
 • Fortæl dine venner om, hvad du har gjort, og opfordre dem til at tænke på at gøre det samme.
 • Airplanes bidrager 3% af de globale drivhusgasemissioner, og at antallet er stigende hvert år. Online rejsebureauer som Expedia, Travelocity, Orbitz og flyselskaber som British Airways, Virgin og Continental nu tilbyde rejsende mulighed for at købe en offset, når du køber dine flybilletter.
 • Søger en kvalitet carbon offset? En offset kvalitet bestemmes af uafhængig certificering opbakning det. De førende standarder er anført ovenfor. Opkøb forskydninger, der følger disse standarder hjælper med at sikre, at din offset er reel, verificeres yderligere, og bakkes op af førende organisationer. Pas på enhver forskydning, der ikke opfylder nogen standard på alle.
 • Skal jeg støtter træplantning projekter? Skovrydning er ansvarlig for omkring 25% af de globale klimaforandringer problem. Undgået skovrydning og genplantning vil være kritiske dele af enhver langsigtet løsning. Imidlertid har nogle klimaforskere udtrykte bekymring over modregning nuværende udledninger med skovprojekter, der ikke vil give fordele i årtier ind i fremtiden. For at løse disse problemer, har grupper som Californien Climate Action Registry, Voluntary Carbon Standard, Climate Community og Biodiversitet Alliance Environmental Resources Trust, Green-e Klima, og FN Clean Development Mechanism, udstedt protokoller til korrekt højde for emissionsreduktioner fra skovprojekter.