Wkodk

Hvordan til at give en tilbagemelding sandwich

Give kritisk feedback til en person med henblik på at ændre adfærd er en delikat proces. Det er meget vigtigt at sikre, at du nærmer dig opgaven med følsomhed over for persons følelser for at undgå fælles problem for en meget defensiv reaktion.
Hvis det gøres ordentligt, vil dog modtageren tage feedback positivt, og gode resultater vil følge, naturligvis! En meget effektiv måde at gøre dette på er at "sandwich" coaching inde andre positive udsagn. De følgende trin beskriver en effektiv måde at gøre netop det enten i erhvervslivet, med venner eller forældre til barn. En lignende teknik, kendt som "Kompliment Sandwich" har relaterede trin. Feedback Sandwich er der oftest bruges til coaching og støtte mens Kompliment Sandwich er mere orienteret mod blødgøring eller tilsløre krævede kritik.

Steps

Hvordan til at give en tilbagemelding sandwich. Coach - Præsentere fakta.
Hvordan til at give en tilbagemelding sandwich. Coach - Præsentere fakta.


"Du har virkelig gjorde et fremragende stykke arbejde med at" behandle mennesker retfærdigt 'essay - alle har været meget imponeret I fremtiden vil det være bedre at undgå at navngive folk, der ikke har accepteret alle de metoder, du skitsere Det er flot, at du sætter!. så meget tanke i dette og en masse mennesker kommer til at drage fordel af det! "

 1. 1
  Forbered: Må ikke gå ind i situationen uden omhyggelig omtanke og planlægning. Et godt er et værktøj til succes. Uden en, er det nemt at komme af sporet, og du kan miste kontrollen over samtalen. Vide præcis, hvad du vil sige, og hvordan du kommer til at sige det.
 2. 2
  Kompliment - Identificere positive: Find noget væsentligt, at den enkelte gjorde. Dette skal være relateret til coaching, du vil give, og skal være rimelig tæt i tide. Hvis for eksempel, kom alle de hvide tøj ud af vaskemaskinen pink, fordi en rød trøje blev smidt i, ja... "Jeg virkelig sætter pris på din hjælp med vasketøjet!" Kunne være en måde at starte samtalen.
 3. 3
  Coach - Præsentere fakta: Nu har du deres opmærksomhed og de ​​er i en modtagelig sindstilstand. Pause bare et sekund for at lade den følelse størkne, så føre direkte ind i coaching. Undgå at bruge ordet "men" som i ", men næste gang", da der kan skabe den defensive atmosfære, som du prøver at undgå. Være direkte og fast, men aldrig vred og aldrig nedgørende. Kommunikation er en videnskab, og hvis du vil have positive resultater, er du nødt til at være meget... videnskabeligt. "Jeg har tænkt mig at arbejde sammen med dig om, hvordan at sortere tøj, så vi ikke ender med lyserøde sokker igen."
 4. 4
  Tilskynde - Giv en lys udsigter: Når du gav coaching, du uundgåeligt medført en vis mental deflation i person. Må ikke lade det på plads, det har at blive fjernet hurtigt, men korrekt. Projicere et positivt resultat af den fremtidige indsats. Den naturlige konklusion er, at der var en god base til at starte (den indledende ros), der er måder at forbedre denne base (coaching), og kombinere dem vil give endnu bedre resultater. "Det er fantastisk at have et andet sæt af hjælpende hænder og alle vil have mere tid til de after-dinner Wii kampe! "
 5. 5
  Opfølgning senere: Må ikke vente til efter næste spørgsmål opstår at overvåge adfærdsændring, være hjælpsomt nysgerrige og fortsætte med at fremme forandring. Målet er at forankre den positive karakter af ændringen i sindet hos den enkelte. Hvis du bare lader tingene slip, kan din coaching blive glemt. Uden konsekvent forstærkning sætter en proces kaldet "udslettelse" i: Den ønskede adfærdsændringer vil ikke materialisere.

Google tilbagemeldinger sandwich eksempel

Her er et eksempel på en feedback sandwich, at man kunne give på en Google talk side.

 1. 1
  Compliment: Tak for patruljering seneste ændringer. Jeg er imponeret, du patruljerede 400 redigeringer i dag og rullede tilbage en masse hærværk.
 2. 2
  Træner: Jeg ønskede at coache dig, at vi ikke skal NFD en artikel om hvordan at rocke klatre af den grund af farlige. Den NFD-Dangerous årsag er virkelig forbeholdt ting, der er både irrationel og farlig. Vi plejer at bruge det til at slette ting, der er borderline joke artikler / virkelig skøre ideer som "Sådan Drive Blindfolded i Heavy Traffic" Vi ønsker ikke at slette alle emner, der er blot er farlige, men stadig rationelle. Ellers ville vi ikke have artikler om emner som klatring, dykning, faldskærmsudspring, etc.
 3. 3
  Fremme: Tak igen til patruljering RC. Du gjorde et stort stykke arbejde og har virkelig forbedret kvaliteten af ​​de oplysninger om Google. Jeg håber du holder det gode redigering her.

Tips

 • Men... "Coaching er ikke løsningen på enhver situation. De 80 ledelsesmodel bliver overhalet af en model, der er mere adaptive til enkeltpersoner, deres erfaringer, og problemet ved hånden. Undertiden coaching er den rette løsning, undertiden en slag på håndleddet er nødvendig, og til tider bortvisning er påkrævet. Brug ikke coaching som et buzzword eller krykke når noget andet er virkelig behov for. på Google et eksempel ville være en forkert formateret artiklen, hvis redaktør muligvis coaching. Også ville gentagne artiklen 'sabotage' efter nok tidligere advarsler berettige et forbud.
 • Stay positive: Hvis du går ind i dette med en positiv holdning øvelsen vil have et positivt resultat. Ligeledes vil en negativ holdning fra din side garantere en nytteløs resultat.
 • Praksis: Det er en god ide at øve foran et spejl - eller endnu bedre foran en anden person - før du gør dette. Du ønsker at præsentationen er glat med et godt flow.
 • Coach regelmæssigt: Hvis du gør dette til en normal rutine, vil du få bedre og de ​​personer, du er coaching bliver mindre ængstelige det. Må ikke blive tvangspræget om det, selvom, eller du vil miste både troværdighed og gennemslagskraft.
 • Være konstant opmærksom på, hvordan den måde feedback er at blive modtaget. Dette vil give mulighed for ændringer i strategi, hvis behovet opstår.

Advarsler

 • Brug ikke denne gentagne gange for det samme problem: Når man diskuterer et meget alvorligt problem eller et problem, du har været over med denne person før, denne teknik er ikke effektiv og en mere direkte tilgang er påkrævet.
 • Må ikke blive nedladende: Du forsøger at ændre adfærd. Må ikke tage en åbenlyst overlegen holdning, vær ikke vred, vær ikke prætentiøse... der er garanteret at beskadige kommunikationen indsats.
 • Undgå skylden: Hvad du gør er at påpege noget, der skal ændres. Hvordan du kom her, er ikke vigtigt. Hvad der er vigtigt er, hvor du er nu, hvor du skal hen, og hvordan du får der. Som helhed skal samtalen være positiv. Ja, der vil være en negativ del, men de to positiver vil opveje det. Efterlad din lytteren med en upbeat attitude og du får de resultater, du ønsker.
 • Må ikke give kun positive tilbagemeldinger i løbet af denne proces: Hvis du kun give komplimenter under sandwich sessioner, vil folk begynde at krybe, når du begynder at sige gode ting om dem, og spekulerer på, hvad de har gjort forkert.
 • Foretag de komplimenter oprigtig og relateret: Folk vil bemærke, hvis du nedladende dem - den hensigt vil være indlysende, og teknikken har en lavere sandsynlighed for succes.
 • Være ægte: Meget er blevet sagt om at være konsekvent, men husk på, at når du ændrer din levering af kritik kan komme ud som ny. Være reel og stræbe den ændrede adfærd hver eneste gang. Husk: ændre Tro ikke blot adfærd og dermed den adfærd vil forblive mere i tråd.