Wkodk

Hvordan at afbalancere skole og arbejde som en voksen

Du har fundet en stor mulighed: du er i stand til at arbejde og gå i skole på samme tid at tjene en grad eller tage kurser for personlig interesse. Men når du har startet, kan du ikke synes at finde at passe alt i. Her er nogle retningslinjer for erhvervsaktive studerende, der ikke kan synes at finde tid nok på en dag.

Steps

Hvordan at afbalancere skole og arbejde som en voksen. Huske, hvorfor du gør det.
Hvordan at afbalancere skole og arbejde som en voksen. Huske, hvorfor du gør det.
 1. 1
  Være organiseret. Hold dine skolematerialer organiseret og på ét sted. Mark kommende deadlines på din kalender og begynde skoleprojekter tidligt at give tilstrækkelig tid til at fuldføre dem i tilfælde af andre ting kommer op i mellemtiden. Hvis du tager flere kurser på én gang, skal du ikke bruge al din tid på et kursus, mens andre frister begynder at tårne ​​sig op i horisonten.
 2. 2
  Opret en fleksibel. Nogle dele af din tidsplan vil være ufleksible, såsom klasse tider og hverdage. Fit lektier og studere i, når du enten ikke er i klassen eller ikke på kontoret. Byg en rutine, som du kan, men er i stand til at justere, hvis andre vigtige ting kommer op. Som en arbejdsgruppe studerende, skal du være parat til at tilpasse sig nye opgaver, uventede ærinder, og pludselige arbejde kriser, der skal løses omgående. tjene nok studere tid i din tidsplan, så hvis noget kommer op, kan du skifte det til en anden slot i løbet af ugen.
 3. 3
  Kommuniker din tidsplan til dine arbejdsgivere, venner, kunder og familie. Sørg for, at mennesker omkring dig ved, hvor du vil være, og hvornår. Tilmeld dig en online kalender og sende URL'en til de mennesker, der er afhængige af at vide, hvor du er, og hvornår. Ikke alle, du arbejder med, vil forstå de krav at være studerende, og tilsvarende vil ikke alle dine klassekammerater forstå ekstra ansvar for at arbejde, mens i skolen.
 4. 4
  Administrere. Stress er en uundgåelig del af at være studerende, og en arbejdstager - kombinerer både sammen og du kan forvente at blive stresset. Så meget som du kan forsøge at forebygge stress, er du nødt til at lære at så godt.
  • Tag de tiltrængte pauser. Giv dig selv tid til at indsamle dig selv, når du behøver det mest, så du kan re-tilgang ting med et klart hoved.
  • Være aktiv.... Løft. Fastholdelse af en sund livsstil hjælper lindre stress, og du vil opdage, at jo mere får du ud og motion, vil lettere arbejde og skole synes. Udøver er almindeligt kendt for at reducere stress.
  • Live. Glem ikke at. Må ikke få kørt ned af gener af krav fra din akademiske og professionelle liv. Tag dig tid til at opleve verden omkring dig og sætter pris på dine relationer i livet. Se læse bøger, se sport. Glem ikke at klemme i de ting, der gør livet værd at leve ind i din tidsplan.
 5. 5
  Vær realistisk. Der er muligvis ikke nok tid til alt, så får dine prioriteter lige og ikke slå dig op, hvis du ikke udføre hver eneste opgave, du har sat sig for at gøre på en given dag. Stay positive og være taknemmelige, at du har mulighed for at gøre en levende og få en uddannelse - to ting, mange mennesker i verden gå uden.
 6. 6
  Huske, hvorfor du gør det. Ved at tage på arbejde og studier på samme tid, du acceptere en udfordring, som de fleste mennesker ikke tør at forsøge. Men ville du ikke gøre det, hvis du ikke har stærke grunde og motivation. Uanset om det er ønsket om at betale din vej gennem skole og forblive gældfri, eller fordi du ønsker at komme videre i din karriere (eller skifte til din drøm karriere ), eller simpelthen fordi du ved, at livet er kort, og du ønsker at gøre det meste af det - holde dine mål i tankerne, når det begynder at føles som for meget.
 7. 7
  Vid, at det kan gøres!. Det kan virke overvældende til tider, men husk, at andre mennesker har været igennem de samme ting du er, og det er lykkedes! Du kan også.

Tips

 • Hold arbejde og adskille. Må ikke bekymre dig om arbejde, mens du er i skole, og vice versa. Fokusere på én ting ad gangen.
 • Opret en slags fremskridt måling. Cross afsluttede klasser ud af en liste, eller bruge en nedtælling ur til at måle tid til færdiggørelse. Dette vil hjælpe med at holde dine øjne på prisen.
 • Arbejde smartere, ikke hårdere.
 • Få buy-in fra venner og familie. Skolen vil begrænse mængden af ​​sociale tid du har. Det er vigtigt at holde disse relationer sund, mens du har begrænset tid til dem. Kommunikere via e-mail eller sms på regelmæssig basis.
 • Find online-værktøjer, der er nyttige for time management, såsom kalendere, påmindelser, etc. bruger portalsider at arrangere let adgang til både arbejde og skole relaterede hjemmesider.
 • Planlæg din faglige vej. Finde ud af, hvilke skridt du behøver at gøre det til, hvor du ønsker at gå og sætte mål for dig selv. Har du brug for 5 kurser for at afslutte et program? Find ud af, når de bliver tilbudt og skaber en flerårig tidsplan.
 • Undgå at hengive sig skyldige fornøjelser for ofte. Alle har dem, uanset om det er MTV eller fare vild i tomgang hyggesnak med din nabo. Hvis der er en aktivitet, som du har tendens til at blive fanget op med, men det betyder ikke yderligere dine mål i livet, undgå det som pesten.

Advarsler

 • Vær opmærksom på tegn på udbrændthed og foretage justeringer, hvis du føler at du er i slutningen af ​​dit reb.
 • Husk dette ordsprog: "Tiden venter ingen, så ikke holde op!"
 • Du må ikke stoppe! Tage et semester off kan virke som en fin idé, men kun gøre det for ekstraordinære omstændigheder, såsom et dødsfald i familien osv. Snarere end at stoppe, hvis du finder du træt af skolen, slappe af din tidsplan og kun tage én klasse i det næste semester, en, der er sjov eller overbærende end hård. Ellers risikerer du at miste momentum og aldrig vender tilbage.
 • Doing skole og arbejde på samme tid måske ikke være for alle. Vær realistisk og prioritere. Lad ikke at gå i skole på deltid bringe din indkomst, hvis du ikke kan håndtere at være arbejdsløse.