Wkodk

Hvordan man kan finansiere plejehjemsanbringelse

Når vi ikke længere kan passe os selv, er hjælp nødvendig, men de fleste mennesker har ikke råd langvarig pleje. Denne vejledning forklarer det grundlæggende i, hvordan amerikanske beboerne kan lovligt beskytte deres opsparing samtidig berettiget til offentlig støtte til at betale for den bedst mulige pleje.

Steps

Hvordan man kan finansiere plejehjemsanbringelse. Gennemgå de 3 vigtigste langtidspleje valg.
Hvordan man kan finansiere plejehjemsanbringelse. Gennemgå de 3 vigtigste langtidspleje valg.
 1. 1
  Gennemgå de 3 vigtigste langtidspleje valg:
  • "Home Care" giver et hjem sundhed aide til at gøre lys husholdning, toiletbesøg, badning, madlavning og anden bistand i at komme rundt eller udføre daglige gøremål (ADLs). Et hjem sundhed aide ikke er juridisk bemyndiget til at administrere medicin eller udføre de fleste andre sundhedsydelser procedurer.
  • "Assisted Living Faciliteter" (Alfs) yde en lejlighed, fælles spiseområde frihedsstraf pleje og ofte en vifte af sociale aktiviteter og andre frynsegoder.
  • A "plejehjem" giver 24-timers dygtig sygepleje med evnen til at administrere medicin, rehabilitering og nogle medicinske procedurer.
 2. 2
  Forstå de 3 metoder til finansiering af langvarig pleje:
  • Et valg er at privat betale for pleje, men på 2990€ til 11200€ per måned på et plejehjem, kan de fleste mennesker ikke har råd til at gøre det uden at blive udslettet.
  • En anden metode er at få adgang til langtidspleje forsikringsydelser, men de fleste mennesker mangler tilstrækkelig dækning.
  • En tredje mulighed, den eneste anden måde at betale for langvarig pleje, er Medicaid-programmet. Medicaid er baseret på finansielle behov, men der er retlige metoder til at beskytte dine aktiver, så du kan kvalificere sig til Medicaid uden først at bruge dine penge, eller give det væk.
 3. 3
  Må ikke bruge alle de penge og så være alene afhængige offentlige ydelser. Medicaid er den eneste regering program, der er tilgængelig for de fleste mennesker til at dække langsigtede pleje omkostninger, og det dækker ikke alt. Hvis du bruger alle dine penge, og derefter gå på Medicaid, hvilket er tilfældet for de fleste Medicaid modtagere, vil du have noget tilbage til at betale for alle de tjenester, der ikke er omfattet af Medicaid. Medicaid vil dække udgifterne til langvarig pleje, men det er sikker hjælper at have penge afsat til at dække vigtige statister.
 4. 4
  IKKE give væk dine aktiver: Dette er en meget almindelig faldgrube. Regeringen "ser tilbage" 5 år (3 år for gaver foretaget før 8 februar 2006) for at afgøre, om du gav penge væk. Hvis regeringen beslutter du har lavet en gave i løbet af denne tid, vil du blive gjort berettiget til Medicaid for en periode (og denne periode kan være mange år eller blot et par måneder afhængig af hvor meget der blev givet væk, din statens regler og love, og når gaven blev lavet). Gifting kan undertiden give mening, men du skal kun gøre dette efter samråd med en ekspert.
 5. 5
  DO et nyt skøde til at beskytte hjemmet. I nogle stater, kan en advokat udarbejde en særlig slags "life ejendom" gerning, der gør det muligt for ejendommen til automatisk at videregive til dine børn eller andre arvinger ved din død og uden nogen Medicaid diskvalifikation. Dette gøres ikke ved blot at tilføje folk til din gerning, en anden almindelig fejl, der næsten altid resulterer i diskvalifikation.
 6. 6
  DO Medicaid-venlige holdbar fuldmagt: Har en ældste Law Attorney skabe en holdbar fuldmagt, der tager hensyn Medicaid og andre aldring spørgsmål. En regelmæssig holdbar fuldmagt kan ikke være tilstrækkelig. Dette er det vigtigste dokument, du kan have, fordi det giver dig mulighed for at vælge nogen til at træde til og gøre for dig, hvis du ikke kan gøre for dig selv. Fuldmagten har mange indbyggede beskyttelser, men en betroet person er stadig nødvendigt, og der er en vis risiko for udnyttelse, der skal drøftes med din ældste Law Attorney.
 7. 7
  Overvej at oprette Medicaid tillid aftaler. Trust aftaler er kunstige juridiske enheder, der kan eje aktiverne og / eller indtægt. Nogle trusts hjælper dig til at konvertere tællelige aktiver til ikke-tællelige aktiver. Læs om særlige behov trusts og indkomstafhængige kun trusts (aka kvalificerede indkomst trusts) og diskutere med en ældste Law Attorney, om en sådan trust ville hjælpe dig. For eksempel, i nogle stater, selvom en person er over Medicaid indkomst cap, kan denne person stadig kvalificere hvis indkomsten går i en "Indkomst-Only Trust" i stedet for ind i denne persons navn alene.
 8. 8
  Overføre penge til et barn, uden at det regnes for et diskvalificerende gave. Hvis omstændighederne taler, kan du overføre penge til et barn eller en anden betroet person i bytte for pleje. Hvis værdien af ​​disse tjenester opfylder eller overstiger den overførte penge kan regeringen ikke tælle overførslen som en gave. Der kan være skattemæssige konsekvenser, men de skatter normalt ville være en almisse i forhold til de besparelser. Florida domstol for Thomas vs Institut for Børn og Familier danner præcedens for anvendelsen af ​​personlige tjenesteydelsesaftaler i Medicaid planlægning.
 9. 9
  Overvej "bare sige nej" til ægtefællebidrag forarmelse: Hvis den ene ægtefælle går ind i et plejehjem, er det meget muligt for "well ægtefælle", at blive ladt i stikken på grund af den anden ægtefælles pleje omkostninger. De fleste stater tillader "well ægtefælle", for at fravælge at have deres aktiver modregnes i den anden ægtefælles Medicaid berettigelse.
 10. 10
  Find en god advokat: Du skal ikke forsøge at finde ud af dette komplekse system på egen hånd. Vil du have en advokat, der ideelt set er certificeret som en specialist i Ældste lov af din tilstand bar foreningen. Gå til de statslige bar websteder eller kalde staten advokatsamfundet. Der er nogle meget gode advokater, der har bare ikke været igennem certificeringsprocessen, men du har en bedre chance med en bestyrelse certificeret specialist. Mens der er nogle nationale certificeringsordninger grupper, som medlemmerne kan betale for, mange statslige Bars kun ære deres egen certificering og så skal du.

Tips

 • Ring mere end én Elder Law Attorney og snakke med dem før de går ind for en aftale. Lyt omhyggeligt til, hvordan advokat taler til dig. Er det en person, der har en behagelig undervisning stil, med hvem du kan relatere?
 • Tal om gebyrer, før leje nogen advokat. Forvent at betale alt fra 3740€ til 29860€ for denne planlægning. Hvis det lyder som en masse penge, mener de besparelser, der skal være mange gange, at gebyr. Den mest eftertragtede advokater sommetider opkræve mere, fordi deres tid er simpelthen mere værd. En mere højtuddannet advokat og personale kan gøre en enorm forskel i resultaterne.
 • De bedste advokater er dem, der er respekteret af deres egne kammerater. Find ud af hvem har været i ledende stillinger med deres tilstand advokatsammenslutning. Hvem har ført deres State Bar Elder Law Section? Der forelæser og underviser de andre advokater om Medicaid Planning? Det er den, du ønsker, selvom det betyder at betale mere.
 • Stol ikke på frie former eller rådgivning fra venner "i puljen." Du får hvad du betaler for, og der er alt for meget på spil.
 • Søg efter oplysninger på internettet ved at skrive i din tilstand navn og ordet "Medicaid". Der er 50 forskellige Medicaid-systemer i Europa.

Advarsler

 • Intet i denne artikel skal tages som juridisk rådgivning til en bestemt person eller emne. Love ændres fra tid til tid og varierer fra stat til stat. Så mange variabler påvirker en advokats råd og disse variabler kan vel betyde, at de ovennævnte planlægning trin ikke vil påvirke dig, eller kan endda forårsage skader. Forud for gennemførelsen nogen af ​​de strategier diskuteres i denne artikel, skal du rådføre dig med en advokat, der er certificeret som en specialist i Ældste lov af din tilstand s Bar foreningen. Udvælgelsen af ​​en advokat er en vigtig beslutning, der bør være baseret på kvalifikationer og ekspertise og slet ikke på reklamer alene.
 • Vær på vagt over rådgivere som ikke er advokater. I hele landet er der mennesker og virksomheder, der udnytter de ældre og deres pårørende ved tilskyndelser af Medicaid kvalifikation. Sommetider disse outfits er smart emballeret assurandører, der vil forsøge at sælge dig livrenter, et til tider lovlig planlægningsværktøj men en med store (og ofte frigivet) faldgruber. En god advokat vil fortælle dig alle dine muligheder.

Ting du behøver

 • Medbringe følgende dokumenter, når du mødes med den advokat (uanset om han eller hun beder dig om at bringe dem): kopier af skøder, testamenter, trusts og andre ejendom planlægning dokumenter, herunder alle codicils og ændringer sammen med en uformel oversigt over alle finansielle konti, hvordan de er betitlet og de omtrentlige værdier.
 • Sørg for at dine børn eller andre betroede folk vide, hvor du opbevarer dine juridiske dokumenter, og at de vil have adgang til, når det er nødvendigt.