Wkodk

Hvordan at spare penge

Spare penge er en af ​​de opgaver, der er så meget lettere sagt end gjort. Der er mere i det end (selvom denne del alene kan være en udfordring). Hvor mange penge vil du spare, hvor vil du sætte det, og hvordan kan du sørg for at det bliver der? Her er hvordan at sætte realistiske mål, holde dine udgifter i skak, og få mest for dine penge.

Steps

Hvordan at spare penge. Dræb din gæld først.
Hvordan at spare penge. Dræb din gæld først.
 1. 1
  Dræb din gæld først. Blot beregne hvor meget du bruger hver måned på din gæld, vil illustrere, at eliminere gælden er den hurtigste måde at frigøre penge. Når pengene er befriet fra gæld betaling, kan det nemt blive re-agtede til besparelser. Plus, jo før du afbetale gæld, jo mindre interesse, du vil betale, og at penge kan spares i stedet.
  • Hvis du vælger at begynde at spare, før du helt betale din gæld, men se ind konsolidere din gæld, så du ikke betaler så meget interesse.
  • Det eneste penge at spare, som bør have forrang komme ud af gælden er at skabe en (at afsætte penge nok, så hvis du mister din indkomst, kan du overleve i 3-6 måneder). Hvis du ikke allerede har en nødfond, bør du begynde at bidrage til en med det samme.
 2. 2
  Sæt opsparing mål. For kortsigtede mål, er det nemt. Hvis du ønsker at købe et videospil, finde ud af, hvor meget det koster, hvis du ønsker at købe et hus, bestemme, hvor meget af en udbetaling, du behøver. For langsigtede mål, såsom pension, skal du gøre en masse mere planlægning (regne ud, hvor mange penge du har brug for til at leve komfortabelt for 20 eller 30 år, efter at du stoppe med at arbejde), og du vil også brug for at regne ud hvordan vil hjælpe dig med at nå dine mål.
 3. 3
  Etablere en tidsramme. For eksempel: "Jeg ønsker at være i stand til at købe et hus to år i dag." Angiv en bestemt dato for varetagelse kortere mål, og sørg for målet er opnåeligt inden for dette tidsrum. Hvis det ikke er opnåeligt, vil du bare blive afskrækket.
 4. 4
  Regne ud hvor meget du bliver nødt til at spare per uge, per måned eller pr lønseddel at nå hver af dine besparelser mål. Tag hver ting du ønsker at gemme til og finde ud af, hvor meget du har brug for at begynde at spare nu. For de fleste besparelser mål, er det bedst at spare det samme beløb hver periode. For eksempel, hvis du ønsker at sætte en 14930€ udbetaling på et hjem i 36 måneder (tre år) skal du spare omkring 415€ per måned hver måned. Men hvis dine lønsedler beløb til 750€ er det måske ikke et realistisk mål, så justere din tidsramme, indtil du kommer op med en imødekommende beløb.
 5. 5
  Hold regnskab med dine udgifter. Hvad sparer du falder mellem to aktiviteter og deres forskel: hvor meget du gør, og hvor meget du bruger. Da du har mere kontrol over, hvor meget du bruger, er det klogt at tage et kritisk kig på dine udgifter. Skriv alt ned, du bruger dine penge på for et par uger eller en måned. Vær så detaljeret som muligt, og prøv ikke at udelade små indkøb. Tildel hvert køb eller udgifter en kategori såsom: udlejning, Bil forsikring, bil betalinger, telefonregning, Kabel Bill, Utilities, Gas, mad, underholdning, etc.
  • Hold en lille notesbog med dig på alle tidspunkter. Få har for vane at optage enhver udgift og gemme kvitteringer.
  • Sæt dig ned en gang om ugen med din lille notesbog og kvitteringer. Optag dine udgifter i en større notebook eller et regnearksprogram.
  • Der er også mange programmer, du kan downloade til din telefon, som vil hjælpe dig med at holde styr på dine udgifter.
 6. 6
  Trim dine udgifter. Tag en god, hård se på dine udgifter registreringer efter en måned eller to er gået. Du vil sikkert blive overrasket, når du ser tilbage på din rekord udgifter: 25€ på is, 10€ om parkeringsbøder? Du vil sandsynligvis se nogle åbenlyse nedskæringer, du kan gøre. Afhængigt af hvor meget du skal spare, men kan du blive nødt til at foretage nogle svære beslutninger. Tænk over dine prioriteter og foretage nedskæringer, du kan leve med. Beregn hvor meget disse nedskæringer vil spare dig året, og du vil være langt mere motiverede til at knibe øre.
  • Kan du flytte til en billigere lejlighed eller hus? Kan du refinansiere dit realkreditlån?
  • Kan du spare penge på gas, eller opgive en bil helt? Hvis din familie har flere biler, kan du bringe det ned til en?
  • Kan du få en bedre pris på forsikring? Ringe rundt og sørg for, at du får den bedste pris, du kan. Overveje at tage en højere selvrisiko, også.
  • Shop discount stativer på tøjbutikker. Elementer på clearance er markeret ned betydeligt og kan spare dig 50% af prisen.
  • Kan du slippe en fastnet og enten kun bruge din mobiltelefon eller spare penge ved at ringe over internettet gratis med tjenester såsom Skype?
  • Kan du leve uden kabel-eller satellit-tv?
  • Kan du skære ned på din elregning?
  • Kan du begrænse spise ude? Købe mad i bulk? Begynd at bruge kuponer? Kog mere derhjemme? Du vil måske være i stand til at spare en masse penge, når dagligvarer.
 7. 7
  Revurdere din opsparing mål. Trække dine udgifter (dem, du ikke kan leve uden) fra take-home indkomst (dvs. efter skat er blevet taget ud). Hvad er forskellen? Og betyder det passer sammen med dine besparelser mål? Lad os sige, du har besluttet du kan helt sikkert få med på 115€ per måned, og dine lønsedler beløb til 175€ per måned. Det efterlader dig med 60€ for at gemme. Hvis der er absolut ingen måde du kan passe alle dine besparelser mål ind i dit budget, tage et kig på, hvad du gemmer for og skære de mindre vigtige ting eller justere tidsrammen. Måske har du brug for at udskyde at købe en ny bil for endnu et år, eller måske du ikke rigtig brug for en stor skærm TV, der dårligt.
 8. 8
  Lav et budget. Når du har formået at balancere din indtjening med dine besparelser mål og udgifter, nedskrive et budget, så du ved hver måned eller hver lønseddel, hvor meget du kan bruge på en given ting eller kategori af ting. Dette er især vigtigt for udgifter, der har tendens til at svinge, eller som du ved, du kommer til at have en særlig hård tid at begrænse. (Fx "jeg vil kun bruge 25€ om måneden på film / chokolade / kaffe / etc".)
 9. 9
  Stop med at bruge kreditkort. Betal for alt med kontanter eller penge ordrer. Må ikke engang bruge checks. Det er nemmere at overforbrug, når du trækker fra en bank eller kredit konto, fordi du ikke ved præcist, hvor meget der er derinde. Hvis du har penge, kan du se din levering ved at løbe tør. Du kan endda samle op den forudbestemte mængde af kontanter afsat til hver regning med en etiket eller føre separate krukker for hver regning (f.eks et bundt / krukke til kaffe, en anden for gas, en anden for diverse). Når du trækker penge fra en krukke for den pågældende udgift, vil du se, hvor meget tilbage, og du vil også blive mindet om din grænse.
  • Hvis du skal have kreditkort, men du ikke ønsker fristelsen til at have dem til rådighed til brug dag-til-dag, begrænse den del af din tegnebog med en note eller et billede minder dig om din opsparing mål.
  • Kreditkort er ikke i sig selv ondt, det handler om din selvkontrol. Hvis du bruger dem ansvarligt (dvs. helt betale dem ud hver måned), kan du drage fordel af dem. Men grunden de fleste kreditkort selskaber tjener penge, men er fordi folk ender med at bruge penge, de ikke har. Medmindre du er en af ​​de mennesker, der kan religiøst afbetale balance i fuld hver måned, er du bedre stillet afkald de tilbud, kreditkort selskaber bruger til at lokke dig ind (cash back, indledende ÅOP, flyselskab miles, og så videre).
 10. 10
  Åbn en rentebærende opsparingskonto. Det er meget nemmere at holde styr på din opsparing, hvis du har dem adskilt fra dine lommepenge. Du kan også normalt få bedre renter på opsparingskonti end på lønkonti (hvis du får renter på din checkkonto på alle). Overvej højere rente muligheder, såsom cd'er eller pengemarkedsrenter tegner sig for længere besparelser mål.
 11. 11
  Betal dig selv først. Besparelser skal være din prioritet, så ikke bare sige, at du vil spare, hvad der er tilovers ved slutningen af ​​måneden. Depositum besparelser på en konto (eller din piggy-bank), så snart du får udbetalt. En nem og effektiv måde at begynde at spare er simpelthen at deponere 10% af hver check i en opsparingskonto. Hvis du får en check eller sum af kontanter, siger 710,68, flytte kommaet en plads til venstre og deponere dette beløb: 71,07. Dette fungerer godt og kræver lidt tænkte, over flere år, har du en pæn sum i besparelser.
  • Du kan oprette en automatisk overførsel fra din checkkonto til din opsparingskonto.
  • Mange arbejdsgivere kan du fratrække besparelser fra din lønseddel. Pengene er direkte indsat på din opsparingskonto, så du aldrig selv se det på din lønseddel.
  • Du kan også få investeringer til pensionering taget direkte ud af din løn, og de skatter kan udsættes med denne mulighed. Din arbejdsgiver kan tilbyde en 401k matchende program til pension samt gør det endnu mere værd at gemme.
 12. 12
  Må ikke blive modløs og ikke give op. Du må ikke tro du kan blive velhavende, men at blive millionær er muligt, hvis du opretter en aggressiv spareplan og holde sig til det. Du kan blive overrasket over, hvor mange penge du kan lægge væk for noget langt sjovere end hvad man kunne købe med kortsigtede besparelser. Gode ​​ting ofte tager tid, og jo længere du gemmer mere interesse du vil gøre på din opsparing så godt!

Hjælp spare penge


Tips

 • Hvis du modtager uventet kontanter, lægge alle eller de fleste af det i din opsparing, men fortsætter med at afsætte din regelmæssigt planlagte beløb som godt. Du vil nå dine besparelser mål hurtigere.
 • Selv hvis du virkelig ønsker noget, så spørg dig selv, om du virkelig har brug for dette? Mere end halvdelen af ​​den tid, det vil være et stort nej.
 • De fleste mennesker kan spare noget uanset deres indkomst. Begynder at spare lidt, vil hjælpe med at opbygge den vane at spare. Selv spare så lidt som 5€ om måneden vil lære dig, at du ikke behøver så mange penge som du tror.
 • Hver gang du går til at købe noget at tænke på de ting, du sparer op til og den ru procentdel af din opsparing så langt, at de ting omkostninger og ganske ofte, vil du ikke købe det.
 • Foretage indkøb med papir penge, ikke nøjagtige ændring, og altid gemme ændringen. Brug en sparegris eller krukke til dine mønter. Mønter og forandringer kan se ubetydelige, men når akkumuleret over tid, de kan hjælpe dig med at spare. Nogle banker tilbyder nu gratis mønt tælleapparater. Når du indløser dine mønter, bede om at blive betalt med check, så du ikke bliver fristet til at bruge din nye fundet kontanter.
 • Pas på dine ejendele. På denne måde vil du nødt til at erstatte elementer mindre. Også, ikke erstatte elementer, indtil det er absolut nødvendigt. For eksempel, da blot en motor i en elektrisk tandbørste pauser betyder ikke, det stopper fungerer som en tandbørste. Fortsæt med at bruge den, og når du er klar gå købe en ny eller tjek garantien.
 • Altid overvurdere dine udgifter og undervurdere din indkomst.
 • Hvis du ikke kan bringe dig selv til at ødelægge alle dine kreditkort, i det mindste fryse dem. Put dem i en container, fylde den med vand, og holde det i en fryser. Denne måde, hvis du føler trang til at bruge kredit, er du nødt til at vente, indtil isen smelter, og i den tid, du kan komme til dine sanser og indse, at du ikke virkelig har brug for at købe, hvad du ønsker at købe.
 • Brug bekræftelser. For at gentage denne bekræftelse til dig selv, indtil det synker ind: Gæld er ikke en mulighed.
 • Nyd de simple glæder i livet. Under den store depression, der stadig folk havde det sjovt, bare ikke overdådigt dyre sjov. Børn havde talerstol derbies, teenagere havde dans konkurrencer, og alle spillede Matador, gjorde gåder, læse og lyttede til radioen. Få sammen for at diskutere filosofi eller bede, spille poker eller gøre crazy quilt puder, spille på instrumenter og dans. I disse dage, tog det nogle fantasi og opfindsomhed, men de havde en masse sjov uden at hænge ud i storcenteret og du kan også. Mange af de venskaber og alliancer dannet under den store depression på grundlag af sådanne aktiviteter stået sin prøve tid.
 • Har en hobby? Match dine midler. En vigtig vane for besparelse er, hvis du har en hobby, som modelfly, skrot-booking, snavs cykling, dykning, etc., indstille en ufravigelig regel, at uanset hvad du tillader dig selv at bruge på din hobby, du matche dem midler til din opsparing. For eksempel, hvis du køber dig en 35€ par ridehandsker yderligere 35€ går til din opsparing. Alvorlige om at spare? Prøv at fordoble din matchede midler! Disse besparelser planer vil gøre to ting: Spar penge regelmæssigt og hurtigt, og virkelig vise dig, hvor meget du bruger på din hobby, når det koster dig dobbelt så meget.
 • Hvis du får udbetalt omtrent den samme mængde på en regelmæssig basis, vil det blive nemmere at budgettere dine penge over tid. Hvis du har en variabel indtægt, vil det være sværere at forudse dine udgifter, fordi du ikke vil vide, hvornår er det næste gang, du får udbetalt. Liste dit budget kategorier i prioriteret rækkefølge, og opfylder de vigtigste punkter først. Spil det sikkert, antager det vil være et stykke tid, før du får penge igen.
 • Prøv at finde mindst én krone på jorden hver dag. Sætte penge du finder i en krukke, og se, hvor hurtigt det kommer op!
 • Hvis du har råd til at dele ting, du har, fra fødevarer til boligareal til apparater, så prøv at gøre det. Hvad går rundt kommer rundt, når det er mellem nære venner, hurtigt nok, vil du finde dine venner gør det samme, og alle fordele.

Advarsler

 • Hvis du laver kludder ikke slå dig op om det. Bare prøv at gøre det bedre næste gang du får udbetalt.
 • Medmindre du er i virkelig desperate økonomiske problemer (ligesom 10 sekunder fra bortvisning og dine tre børn sulter) ikke forsøge at skære hjørner forbundet til sundhed. Grundlæggende forebyggende pleje til dig selv, din familie og dine kæledyr kan koste dig en 45€ kontor besøg, eller en 25€ hjerte-ormen pille i dag, men springer det vil bidrage til dyre problemer og hjertesorg nede ad vejen.
 • Efter en lang uge med arbejde, kan du ønsker at forkæle dig selv med nogle luksus, fortæller dig selv, "jeg fortjener det." Husk, at de ting, du køber, ikke er gaver til dig selv, de er brancher, produkter til penge. Sig: "Selvfølgelig vil jeg fortjener det, men jeg kan tillade sig det? Hvis jeg ikke har råd til det, jeg er stadig en værdig person og jeg stadig fortjener at møde mine besparelser mål!"
 • Må ikke gå ud "vinduet shopping" med nogen penge på dig. Du vil kun blive fristet til at bruge penge du ikke har råd til at tabe. Kun handle med en forudbestemt indkøbsliste.
 • Hvis du har spendthrifts i din kreds af venner, kan det være nødvendigt at formulere en liste af færdige undskyldninger for at forklare, hvorfor du ikke kan gå ud med dem hele tiden.