Wkodk

Sådan at købe en feriebolig i Frankrig

Frankrig er et evigt populært turistmål med en smuk og varieret natur, masser af plads og en rig gastronomiske arv.

Hvis du nogensinde har overvejet at købe en feriebolig i Frankrig, her er nogle tips til at hjælpe dig ud.

Steps

Sådan at købe en feriebolig i Frankrig. Start med at forske på internettet.
Sådan at købe en feriebolig i Frankrig. Start med at forske på internettet.
 1. 1
  Start med at forske på internettet. Dette vil gøre det muligt for dig at begynde at få en generel fornemmelse af, hvad slags pris, du skal betale i forhold til størrelse, placering og tilstand af ejendommen, samt lære om, hvordan huset købsprocessen arbejder i Frankrig.
 2. 2
  Lav en liste over dine kriterier. Listen kunne forholde sig til kriterier såsom: maksimal rejsetid til ejendommen, maksimale pris, foretrukne placering, minimum antal værelser, stand, tilsluttede tjenester mv Efter en liste over kriterier, er en god måde at forblive objektiv om dit køb.
 3. 3
  Vær særligt opmærksom, når du foretager din liste, hvad slags sted, du har brug for.
  • Et parcelhus omgivet af smuk tom natur kan være din ideelle, men glem ikke, at du bliver nødt til at bruge din bil at komme overalt.
  • Bor i en landsby eller en lille by, vil betyde, at du kan gå for at få din avis og friske croissanter hver morgen og gå til baren eller restauranten og få en drink. Du kan dog nødt til at sætte op med trafikstøj, og mange små butikker og barer lukker ned i Frankrig, så du kan opleve, at have plukket hvad der føltes som en ideel placering, du står tilbage med ingen lokale faciliteter, og stadig skulle bruge din bil.
  • Hvis du ønsker at være nær havet være opmærksom på, at i Frankrig, som med de fleste lande, vil du betale en præmie. I almindelighed, indre jo længere du går jo billigere priser.
 4. 4
  Brug dine ferie pauser til at udforske forskellige regioner i Frankrig og find ud af, hvilken region der passer dig mest. Frankrig er et stort land og kulisser og klimaet varierer fra region til region, så du brug for at opleve noget af det første hånd at få en fornemmelse for, hvor du gerne vil købe. Se potentielle Franske ejendomme i vinteren. Billetpriserne tendens til at være lavere ved denne tid af året, og det vil give dig en idé om, hvad ejendommen og distriktet er som uden for sæsonen.
 5. 5
  Bestille tid via internettet agenter, før du går, hvis du har begrænset tid til at se, da de kan arrangere for dig at se egenskaberne fra bøgerne i flere agenter IMMOBILIERS, (fransk ejendomsmæglere) i ét kort besøg. Hvis du har mere tid, giver det mening at gå besøge agenter immobliers individuelt som ellers vil du blive begrænset til det begrænsede antal agenter IMMOBILIERS at internettet agenten har en ordning med. Fransk ejendomsmæglernes kontorer er nu så almindeligt i Frankrig, at du vil finde dem selv i nogle af de mindste byer. Som køber, vil du normalt nødt til at betale deres gebyrer, men de er ofte inkluderet i prisforlangende. Hvis de er medtaget, bør prisen har bogstaverne FAI knyttet, (Frais d'Agence Inkluderede).
 6. 6
  Forstå hvordan skødeskrivning proces i Frankrig virker. De juridiske aspekter af boligkøb håndteres af en notaire. Han eller hun er en statslig ansat, som er ansvarlig over for regeringen for den korrekte ejerskifte og indsamling af associerede gebyrer og skatter. Sælgeren vil helt sikkert have deres egen notaire, men du bør altid udpege din egen notaire til at handle på dine vegne. Gebyrerne ændrer ikke, og de to notaires vil opdele arbejdet og gebyret, så der er ingen grund til ikke at have to notaires involveret. Selv om det er sandt, at notaires i teorien upartisk, bør det også erkendes, at en notaire der har behandlet en sælger i nogle år vil være mere tilbøjelige til at læne sig mod sælgers interesse, end køberen. Som med agenten immobilier normalt har køberen at betale notaire honorarer. Husk, at selv om du betaler deres gebyrer, hverken agenten immoblier eller notaire fungerer for dig eller udelukkende repræsenterer dine interesser. Notaire gebyrer vil typisk være omkring 8% af købesummen for ejendommen.
 7. 7
  Ansæt en statsautoriseret landmåler, hvis du kræver en undersøgelse. Den franske generelt ikke har tradition for at have undersøgelser gjort, når de køber et hus, men du kan engagere en statsautoriseret landmåler til at give dig en rapport om tilstanden af ​​ejendommen. Der er nogle engelske landmålere arbejder i Frankrig, type chartrede landmåler Frankrig til enhver søgemaskine for et udvalg (men pas virksomheder, der ikke chartrede landmåler, som dem, der er chartrede værdiansættelse landmålere kan fremstå som "sponsorerede links").
 8. 8
  Brug en udenlandsk valuta selskab til at overføre midler til dit køb. Dette vil normalt give dig en meget bedre aftale end at bruge en high street bank.
 9. 9
  Gør dig bekendt med dine rettigheder i det franske system. Efter underskrivelsen den oprindelige kontrakt, compromis de vente for eksempel som køber har du en syv dages fortrydelsesret periode, hvor du kan ændre dit sind og trække dit tilbud, medmindre du anses for at være at investere i fast ejendom som en forretning. Du skal også sikre, at der er klausuler i den compromiso de vente, som vil opløse kontrakten i tilfælde af problemer.
 10. 10
  Besøg ejendommen på vej til notaire kontor for at kontrollere, at intet har ændret sig, før du underskriver den endelige kontrakt, (acte de vente). Acte de vente, at ejendommen er solgt som den eksisterer på dagen for underskrivelsen.

Tips

 • Du vil modtage en langt bedre modtagelse fra den franske, og forståeligt nok, hvis du prøver og lære sproget og tale til dem på fransk. Du vil også opleve, at det vil forøge din nydelse af projektet.
 • Pas på den franske "Nej". Ofte ingen betyder ikke nej, det betyder blot, at yderligere drøftelser er påkrævet (og faktisk forventet), før en aftale kan nås.

Advarsler

 • Du bør søge ordentlig betalt juridisk rådgivning, hvis du køber i Frankrig. Oplysninger præsenteres her, er baseret på personlige erfaringer, det er ikke ekspertrådgivning kan påberåbes i dit køb.
 • Være meget varsomme med oplysninger givet til dig mundtligt, når du laver din forskning på Mairie med planer om at bygge i nærheden.
 • Enhver kan kalde sig selv en "Surveyor 'eller' landmåler 'og kan tilbyde en" Landmåling service ". Mange udnytte denne gratis brug af ordet landinspektør og vildlede offentligheden - og det er ofte på bekostning af dem, der køber en fransk ejendom. For at gøre tingene værre, er der nogle "opmåling organisationers aktiviteter i Frankrig svigagtigt hævder, at de er medlemmer af Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).
 • Med teknologi som det er, de slyngler se måder at tage fordel, og der er en fair par hjemmesider, der svigagtigt bruger RICS-logoet og beskrive de forretningsdrivende som RICS medlemmer. Før engagere nogen »RICS 'medlem tjekke direkte med RICS (email: contact@rics.org) og bede RICS at kontrollere RICS medlemsnummer og at de er Chartered landmåler (a RICS medlem må give deres registreringsnummer, hvis du spørger dem).
 • Så er der arkitekter, ingeniører, projektledere, semi-pensioneret bygge / ejendom industri arbejdstagere, tømrere, mellemhandel bygherrer og endda landmænd alle tilbyder 'landmåling tjenesteydelser «i Frankrig, så pas på kommentarer såsom" 35 års erfaring ", fordi det kan ikke være i bygningen opmåling! Disse individer kan selvfølgelig være vidende om bygninger og deres problemer. Men chancerne er, at mange vil have begrænset eller ingen formelle / akkrediterede bygning opmåling uddannelse og de vil ikke have været vurderet på deres bygning opmåling viden som en faglig organisation med speciale i bygning opmåling.