Wkodk

Sådan køber en privat ø

Processen med at købe en privat ø ligner virkningen af ​​at købe et hus på flere måder, er det kun omkostningerne er langt større. Når man overvejer et hus, du kontrollere, om den generelle tilstand, fundamenter, hvis det har stigende fugt, og hvis der er termitter til stede. At købe en ø er den samme, men der er langt flere ting at overveje, og i de fleste tilfælde har køberen af ​​en ø ingen erfaring at basere sin dom, bortset fra en følelsesmæssig tilknytning. I betragtning af den mængde penge, som du skal bruge til at købe en privat ø, er det afgørende, at du er opmærksom på følgende spørgsmål.

Steps

Sådan køber en privat ø. Sørg for at der er en pålidelig vandforsyning.
Sådan køber en privat ø. Sørg for at der er en pålidelig vandforsyning.
 1. 1
  Indstil din pris. Det er en selvfølgelighed at sige, at jo større dit budget, jo bedre en ø, du har råd, men nogle mennesker har meget urealistiske forventninger til, hvad de har råd til. Det er bedre at bruge så meget som muligt at købe øen, selv at omfanget af at vente, indtil du har midler til udvikling. Spare penge på kort sigt vil generelt få dig en dårligere kvalitet ø og når du har købt øen og udviklet, er der ingen ændre dit sind. Det er bedre at have en mere attraktiv ø end at købe en dårligere kvalitet øen lige til at spare penge.
 2. 2
  Vælg din placering. Placeringen af ​​en ø er en af ​​de mest afgørende faktorer i de fleste folks beslutning om at købe. Det er meget vigtigt, at du kraftigt overveje dette, når du køber. Du er ikke bare købe en ø, du køber sine omgivelser. Der bør være en landsby i nærheden, hvor man kan få forsyninger og en lufthavn tæt ved hånden, for eksempel. Med andre ord, hvad der gør en ø gennemførligt er infrastruktur, der er til rådighed. Nogle øer er tæt på landsbyer, som er god, fordi du kan få personale og forsyninger, men på den anden side, så er det mangler privatliv. Igen, øer, der er remote tilbyder komplette privatlivets fred, men på bekostning af tilgængelighed. En ø, der er i midten af ​​havet som regel har ingen mening, og øer, der er placeret i båse har både læ og flot udsigt. Også fjerntliggende øer, der er mindre beskyttede, er mere tilbøjelige til dårligt vejr og høj sø.
 3. 3
  Sørg for at der er en pålidelig vandforsyning. Du kan finde vand er det vigtigste element for at leve på en ø, og den næststørste faktor, der påvirker valget af en ø. I almindelighed. Jo mindre øen, mindre vand Dette gælder i bakgear, medmindre øen er stenet (selv store klippeøer har problemer med at producere vand). Hver ø har nogle forskellige muligheder for at opnå ferskvand. Kig efter en grundvandsspejlet højt nok til at grave en brønd. Hvis en brønd allerede eksisterer, har det inspiceres for at sikre, det er pålidelig. Dette kan gøres ved at pumpe godt tør og se hvor mange minutter det tager at fylde igen. Mængden af ​​vand, som du vil være i stand til at komme fra bestemt et godt ved hjælp af denne metode vil give dig en figur kaldet kubikmeter eller kubikfod vand. Men, dårlig vandforsyning er ikke så stor en faktor i troperne, fordi en god regnvand cisterne kan levere nok vand over den tørre sæson reddet op fra sæsonen monsoon og lejlighedsvis bruser.
  Tanken kan fyldes op fra brønden, og dermed standse godt fra at køre tør og beskadige vandspejlet af øen. Tjek de årlige nedbørsmængder. Den anslåede mængde vand der er nødvendig årligt for deltid ø levende er 30.000 til 100.000 gallon som for fuld tid leve vil kræve omkring fyrre inches af den årlige nedbør. Teknologi er også kommet til undsætning og state-of-the-dages afsaltningsanlæg er egnet til et almindeligt hus er nu så billige som 14930€. Det skal bemærkes det friske vand skaber, hvad der kaldes "linseeffekt". Det betyder, at en lav sandø blot et par meter over havets overflade kan have en vand tabel, som kan være 3-4 gange højden af ​​øen, fordi det friske vand tvinger saltvand ud og skaber en linse-formet grundvandsmagasin under øen. En anden faktor til at overveje, er, at hvis din ø er tæt nok på en vandkilde på fastlandet eller en anden større ø, kan du køre en PVC flere kilometer, så længe vandet mellem ikke er for dybt.
 4. 4
  Vælge en med en ønskelig klima. Islands kan inddeles i tre klimaks typer: tempereret, Middelhavet og Tropical. I almindelighed er tropiske øer placeret mellem troperne af Stenbukken og Kræft - det omfatter såkaldte troperne. Middelhavsøer kan anses for at være dem, der kan falde i områder, hvor der er høje temperaturer, men ringe nedbør, er denne præget af øer i Middelhavet, De Kanariske Øer, Bermuda, Bahamas osv. Tempererede øer er dybest set dem, der er i et område, hvor det er generelt koldt, såsom det nordlige Europa, Canada og det nordlige Europa. Du bør overveje nøje, hvilken type klima, du foretrækker. Hver har sine fordele og ulemper, og mens mange mennesker i troperne, nogle finder varme og fugtighed undertrykkende. Én person kan finde tempererede øer til at være hans eller hendes idé om helvede, men nogle mennesker elsker ændringen af ​​sæsoner, og den sort, der producerer. Det er klart, middelhavsklima giver den bedste balance mellem varme uden de høje nedbør og fugtighed i troperne. Altid være opmærksom på, at den første dag, du besøger en ø ikke kan være den typiske vejr at øen oplevelser på en dag-til-dag basis. Vejret kunne være særlig ualmindelige i forhold til det faktum, at det kan være usædvanlig smuk eller undtagelsesvis dårlig. Du bør spørge de lokale mennesker, især fiskere er meget vidende om vejret, de typiske årstider og vejr mønstre for øen og det omkringliggende område. Øer i havet er udsat for oversvømmelser, storme, tørke, sæsonmæssige tidevand variationer og stærk strøm. Øer beliggende i søer er de mindst tilbøjelige til problemer, fordi de ikke har nogen tidevand eller store storme, men kan være tilbøjelige til sæsonbestemte udsving i vandstanden, hvis søerne inddæmmet. Øer, der er placeret i floderne er naturligvis udsat for oversvømmelser og tørke. Tal med de lokale myndigheder og spørge dem til de højeste og laveste registrerede niveauer for floden. God anekdotiske beviser kan samles ved at tale med lokalbefolkningen såvel. Islands ligger i bugter og flodmundinger med lavvandede bunde er tilbøjelige til tidevands variationer og adgang til disse øer kan være meget svært ved lavvande. Offshore øer også opleve de sædvanlige tidevandsenergi mønstre, og er de mest tilbøjelige til farlige vejr.
 5. 5
  Kontroller dens tilgængelighed.
  Tilgængelighed er en altafgørende faktor i dit valg af en ø og direkte afhænger af, hvor meget ubehag og rejser tid du er villig til at stille op med. Det afhænger også af, hvor meget erfaring du har med både og hvordan komfortable du er med havet, fordi den eneste måde at komme til en ø, er med båd. Rejsetid med båd er også påvirket af mange faktorer såsom hvilken type båd, dens motor, og selvfølgelig fra årstidens vejrforhold. Du skal tage hensyn til, at uanset hvor læ en ø kan være, skal du stadig sætte op med oprørt hav. Hvis du er den slags person, der ønsker mindre rejser, vil du opdage, at jo tættere en ø er en etableret by, jo dyrere det generelt er.
 6. 6
  Bestemme, hvordan du vil udvikle øen. Stilen i udvikling du planlægger for øen er meget vigtigt, når du vælger hvilken type øen for at købe.
  • Små øer. For eksempel, hvis du kun vil have en lille feriehus derefter en ø mellem 1-5 hektar (2,5-12 acres) skulle være tilstrækkeligt.
  • Medium Islands: Hvis du ønsker en større hus og måske nogle yderligere hytter til venner at besøge, en ø 5-10 hektar (12 - 24 acres) er bedst.
  • Store øer: Hvis du planlægger en lille skala resort, så en ø af mindst 10-15 hektar (24-37 acres) bør være minimum. Hvis du planlægger en storstilet udvej, så en ø 15-20 hektar (37 - til 48 acres) bør betragtes som et minimum, og du får brug for en minimum mindst 6-10 hektar (14-24 acres) af flad jord til byggeri. Den type konstruktion og hvordan remote øen er vil også påvirke den pris, det koster at udvikle sig. Generelt kan du forvente at betale 30% mere for udvikling på en ø end for en tilsvarende udvikling på fastlandet. Udgifterne til bygningen er højere, fordi alle materialer og arbejdstagere skal transporteres til øen.
 7. 7
  Bemærk sin forankring. Anchorage er øens fasthed og stabilitet til jorden. Vælg en ø med god forankring, fordi uden dette, kan det være næsten umuligt at lande på øen. Eller endnu værre, kan du blive hængende på øen og ikke være i stand til at komme i gang. En god forankring skal læ for vinden, har en sandbund med god bedrift, og har et dybt vand adgang til stranden, uden sten eller koraller. Hvis du ikke har erfaring med både, spørger kaptajnen, der tager dig til øen, hvis han mener øen for at have en god forankring. Næsten alle øerne har en form for forankring, men kvaliteten varierer voldsomt. En god ø skal have en god let skrånende sandstrand med god adgang via koraller og husly fra de fremherskende vinde. Dog kan en fortøjning bøje og et bud løse dette problem. Den ideelle ø skal have både læ og godt sted at lande en båd. Så det er vigtigt at se øen ved høje og lave tidevand.
 8. 8
  Bemærk dens topografi.
  Islands varierer fra perfekt flad Caribien stil ø til de klipper og bjergrige typer. Hvis du har en præference, er det vigtigt, at du fortæller mæglere du kontakter den type øen, du ønsker. De fleste øer er ikke flad, og på det, der kaldes kontinentale øer (de druknede toppe hills) er der kun et lille område af flade jord. I almindelighed er det område af flade jord på en kontinental ø ca 10-12% af øen, og det skal tages i betragtning, når du planlægger din udvikling.
 9. 9
  Find ud af om dens strande:
  Find ud af hvor strandene er. I de fleste øer stranden omfatter kun en del af øen. Det er meget sjældent at få øer med 360 graders sand. Dette betyder, at hvor stranden er placeret er vigtig. For det første stranden er generelt på den modsatte side af den fremherskende vindretning, der tilbyder en beskyttet ankerplads. De fleste mennesker foretrækker at øen har også en western facing beach, så de kan se solnedgangen. Men hvis det ikke er tilgængelig, kan der være bakke eller Næs, som tilbyder et dejligt sted at se solnedgangen. Mens en vestlig vender strand er ideel, solnedgange kun sidste i 30 minutter om dagen, og det bør ikke være en afskrækkende, når man overvejer en ø. Kvaliteten af ​​sandet er en anden vigtig overvejelse, at de fleste mennesker drømmer om. Sand kvalitet afhænger af to ting, graden af ​​finhed og hvidhed. Finheden af ​​sandet er vigtigere end farve. Fint brunt sand kan være at foretrække til grov hvide sand - det er ikke så rart at se på, men er pænere fode, og det er en af ​​glæderne ved at leve på en ø for at gå barfodet langs stranden ved solnedgang og solopgang på udkig efter skaller. En anden vigtig faktor, du skal overveje, er, om stranden er lavvandet eller stejlt slippe væk, og hvis det er stenet eller sandet. Naturligvis den ideelle stranden er fint sand, der falder ud i dybere vand ideel til svømning og snorkling. Hvis du har et ønske om, at der er vigtigt, bør du informere din mægler, så de kan tage det i betragtning.
 10. 10
  Analyser den eksisterende infrastruktur. En ø med bygninger på det vil som regel brug for en on-site vicevært, som vil vande planterne og holde husene rene. Opbygning af infrastruktur på en ø kan også være dyrere end på fastlandet, da alle leverancer og håndværkere skal transporteres med båd. Mange øer er Jomfruøer - de er helt naturlige, uberørt og uden infrastruktur overhovedet. I så fald er der ikke noget at overveje bortset fra mulig af øen. Men hvis øen har de eksisterende infrastrukturer såsom en udvej eller bopæl, så en detaljeret undersøgelse af kvaliteten af ​​disse infrastrukturer bør foretages før købet. Hvis du køber en ø med den eksisterende infrastruktur, sørge for, at bygningerne har alle de nødvendige offentlige tilladelser og muligvis tage langs en arkitekt eller landmåler til at give en uafhængig vurdering af værdien og kvaliteten af ​​bygningerne, og eventuelle skader eller de reparationer, der kan være nødvendig.
 11. 11
  Ansæt pedeller.
  En god vicevært er den allervigtigste ting, du kan gøre for at beskytte en så stor investering. Da en ø er isoleret, er det svært at beskytte, mens du ikke er der, og om det er et kort besøg væk, eller du kun besøger øen årstidsbestemt, en vicevært giver meget brug for beskyttelse. De fleste high-end ø ejere ansætte fuldtidsansatte viceværter (der er endda et nyhedsbrev kaldet Vicevært Gazette), mens andre betaler lokale fiskere til at holde øje med tingene. Øer i det stærkt trafikerede Caribien er mere modtagelige for kriminalitet end i helt out-of-the-way steder, især hvis de har en trespasser-venlig landingsbane. Bortset fra at sikre ejendommen mod uønskede besøgende og besættere, kan viceværten passe bygninger og udstyr, og sørg for de er alle i god stand. Dette er især vigtigt i troperne, hvor monsunen kan forårsage alvorlige skader på bygninger i en meget kort periode, hvis vedligeholdelsen ikke holdes op med jævne mellemrum. Mens du er der, kan viceværten også fungere som gartner, handyman og få leverancer til dig fra byen. Generelt er det klogt at ansætte et par.
 12. 12
  Overhold sine hjælpeprogrammer:
  En primære overvejelse, når de køber en ø er kommunikation. En ø er adskilt fra fastlandet, og dermed kommunikation er meget vigtigt, både for sikkerhed og nødsituationer, samt blot almindelige dag-til-dag leve. Det er yderst sjældent, at en individuel ø have regelmæssige hjælpeprogrammer som byen vand, elektricitet, telefonlinjer eller endda tv-modtagelse. I de fleste tilfælde, er du nødt til at være selvforsynende så vidt vand og elektricitet går, så der bør være indregnet i din udvikling omkostninger. Dog kan øen have tv-modtagelse, eller få adgang til en mobiltelefon signal. Have adgang til et trådløst netværk betyder, at kommunikation er billige og let tilgængelige. I nogle tilfælde kan det trådløse netværk skal bruges til at få adgang til internettet. Det er en god idé, når undersøger potentielle øer at tage en mobiltelefon, lille radio og håndholdt TV at se, hvad signalet er til rådighed. Men selv dårligt signal fra et mobilnetværk kan blive styrket ved brug af en udvidelse antenne. Telefon, internet og radio er alle forholdsvis billigt tilgængelige i dag ved hjælp af satellit-teknologi. Så du skal ikke bekymre dig, hvis ydelser ikke er tilgængelige fra fastlandet.
 13. 13
  Aldrig ignorere jordbesiddelse:
  Bestem dine ejendomsret. I mange lande ejerskab af en ø kun strækker sig så langt som højvande mærket, med strandene nedenfor, som tilhører staten. Generelt betyder det, at du ejer øen, men ikke kan udvikle under højvande mærket og strandene kan derfor ikke være din. Når du køber øer i udlandet, bør du engagere en advokat til at gøre en fuld kontrol af øens dokumentation. På tidspunktet for inspektionen, finde ud af, hvem der bor på øen, og hvis de har en juridisk ret til at være der. Besættere kan være et problem, og stor omhu bør udvises, at de ikke er til stede, før handlen indgås.

Tips

 • Vær sikker på at finde ud af, hvor højt vandstanden kan få på de fleste. Denne information er afgørende for placeringen af ​​dit hus. Hvis du bygger det for tæt på stranden, så kan det oversvømme ofte.
 • En meget kritisk overvejelse, når de køber en ø er standarden og kvaliteten af ​​docken. At komme til og fra øen afhænger udelukkende af dokken, og stor omhu bør udvises i at undersøge anklagebænken alder, byggeprocessen, og tilstand. Et dårligt bygget, gamle eller beskadigede dock kan kræve fuldstændig ombygning eller dyre reparationer. Opbygning og reparation dokker kan være en af ​​de dyreste virksomheder, når de køber eller udvikle en ø. Medbringe en ekspert til at give en vurdering. I de fleste lande er der meget lidt forordninger for opførelsen af ​​en dock, men spørg, hvad de lokale tilladelser er nødvendige for opførelsen af ​​en dock.
 • Sørg for at købe en båd, eller sikre, at du har en anden måde at få adgang til øen.

Advarsler

 • At købe en ø er en følelsesmæssig beslutning, og så det er let for folk at falde i med øer uden at overveje de praktiske overvejelser, som at have vand!