Wkodk

Hvordan bliver en læge

Mange mennesker har drømme om at blive læge og redde liv, men den nødvendige efteruddannelse for at opnå dette mål er særdeles streng. Her er nogle ting at tænke på, når du overvejer en karriere som læge.

Steps

Hvordan bliver en læge. Forpligte sig til dit mål, og stræbe efter det optimale.
Hvordan bliver en læge. Forpligte sig til dit mål, og stræbe efter det optimale.
 1. 1
  Frivillige. Mange mennesker ønsker at blive læge, fordi det virker som en god måde at hjælpe folk. Ikke blot vil frivilligt give dig en chance for at hjælpe folk, men det vil også se godt ud på dit cv, hvis du beslutter at forfølge medicin. Overveje frivilligt arbejde på et hospital, gratis klinik, læge kontor, eller som en EMT. Også være åben til frivilligt arbejde, der ikke er direkte medicinsk relaterede, som arbejder i et suppekøkken eller Habitat for Humanity.
 2. 2
  Forpligte sig til dit mål, og stræbe efter det optimale.
  • Tænk fremad. Indse, at vejen til at blive en læge er lang, hård og fuld af mange forhindringer. Du vil arbejde i mange timer, håndtere vanskelige mennesker, og dit liv i løbet af denne proces vil næsten centreret omkring dit arbejde. Folks liv afhænger af dit engagement i jobbet og din evne til at bevare roen og træffe beslutninger under pres.
  • Begå. Mens der er en veldefineret vej til at blive en Doctor of Osteopathic Medicine (DO), eller Doctor of Medicine (MD), succes afhænger mere af en forpligtelse til dine mål og interesser end på at gøre præcis, hvad enhver anden ansøger gør. Når du interview til et sted i en medicinsk skole, optagelsesudvalg ønsker at se, at du er forpligtet til at opnå dine mål - uanset hvad de er.
  • Excel. For at komme ind i medicinsk skole, vil du ikke kun brug udmærkede kvaliteter, men du vil også nødt til at vise, at du er en ansvarlig, godt afrundet person. Gennem din samfundstjeneste rekord, viser, at du nyder at hjælpe folk. Få at vide dine lærere og vejledere og tjene deres respekt - deres anbefaling breve vil være afgørende for din få interview invitationer fra medicinske skoler.
 3. 3
  Gå til bachelor skole for pre-medicin. Opgradere fra en 4-årig college eller universitet. Vælg en institution med en stærk pre-med-program, eller endda en, der er tilknyttet en bestemt medicinsk skole. (Nogle institutioner tilbyder et program, som giver dig mulighed for at fuldføre din bachelor-grad og medicinsk grad på samme tid.) For at kunne kvalificere sig til optagelse på lægestudiet, vil du have behov for at tage følgende forudsætning kurser, sammen med andre emner, som vil der skitseres i et bestemt medicinsk skolens adgangskrav:
  • 1 års almen kemi med laboratorie kurser.
  • 1 års organisk kemi med laboratorie kurser.
  • 1 års biologi med laboratorie kurser.
  • 1 års fysik med laboratorie kurser.
  • 1 års engelsk.
  • 1 års calculus.
 4. 4
  Tag den ønskede eksamen. Tag Medical College Admissions Test (MCAT), eller hvis du bor i Storbritannien tager den britiske Clinical Aptitude Test (UKCAT) og BioMedical Admissions Test (BMAT). Stræbe efter at få over en 10 i hver af de første tre sektioner med henblik på at få en konkurrencedygtig MCAT score. Tag en praksis test for at finde ud af, hvor din baseline er, og for at vide, hvor langt du behøver at gøre. Overveje at tage en fornyet kursus som dem, der tilbydes af Kaplan, hvis anmeldelse kurser er nyttige for dig. Du vil blive testet på følgende områder, hvoraf de tre første, der ligger på en skala fra 1-15:
  • Verbalt ræsonnement (læseforståelse)
  • Physical Sciences (kemi og fysik)
  • Biologisk Institut (Organic kemi og biologi)
  • Skrivning Sample (to skriftlige spørgsmål)
 5. 5
  Komplet lægestudiet. Når du har anvendt og er blevet accepteret på lægestudiet, her er hvad du kan forvente:
  • Første to år - lære de grundlæggende elementer i de medicinske videnskaber gennem studier af de centrale fag: anatomi, fysiologi, histologi, biokemi, patologi, farmakologi og mikrobiologi, lære at tage medicinsk historie og udføre en fysisk eksamen, lære principperne bag diagnosticere sygdommen
  • Europe Medical Licensing Undersøgelse (USMLE), trin 1 og / eller Omfattende Osteopatisk Medical Licensing Undersøgelse (comlex) Niveau 1 - tester din viden om alle emner studerede i år 1 og 2 i de fleste skoler, skal du bestå dette for at komme videre i det tredje år.
  • Tredje år - 1-2 måneder af hvert af de store medicinske specialer (intern medicin, almen kirurgi, pædiatri, OB / GYN, kirurgi, psykiatri), arbejde med patienter under tilsyn af erfarne læger på hospitaler og klinikker, lære akut, kronisk forebyggende og rehabiliterende pleje, samt de sociale færdigheder, der giver en læge god seng måde
  • Afgør, hvilke speciale du ønsker at forfølge.
  • Fjerde år - Tag valgfag baseret på foretrukne speciale gælder til og samtale på residency programmer passere USMLE Trin 2 eller comlex Level 2, som omfatter en Clinical Knowledge del (CK, test emner i år 3) og en Clinical Skills del ( KS, tester din evne til at tage en historie og undersøge en patient).
 6. 6
  Udfyld din opholdstilladelse. Residency træningen foregår på et hospital, hvor du tjener en løn (i gennemsnit 35830€ / år), mens du er uddannet. Det begynder i den første uge af juli, efter du opgraderer fra medicinsk skole (i maj). Du er ansvarlig for patienter og overvåges af ledende beboere såvel som behandlende læger. Residency uddannelse kan variere i længde fra 3 år (f.eks familie medicin, intern medicin, pædiatri) til 7 eller derover (f.eks almen kirurgi).
  • Nogle specialer (f.eks oftalmologi, dermatologi) kræver et års almen medicin eller almen kirurgi direkte efter medicinsk skole (en "prelim" år), før du begynder bopæl uddannelse i dit specifikke område. Dette kan ske på et andet hospital, hvorfra du gøre resten af ​​din træning.
  • På et tidspunkt i løbet af din bopæl skal du passere USMLE Trin 3 eller comlex niveau 3 for at blive statsautoriseret for lægegerningen. USMLE Trin 3 og comlex Level 3 cover klinisk tænkning og klinisk håndtering.
 7. 7
  Overvej stipendium uddannelse. Fellowship træning refererer til valgfri træning uden opholdstilladelse at blive endnu mere specialiseret inden for et felt. For eksempel kan man udfylde et residency i almindelighed intern medicin og derefter forfølge et fællesskab i kardiologi eller gastroenterologi. Stipendier typisk varierer i længde fra 1 til 3 år.

Tips

 • Forskning erfaring i medicin eller grundlæggende videnskaber er en anden vigtig komponent i et stærkt program, der vil sætte dig ud fra andre - især hvis du får offentliggjort i et medicinsk tidsskrift eller til stede på en medicinsk konference.
 • Bemærk, at mange ansøgere er nødt til at anvende mere end én gang for at få accepteret. Hvis du er en af ​​de ansøgere, overveje en post-studentereksamen eller masterprogram (tilbydes på mange medicinske skoler) for at bevise dine evner og få en accept.
 • Start ansøgningsprocessen tidligt. Konkurrencen er meget stiv. De fleste ansøgere gælder omkring 10 medicinske skoler.
 • Ikke alle, der ønsker at være en læge vil gøre det. Der er stadig masser af karrierer inden for sundhedsområdet, såsom læge assistenter, medicinske assistenter og sygeplejerske praktikere.

Advarsler

 • Vær forberedt på at arbejde lange og uregelmæssige arbejdstider i din karriere. Over en tredjedel af lægerne i 2007, arbejdede over 60 timer om ugen.
 • Opnå betydelig erfaring på det medicinske område, før du anvender til medicinsk skole. Hvis du ikke elsker det medicinske område ikke gider at anvende. I sidste ende, vil de penge og status ikke være det værd.
 • Gå ikke glip af indlæggelser frister. Deadlines varierer fra skole til skole, men de fleste falder i oktober til december.
 • Vær forberedt på konkurrence mellem de studerende.
 • Vær forberedt på at tage hyppige genopfriskningskurser (efteruddannelsen, CME) i hele din karriere.
 • Vær forberedt på at tilbagebetale en enorm lån med omkostningerne ved lægeuddannelsen nu stiger over alt 149.260€.
 • Vær forberedt på politik. Som med enhver professionel felt, kan politik forstyrre dine idealer. Hvis du ikke har nogen forbindelser, være fleksibel.