Wkodk

Sådan får en baby siddende job

En masse mennesker får deres første job erfaring som babysitter. Denne "how-to" vil lære dig, hvordan du får en babysitter job.

Steps

Sådan får en baby siddende job. Sørg for at du har erfaring med børnepasning, eller du kan få en henvisning fra nogen, der tror du vil gøre godt.
Sådan får en baby siddende job. Sørg for at du har erfaring med børnepasning, eller du kan få en henvisning fra nogen, der tror du vil gøre godt.
 1. 1
  Sørg for at du har erfaring med børnepasning, eller du kan få en henvisning fra nogen, der tror du vil gøre godt. Din erfaring kan endda være lige at have set en lille bror eller søster, eller hjælpe ved en dagpleje.
 2. 2
  Spørg dine pårørende, venner eller forældre kollegaer, hvis de kender nogen, der har brug for en babysitter.
 3. 3
  Kend den igangværende sats. Bestem hvor meget du ønsker at blive betalt, hvor mange børn du kan håndtere, og hvad tid du kan babysitte indtil. Diskuter løn med den forælder, hvis din prisen synes for høj.
 4. 4
  Annoncer. Ingen kommer til at komme til dig, hvis du ikke annoncere! Gå rundt dit nabolag, og lede efter folk, der er udenfor med børnene. Fortæl dem, at du kan hjælpe babysitte, hvis de har brug for hjælp. Også du kan altid gøre lidt visitkort og hånd dem ud i kirken, skolen, eller hvis dit nabolag brug børnepasning hjælp! Fortæl dem mere om dig selv! Indlæg flyers, give ud pjecer, og sætte flyers i andres postkasser til at hjælpe.
 5. 5
  Arranger at møde de mennesker, der har brug for en babysitter. Du bliver nødt til at finde ud af hvor mange børn vil du nødt til at tage sig af, hvad der vil være din løn, alarmnumre og andre sikkerhedsproblemer. Også være sikker på at finde ud af, hvordan du får der, og hvordan du får tilbage hjem!
 6. 6
  Bed dem om at henvise dig til andre. Når du har gjort et job, kan du spørge deres forældre, hvis de kan fortælle andre om dig. På den måde en masse mennesker ville vide, at du kan hjælpe!

Tips

 • Ankommer et par minutter tidligt for hvert job, især på den første dag: du ønsker at lære om huset (låsene alarmer osv.) og opfylde kid (r) Men ikke ankommer for tidligt!.
 • Hvis du babysitting piger, kan de elsker at få deres negle gjort, eller du kan vise dem hvordan man laver venskab armbånd (hvis de er gamle nok)
 • Medbring dit eget sæt af legetøj, når du babysitte, kalder det overraskende taske. Børn elsker overraskelser. Også materiel det med en mini førstehjælpskasse, en adressebog og håndværk forsyninger.
 • Hvis du kender nogen, der kunne være en potentiel babysitter klient, så sørg for at være social med forældrene
 • Tal med forældrene for at finde ud af, hvad sengetid er underholdning ideer, snack behov og eventuelle ekstra ansvar.
 • Tag et kursus: chancer har et rødt kryds certificering vil få dig flere arbejdspladser.

Advarsler

 • Må ikke acceptere en babysitter job, hvis du ikke føler sig trygge med familien eller med en af ​​børnene. Da du er din egen chef, får du at beslutte, hvem du arbejder med.
 • Efterlad aldrig barnet uden opsyn.
 • Brug aldrig nogen form for fysisk disciplin børn, som du babysitte.
 • Må ikke reklamere for børnepasning med flyers uden din forældres tilladelse. En god ordning til at gøre, hvis du ønsker at bruge flyers, er: Hver gang du får en ny kunde, du mor / far skulle komme med dig første gang for at møde familien og tjek forældrene. Ellers er det nok bedst bare at bruge andre midler.
 • Sørg for at du opfylder familie, før babysitter.
 • Spørg forældre til barn, hvis dens okay at bruge deres ejendele.
 • Hvis du føler et barn bliver misbrugt eller forsømt, fortælle en betroet voksen, såsom en forælder.