Wkodk

Hvordan til at bygge en modellering portefølje

Din modellering portefølje vil være, hvad sælger dig, når du er på udkig efter modellering job. I nogle tilfælde kan det gøre eller bryde din karriere. Dette er, hvordan designere se din generelle udseende.

Steps

Hvordan til at bygge en modellering portefølje. Hyre en professionel fotograf til at tage dine fotos.
Hvordan til at bygge en modellering portefølje. Hyre en professionel fotograf til at tage dine fotos.
 1. 1
  Hyre en professionel fotograf til at tage dine fotos. Kør en søgning på internettet. Kig igennem din telefonbog. Telefon up lokale agenturer og spørge dem, hvilke fotografer, de bruger.
 2. 2
  Kald op eller, endnu bedre, kan du besøge fotograferne, du har fundet. Spørg dem om ting som prissætning, format af film / digitale fotos, og hvor længe du normalt nødt til at vente mellem skyde og få de fotos. Også bede om at se en prøve af fotografer arbejde.
  • De fleste organer vil have en liste over "test fotografer", som de kan anbefale dig at bruge, hvis du forsøger at logge specifikt med dem. Disse fotografer er ofte også opleves på almindelig portefølje bygningen samt.
 3. 3
  Hyre en professionel make-up artist. Hvis du er heldig, vil fotografen sortere dette for dig, men husk at spørge, om udgifterne til den make-up artist er inkluderet i gebyret, eller hvis du skal betale ekstra. Hvis fotografen ikke udbyder en, søge efter én på samme måde, du søgte efter din fotograf.
 4. 4
  Kig gennem modeblade og tøj kataloger og finde stiller du vil. Øv foran et spejl.
 5. 5
  Beslut dig for en række af udseende, du ønsker at gøre. Ideelt set bør du vælge mindst tre, og de bør vise en bred vifte (så ikke alle jeans og t-shirt shots!). Hvis du har en særlig færdighed, såsom ballet, kan du selv ønsker at overveje at tage nogle fotos i din ballet outfit og endda gøre en positur.
 6. 6
  Hold dit hår, hud og negle i god stand i tiden op til skuddet. Hvis du har brug for et hår klippe, få en.
 7. 7
  Når du har besluttet, hvad tøj til at bære, sørg for at de er rene og lagt til side for skyde godt i forvejen. Ideelt set bør du have besluttet dine outfits og få dem klar mindst 5 dage før skuddet.
 8. 8
  48 timer før skuddet, ringe til din fotograf og make-up artist til at sikre, at alt er stadig ok.
 9. 9
  Dagen før skuddet, sørg for at få en god nats søvn og holde sig væk fra alkohol.
 10. 10
  Morgenen af skuddet, dobbelttjekke, at din taske er pakket, og at du har penge til rejse billetpriser og parkeringsafgifter. Sigt at ankomme 10 minutter før du er grund til (og sørg for, at tiden har tegnet sig for at anvende make-up!). Bær fotografens nummer på dig og give dem et opkald, hvis du indser du måske være for sent.
 11. 11
  Tal om, hvad slags ser du ønsker at gå til med fotografen. Efter dette, vil du sandsynligvis have din make-up anvendes.
 12. 12
  Nyd dit photoshoot! Lyt opmærksomt til, hvad fotografen ønsker. Prøv ikke at være nervøs, men ikke anerkender, at følelse som normal... selv modeller, der har arbejdet i årevis på år bliver nervøse.
 13. 13
  Når skuddet er overstået, betale dine gebyrer som påkrævet og skrive en tak note til fotografen og din make-up artist.
 14. 14
  Når du har dine billeder, sortere dem, du kan lide fra dem, der er ikke så godt. Hverve familie og venner til at hjælpe. Husk, at mindre er mere - hvis du kun finde 5 magiske skud, bruge disse og stop. Det er langt bedre end at bruge 25, som er lige "ok".
 15. 15
  Køb en mappe til at sætte dine fotos i. De fleste modeller vælger bøger med stift bind med færdigsyede vedhæftede plastik mapper.
 16. 16
  Sortere ud af din portefølje i den rækkefølge, der bedst præsenterer dig som du ønsker at blive præsenteret som en model. Prøv forskellige kombinationer, indtil du føler dig tilfreds du har fundet den rigtige.
 17. 17
  Husk at holde opdatere din portefølje, når du begynder at arbejde som model.
 18. 18
  Færdig.

Tips

 • Husk - din portefølje er ikke et fotoalbum! Hvis et foto ikke "sælge" dig, må du ikke holde det, fordi du har udvikle affektionsværdi hen imod det.
 • Hvis du forsøger at få din portefølje gjort med det ene formål at få underskrevet til et agentur, mener to gange. Størstedelen af ​​agenturer vil bede dig om at gøre en portefølje skyde ved underskrift alligevel, så det kunne meget vel betyde at betale to gange! I første omgang kan det være umagen værd nærmer agenturer med snapshot headshots og bodyshots. Hvis dette får du ingen vegne, og derefter overveje at betale en professionel.
 • Forsøg ikke nyt ansigt vasker aftenen før, da det kan forårsage en embarrasing breakout!
 • Det er en god idé at holde ekstra kopier af fotos i din portefølje på et sikkert sted. Du undgår store panik, hvis du skulle miste din portefølje, hvis du gør dette.
 • Del dine oplevelser med agenturet, du vælger.
 • Når du bliver klædt, sørge for alle dine tøj er på korrekt - som på ingen snoede stropper, ingen knapper gjort op igennem de forkerte huller...
 • Også forsøge at grine og smile så meget som muligt, da det holder dit ansigt muskler travlt og livlig. og dette faktisk er den bedste kvalitet af en top model.
 • Ideelt set bør du tilstræbe at have fotos ikke ældre end et år i din portefølje. Dette kan betyde, at skulle få din portefølje re-shot igen, så vær beredt!

Advarsler

 • Må ikke antage, at fotografen opkrævning du mest skal derfor være den bedste. På den anden side, så husk også at du får hvad du betaler for. Finde en balance!
 • Vær opmærksom på, at mange fotografer og make-up artister vil have afbestillingsregler. Som en tommelfingerregel, hvis du annullerer inden for 48 timer efter starttidspunktet af skuddet bliver du nødt til at betale i det mindste nogle, som regel alt, af gebyret.
 • Medmindre du er forbavsende god til at anvende din egen make-up, leje en make-up artist for skuddet. Det er en ekstra udgift, men du ikke ønsker at skallen ud på dyre billeder kun at have dem ødelagt af dårlig make-up.
 • Vær opmærksom på garvning før skuddet som tan linjer kan skabe problemer.
 • Øve modellering kan føle underligt i starten, men det er et must! Hvad du synes ser godt ud i dit hoved kan ikke træne i det virkelige liv... og du ønsker at vide, at før du hovedet til photoshoot!

Ting du behøver

 • Garderobe muligheder, aftalt mellem jer og fotografen før shoot
 • Photoshoot adresse, parkering information og kontanter til parkering
 • Fotografens celle telefonnummer
 • Medbring en snack og vand
 • Makeup for retouchering