Wkodk

Hvordan at spare penge ved at handle en gang om måneden

Hvor ofte har du gå til supermarkedet? Kunne du klare dig med at gøre kun én tur per måned? Hvad hvis det sparet dig penge? Når folk handler oftere, de køber flere ting. Supermarkeder og købmandsforretninger vide dette, og det er derfor, de ofte begrave de mest almindelige elementer i bagsiden af ​​butikken - så du er nødt til at gå gennem gangene for at komme der, og sandsynligheden for en impuls køb går op! Ud over at gøre en liste og holde sig til det, er en anden måde at begrænse dit forbrug for at minimere mængden af ​​tid, du faktisk bruger i butikken. Hvorfor lave fire eller flere ture pr måned, når du kan gøre bare en? Det er rigtigt - 12 gange om året. Det tager tid. Det tager også organisation. Her er hvordan man kan trække det ud.

Steps

Hvordan at spare penge ved at handle en gang om måneden. Lav en liste over de ting, du har brug for, som du bør opdatere løbende.
Hvordan at spare penge ved at handle en gang om måneden. Lav en liste over de ting, du har brug for, som du bør opdatere løbende.
 1. 1
  Lav en liste over de ting, du har brug for, som du bør opdatere løbende.
  • Begynd at gemme dine kvitteringer. Ideelt set bør du have alle dine shopping kvitteringer fra en typisk måned. Gå igennem dem alle og fremhæve de væsentlige (de ting, du endte med at bruge / spise). Skip over impulskøb poster (du ved, hvad de er, ligesom de fire kartoner af cookies og fløde is, der var til salg, og at du ved, er i-kongruent med dine drømme om at have seks-pack abs).
  • Planlæg dine måltider. Forestil dig, at dit hjem er en restaurant - hvad der er på din menu? Du kan gå hele ud og planlægge hvert måltid på en kalender (som en gang om måneden komfurer gør), men bare tænke på nogle "master-opskrifter", som kan tilpasses til flere forskellige retter vil hjælpe. Tag en stor mængde af billige, normalt hårde kød, for eksempel, og sætte det i en langsom komfur, indtil det bud, og derefter makulere det og bruge det i varme sandwich, enchiladas, etc.
 2. 2
  Akkumuler kuponer og annoncer for de ting, du bruger, og de ​​gemmer du hyppige. I løbet af de dage, før din månedlige shopping tur, match salg og rabatter til de punkter på din liste.
 3. 3
  Del og hersk. Hvis det er muligt, tage en ven med til at hjælpe. En person tackler omkredsen af ​​butikkerne (kød, producere, mejeri og bagværk), mens en anden gennemsøger centrum (forarbejdede fødevarer, husholdningsartikler, bagning leverancer). Hver måned shopping tur tager længere tid end en ugentlig shopping tur, så en arbejdsdeling vil gøre for en jævnere shopping tur (med færre frazzled nerver).
 4. 4
  Hit flere butikker. Forskellige butikker har forskellige styrker. Hvis du handler hver uge, kan det ikke give mening at køre hele byen for at spare et par øre. Ved shopping bare en gang om måneden, dog er rejseudgifter formindsket.
 5. 5
  Når du sætter maden med hjem, prioritere. Visse råvarer (druer, bananer), skal indtages tidligere på måneden. Andre fødevarer (mælk, brød), kan skal fryses.
  • Hvis du er bekymret over ikke at have en forsyning af frisk frugt eller grøntsager, overveje eller perusing de lokale landmænd marked for gode tilbud. Eller du kan fokusere på at spise frisk frugt og grøntsager i begyndelsen af ​​måneden, og derefter spise dåse eller frosne frugter og grøntsager i slutningen af ​​måneden.
  • For mælk, har du flere muligheder.
   • drikke frisk mælk til den første halvdel af måneden
   • fryse mælk at drikke i anden halvdel af måneden
   • mælkepulver
   • ultra-pasteuriseret mælk (lang holdbarhed)
   • ELLER hvis du kan lide Soy Milk, det varer et par måneder! (Men det er meget dyrere end almindelig mælk.)
   • Rice Milk er også et godt alternativ, også varede et par måneder (Du kan ikke engang smage forskel efter blanding med korn eller i madlavning / bagning).
   • Almond Milk er specielt sundt.
 6. 6
  Evaluere og tilpasse sig. Når du starter, vil der være en lille trial and error. Der vil være nogle ture til butikken for at få noget du har glemt. Bare ikke lade disse "nødsituationer trips" blive en vane. Sørg for, at du kun kommer hjem med det emne, du havde brug for, og intet andet. Derefter tilføje, at vare til din månedlige indkøbsliste.

Tips

 • Du får brug for tilstrækkelig lagerplads til alle dine dagligvarer. Hvis du er shopping for en familie på 4 eller mere, eller hvis du bor i en lille lejlighed, har du sandsynligvis ikke vil have mad nok lagerplads. Du kunne bruge et ekstra skab eller en gæst soveværelse, hvis du har en. Eller glem ikke om rummet under køkkenskabe, eller ulige skuffer og hylder omkring din bolig. Dåser og krukker kan opbevares helt sikkert i hele lejlighed eller hus. Bare glem ikke, hvor du lægger dem!
 • Dette kan parres med en gang om måneden madlavning for maksimal effektivitet og besparelser.
 • Du vil måske opleve, at shopping en gang om måneden 'kræfter' dig til at bruge al din mad, du kan. Du ved, hvad det er ligesom at købe en flok broccoli tænker du kommer til at spise det, men når du gå på shopping i yderligere 4 dage, du bare købe noget andet, og dække det op.
 • Hvis du er heldig nok til at have en grønthandler, lille alternativ købmand eller købmand co-op i nærheden, kan du være i stand til at handle der uden at skulle kæmpe med mange af de "impuls poster" eller stress i større supermarkeder. (De er ofte meget gerne bare omkredsen af ​​større butikker, uden elendige indmaden.)
 • Hvis du bor i nærheden af ​​en køretur gennem mejeri kan du have frisk mælk efter behov uden at gå ind i en butik.
 • Du kan starte med at skære dine ture til to gange om måneden (med en supplerende ugentlig køre for mælk og æg). På den anden side, tage nogle mennesker dette koncept til det yderste - de går på indkøb kun en gang om året!
 • Hvis du er seriøs omkring en gang om måneden shopping, så en stor fryser ville være en god investering. Energy Star kummefrysere har stor kapacitet og lave driftsomkostninger.

Advarsler

 • Efterlad yngre børn med en babysitter. Du kan spare tid og penge ved at lade yngre børn derhjemme i stedet for at lade dem distrahere dig fra opgaven ved hånden. Ældre børn, men rent faktisk kan hjælpe.
 • Tjek udløbsdatoer på kuponer.