Wkodk

Hvordan til at være overbevisende

Overbevisende taler er nyttigt. Hvis du mestrer det, vil du være i stand til at overbevise folk om din position, eller motivere folk til at gøre og tænke ting, som de aldrig tænkt på før. Her er nogle skridt til kunsten overtalelsesevne.

Steps

Hvordan til at være overbevisende. Altid fokus på det endelige resultat.
Hvordan til at være overbevisende. Altid fokus på det endelige resultat.
 1. 1
  Altid fokus på det endelige resultat. Deres formål er at gøre nogen tror, ​​at noget eller gøre nogen gøre noget. Alt hvad du gør, bør have til hensigt at nå dette mål. Aristoteles bemærkede, at bruge logik (logos), er måske den værste måde at opnå dette. Vække en stærk følelsesmæssige bånd til dit synspunkt eller frygt og undergang til de modstående synspunkter (patos) og binde din position til indgroede, almindeligt afholdt overbevisninger (ethos) er nøglen til succes.
  • Bemærk: Eksempler vil blive givet fra Charles De Gaulle tale givet i Algier. Han gav denne tale til en stor gruppe af franske statsborgere, der var klar til at bekæmpe algerierne til døden for at holde det koloniserede, men De Gaulle vidste, at en revolutionær krig var dyrt og for det meste ubrugelig. Det er bredt anerkendt som en af ​​de bedste overbevisende taler af hele tiden.
 2. 2
  Forholde sig til dit publikum (uanset om det er en eller mange). Start din tale ved at finde fælles fodslag. Folk har en tendens til at lide andre mennesker, der ligner dem, og folk har tendens til at stole folk, de kan lide.
  • Eksempel: "Jeg har forstået dig, at jeg ved, hvad der er sket her, jeg se, hvad du ønskede at opnå..."
 3. 3
  Kunstfærdigt flette spor af, hvad du ønsker at overbevise folk om i "sweet-tale" i trin 2 ovenfor.
 4. 4
  Brug kraftige, patos-dyngvåd ord som "godt", "det onde", "frihed", "frihed", "højre", "forkert", osv.
  • Eksempel: "Jeg ser den vej, du har åbnet i Algeriet er et af fornyelse og broderskab."
 5. 5
  Foregive at uddybe, hvad du sagde tidligere. Du skal gentage, hvad du sagde for publikum til at huske det, men siger det anderledes og holde dit sprog vagt.
  • "Jeg siger fornyelse i enhver henseende. Og jeg siger broderskab, fordi du tilbyder den storslåede forestilling af mænd, der fra den ene ende af spektret til den anden, uanset deres samfund, kommunen med det samme iver og stå hånd i hånd.
 6. 6
  Sætte ord i munden på din målgruppe. Når de er hypnotiseret af dine søde ord og vakt af din passion, er det nemt at plante dine ideer i deres hjerner, men gør det subtilt og gør det rigtigt.
  • "Aldrig mere her og aldrig mere end i aften, har jeg forstået, hvordan fint, hvor stor, hvor generøse er Frankrig." Bemærk: Efter at sige dette publikum klappede energisk, selvom før talen ikke én person, der havde overvejet tanken om algeriske uafhængighed.
 7. 7
  Størkne dine ord ved at bekræfte dit publikum mest dybtfølte overbevisninger. Brug masser af patos.
  • "Vive la République! Vive la France!"
 8. 8
  Forbliv afslappet på alle tidspunkter. Selv når du råber, skal du synes komponeret.
 9. 9
  Udnyt de seks våben for indflydelse: autoritet, konsistens, gensidighed, sympati, knaphed og social bevis.
 10. 10
  Ligner ikke du forsøger at overtale dem. Faktisk er det bedst, når du bare synes ligesom du udtrykker en interesse i noget, selv om, det afhænger af, hvordan formelle diskussionen er.
 11. 11
  Tal i en interessant stemme, du ikke ønsker dit publikum til at kede sig at lytte til dig.
 12. 12
  Hvis det er et nej, acceptere det. Ingen kan lide en whiner, de vil respektere dig mere, hvis du er høflig til dem og forstå, at "ingen betyder nej. Hvem ved, måske vil det hjælpe dig i fremtiden.
 13. 13
  Hvis det er et ja, ikke får alt for kæphøj. Hvis de ser du vise i alligevel om det, kan de ønsker at gentegne deres aftale, nogle mennesker ikke kan lide at arbejde med mennesker, der får meget kæphøj.

Tips

 • Det er ironisk, men folk er mere tilbøjelige til at være enig med dig, hvis du siger "Biden er en idiot", end hvis du siger "Jeg tror Biden er en idiot" eller "det er klart, at Biden er en idiot."
 • Her er et eksempel på god overbevisende taler:
  • Du: Jeg har ikke set dig fyre i lang tid. Jeg er glad for, vi kommer til at hænge ud som dette.
  • Ven 1: Ja.
  • Ven 2: Helt sikkert.
  • Du: Jeg har arbejdet så hårdt i denne uge, har jeg ikke haft tid til at have det sjovt på alle. Som en kendsgerning, har jeg ikke set en film i aldre.
  • Ven 1: Hvilken film skal vi se?
  • Du: Jeg er faktisk ligeglad. Jeg hørte Departed fik virkelig gode anmeldelser selv. Hvad gjorde du fyre ønsker at se?
  • Ven 2: Jeg er ligeglad enten. Det lyder godt.
  • Ven 1: Ja, det lyder godt for mig også.
  • Læg mærke til hvordan du har oprettet en obligation med dine venner, subtilt gjort dem føler medlidenhed for dig og derefter udtrykt en universel sandhed. Dette er den bedste måde at overbevise folk om din position. Det centrale er, at du aldrig eksplicit sagt, at du ønskede at se Departed. Det er underforstået. Din mening ikke blev tvunget på dem med en forventning om, at de skal tage hensyn til dine ønsker.
 • Når nogen har gjort op deres sind, vil du ikke være i stand til at overtale dem. Heldigvis er de fleste mennesker gør op deres sind i sidste øjeblik. Din bedste chance med en person, der har gjort op hans / hendes sind er at overtale denne persons venner, så at selv om denne person er uenig med dig, at han / hun vil være bange for at udtrykke dette synspunkt kraftigt.
 • Som en generel regel, når du bliver angrebet verbalt anerkender angrebet og show ved din rolige tone, som du er komfortabel med det. Må ikke reagere på et angreb, fordi det vil gøre folk tror, ​​at der er en vis sandhed i det. Det bedste svar er at sige noget humoristisk. Du vil placere dig selv som munter og let at komme sammen med og gøre din hacker virke vred, alvorlig og selvretfærdige.
 • Hold dit sprog poetisk. Det er ikke hvad du siger, det er hvordan du siger det.
 • Må ikke lade folk vide, at du udtrykker en mening. Overbevise dem, at du afdække en universel sandhed. Hvem kan være uenig med det?
 • Empati er nøglen til alle typer af overtalelse. Sig noget, og vurdere, hvordan publikum reagerer. Hvis det er en negativ reaktion, du sagde noget forkert. Hvis det er en positiv reaktion, sagde du noget rigtigt. Vær meget opmærksom på dit publikum, men fortvivl ikke. Det er så simpelt.
 • Som en generel regel: show, ikke fortælle. Vise publikum, hvorfor du mener, hvad du mener, og hvorfor de skal tro det. Må ikke fortælle dem, hvad du tænker, og hvorfor de skal tro det. Med andre ord, insinuere, taler indirekte glasur over fakta og tale i vage vendinger.
 • Her er et eksempel på dårlig overbevisende taler:
  • Du: Okay gutter, så hvilken film tror du fyre ønsker at se?
  • Ven 1: Jeg tror The Grudge 2 ser godt ud.
  • Ven 2: Ja, det lyder godt.
  • Du: Åh, ja, jeg tror det er okay. Jeg tror Departed vil dog være bedre.
  • Denne person gjorde alt forkert. Den første fejl var at bede folk om deres meninger. Ikke alene vil du give dem en chance for at gøre op deres sind og udtrykke det verbalt, du sætter dig selv i stand til direkte modsiger dem, som folk hader.
 • Det er svært at tro, men folk vil reagere bedre, hvis du siger, "Kan jeg skære foran dig, fordi jeg har brug for at være et sted?" end hvis du siger, "Kan jeg skære foran dig, fordi jeg er for sent til et møde, og jeg er i en kæmpe fart?" Hvis du luft ud af dine personlige problemer eller udtalelser om dem, vil de tage det som "mit liv er vigtigere end din og mine meninger er mere værd end din."
 • Hold dig væk fra statistikken. Jo flere fakta og tal, du bruger, jo mere vil du kede folk, og jo mere sandsynligt er det, at de vil være uenige med dig.
 • Må ikke uddybe for meget. Du vil fornærme publikums intelligens og de vil harmes dig for det.

Advarsler

 • Det kan være endnu bedre, til at tilpasse din tale til den type mennesker, du ønsker at overbevise, er det naturligt, at forskellige mennesker har forskellige præferencer, så hvis du ønsker at overbevise en gruppe naturvidenskabelige fans du måske lyst til at smide i en vanskelig ord, men vær sikker på at du forstår det ordentligt, mens når de forsøger at overbevise en gruppe af landmænd det modsatte vil være tilfældet. Som en generel regel, så prøv at tale på de samme vilkår og udtrykke den samme slags tanker, at publikum ville eller kunne komme op med, så du er sikker på at de vil forstå og tro dig.
 • Prøv ikke at være anmassende, hvis du synes anmassende, de måske ønsker at være uenige, fordi de føler, at du kvalt dem. Det er bedst at forsøge at overbevise en person, du er venlige med.
 • Når du taler foran de fleste mennesker, især dommere, vil de blive evaluere dit ordforråd. Så det kan faktisk være klogt at smide i en vanskelig ord her og der, men ikke for meget, da de tror måske du har brugt en synonymordbog.