Wkodk

Hvordan til at fange eleverne snyd

Akademisk snyd og plagiering er steget dramatisk, som de studerende kæmper for at holde trit med de forventninger og krav til vores nuværende uddannelsessystem. Desuden fremkomsten af ​​nye teknologier gør det meget lettere for de studerende at snyde end nogensinde før. Virkningerne af snyd og plagiat er til skade for de studerende og for samfundet, og denne artikel vil vise dig, hvordan man kan forebygge og opdage eksamenssnyd.

Steps

Hvordan til at fange eleverne snyd. Altid være i kontrol over klasseværelset.
Hvordan til at fange eleverne snyd. Altid være i kontrol over klasseværelset.
 1. 1
  Altid være i kontrol over klasseværelset. Være på vagt i klasseværelset er den bedste måde at ikke kun fange eleverne snyd, men for at forhindre snyd sker i første omgang.
  • Altid hilse studerende, da de kommer ind i klasseværelset. Kig på deres hænder / arme for at sikre, at de ikke gøre dem til cheat sheets.
  • Arranger testmiljø. Hvis det er muligt, at der er plads mellem de studerende til at modvirke snyd, og sikre, at studerende butik rygsække, bøger eller ringbind under deres stole.
  • Må ikke tage øjnene fra studerende, mens de arbejder. Studerende kan se op i loftet under prøverne foregiver at arbejde ud af svaret, men de er virkelig forsøger at se på en klassekammerat papir. Altid gå rundt i rummet i stedet for at sidde foran, da det gør det meget sværere for studerende at skjule undersøgelse noter på skødet eller bag skriveborde. Eleverne er mindre tilbøjelige til at snyde med andre studerende, når de bevidst om din tilstedeværelse.
  • Må ikke tillade studerende at forlade klasseværelset, indtil de afslutter deres test. Eleverne kan gå se op svar på deres elektroniske enheder, hvis de forlader lokalet, eller rådføre sig med andre studerende. I tilfælde af en nødsituation, bede eleverne at tømme deres lommer (for at sikre, at de ikke har en elektronisk anordning) og fratrække point fra deres test, hvis de er nødt til at bruge toilettet / drikke vand.
  • Hvis du bemærker en elev løbende hoste, trykke på bænk eller foden, eller hvisker, er de formentlig snyd. Sørg for at du gå over forventninger til disse former for adfærd før testen, så eleverne ved, at dette betragtes som snyd. Hvis det sker, være i overensstemmelse med konsekvenserne.
 2. 2
  Bruge teknologien til at fange snyd uden for klasseværelset. Studerende er mere fristet til at snyde, når de arbejder på take-home test eller essays. Heldigvis for lærere, der er plagiat afsløring tjenester, såsom turnitin.com, for at fange plagiat.
  • Når det er muligt, skal du oprette dine egne tests. Dette gør det sværere for de studerende at finde svar nøgler online.
  • Som studerende lærer, kan du genkende hans / hendes skrivestil. Stol på din instinkt, når du læser studerendes arbejde, hvis noget ser uægte, det sandsynligvis er. Hvis du har mistanke om snyd, skriver i et par sætninger fra en elevs papir i en søgemaskine til at opdage, hvis han / hun kopieret den fra internettet.
 3. 3
  Hvis du bemærker en studerende, der skriver essays, der ligner de kunne være fra en national Geographic Magazine, bruge et websted som Turnitin. Com, eller spørg en af deres tidligere lærere, hvis det er, hvordan de skriver. Må ikke automatisk antage, at de snyder.
 4. 4
  Beskyt din fysiske og digitale rum. Må ikke tillade studerende at være i dit klasseværelse, når du ikke er der. Lås arkivskabe og skrivebord skuffer for at forhindre studerende fra at kigge på tests, og se for denne adfærd, når du er i klasseværelset så godt. Opret og huske komplekse passwords til computer og karakterbog logins, skal du ikke skrive denne information på papir.

Tips

 • Sammenlign studerendes svar. Hvis folk sidder i nærheden af hinanden har præcis de samme forkerte svar, kan de snyder. Dette er imidlertid ikke idiotsikker, og bør kun overvejes, når det sker i flere forekomster og / eller sammen med andre mistænkelig adfærd.
  • Ved tildeling take-home test, skal du oprette én trick spørgsmål, der ikke vedrører den materielle og har ingen rigtige svar. Når sortering testene, sammenligne svarene for at opdage hvem snydt.
 • Overvej teknikker som to versioner af en test administreres i tilstødende rækker.
  • Som et alternativ, kan du kaste snyd studerende ud ved at udstede en "test nummer" til de studerende, således at foreslå forskellige test versioner, men bevarer den samme test kopi. Det er bedst at begrænse denne taktik, men som studerende i sidste ende vil fange den.
 • Hvis du hører en elev spørger en anden elev før prøven: "Har du studerer til testen?" Hvis de sagde ja, kan der giver den studerende en mulighed for at snyde det person. Hvis de sidder ved siden af ​​hinanden, men den studerende, der stillede spørgsmålet er i tæt nok udvalg at se papiret, se AT studerende især under testen session.
 • I begyndelsen af ​​året, fortæller eleverne, at hvis de har brug for at sige noget under en test til en medstuderende, bør de sige det højt nok, at du kan høre det. Der bør ikke være alt for mange mennesker gør dette, og på denne måde enhver hvisken umiddelbart kan identificeres som snyd.
 • Sørg alle studerende har deres egne skoleartikler at begrænse interaktionen under testen.

Advarsler

 • Check med din skole, før der ansøges straffe for snyd. Hvis du gør det uden at følge fastlagte procedurer kan sætte dig i risiko for sagsanlæg.
 • Mange normale adfærd kan synes at være snyd. En syg elev kunne hoste en masse, og nogle elever, især de flittige dem, måske virkelig ønsker at vide, om deres ven undersøgt. Kend dine elever.
 • En studerende, der konsekvent blæser kurve på tests og quizzer måske ikke være snyd. Nogle mennesker er bare naturligt smart.
 • Må ikke umiddelbart mistanke mennesker. Nogle elever kan bare være nervøs og nervøse, og andre studerende måske bare nødt til at kigge rundt i lokalet for at hente deres tanker.
 • Sørg for at du lærer eleverne, hvad der er og ikke plagiat i begyndelsen af ​​udtrykket.