Wkodk

Hvordan man skriver et opsigelsesbrev

En af de største hemmeligheder for succes er at vide, hvornår man skal komme videre. Med den rigtige opsigelsesbrev, vil du gøre det med tilfredshed og efterlade på god fod med din tidligere arbejdsgiver.

Steps

Hvordan man skriver et opsigelsesbrev. Give korrekt meddelelse.
Hvordan man skriver et opsigelsesbrev. Give korrekt meddelelse.

Skrive din opsigelsesbrev

 1. 1
  Sig tak. Modstå fristelsen til at forlade et stykke af dit sind, medmindre du ønsker at blive husket som en utaknemmelig Klynkeren. Faktisk gør det modsatte: dokument positive minder fra dit job. Nævne, hvordan dette job har positivt påvirket din karriere.
 2. 2
  Give korrekt meddelelse. Det er simpelt høflighed at give din arbejdsgiver en rimelig tid til at fylde din position. Hvis dit job er kompliceret, kan din arbejdsgiver har brug for tid for dig at træne din erstatning. Give meddelelse om ikke mindre end to uger.
 3. 3
  Ophold professionel. Være respektfuld og høflig. Brug ikke følelsesmæssige eller kontroversielle sprog i dit brev. Du er en professionel, så afslutte som en professionel.
 4. 4
  Brug "sandwich teknik." At blødgøre slag af de dårlige nyheder for din afrejse, skrive positive udsagn på begge sider.
  • Begynd dit brev med en positiv stykke, her vist i grønt.
  • Placer din opsigelse i midten af ​​brevet, her vist i rødt.
  • Luk dit brev med en anden positiv stykke, igen vist i grønt.

Sample kort opsigelsesbrev


Til hvem det måtte vedrøre:
Det har været et privilegium at arbejde for Lucky Coin Machine Company for de seneste 3 år. Dette brev vil tjene som mine to-ugers varsel. Min sidste arbejdsdag vil være på den 13. dag i April, 2011.
Jeg vil altid være taknemmelig for værdifulde erfaringer og praktiske lektioner, som jeg fik, mens du arbejder her.
Ærbødigst,
Lynn Sheryl.

Tips

 • Må ikke diskutere din opsigelse med kolleger, da dette kan skabe negativ energi på kontoret. Må ikke spørge dem til råds om at skrive din opsigelsesbrev.
 • Hold det simpelt. Prøv at være kort, præcis og direkte i brevet. Du ønsker ikke at forlade det brev op til fortolkning.
 • Spørg ikke din vejleder for en reference i dit opsigelsesbrev. Det er korrekt at bede om et brev reference, men bedre at gøre det efter du vurdere reaktionen fra din chef. Prøv dit bedste for at få et brev reference, før du forlader, selv hvis du starter et nyt job. Når du forlader virksomheden, vil dine resultater og anciennitet blive hurtigt glemt.
 • Må ikke sprede mistillid før eller efter din fratræden.

Advarsler

 • Deres brev af fratræden er dokumentation og vil sandsynligvis blive tilføjet til din personale fil: være meget tankevækkende om, hvad du placerer i dokumentet. Brug ikke slang eller bandeord.
 • Hold følelser ud af brevet. Undgå fristelsen til at fortælle fra din chef eller nogen af ​​dine kollegaer, put-downs vil helt sikkert afspejle dårligt på dig, og du kan senere fortryde det.
 • Husk, kan virksomheden og dens medarbejdere potentielt spille en rolle i din karriere eller jobsøgning i fremtiden. Det er en meget lille verden. Brænd aldrig broer.
 • Husk, at det øjeblik, du indsender din opsigelsesbrev, kan du blive bedt om at pakke dine ting og forlade ved slutningen af ​​dagen. Stol ikke på dine to ugers varsel til jobsøgning: gøre det før din opsigelse.
 • Tjek din virksomhed opsigelse politik. (Mange virksomheder kræver et minimum 2 ugers varsel for fratrædelser.) Ellers kan deres politik være at aldrig overveje dig igen til en stilling. I din opsigelsesbrev, skal du sørge for at notere den aktuelle dag eller andet sted i hovedet samt din sidste dag i selve brevet.
 • Må ikke give konkrete grunde til at forlade. Stat, du har besluttet at flytte på grund af en karriere mulighed, der er for godt til at forpasse.
 • Deres brev af fratræden kan blive brugt imod dig i retten, hvis det nogensinde kommer til det.